Anosyzygy pisze:Juz Cię przerobili?
Płyty już ocenialiśmy :] a DT nawet płyt nie ocenialiśmy ;psyzygy pisze:Iced Earth lepiej
e no co ty..."trochę" tylko ;]adam IM pisze:pewnie byłoby znowu pełno cyferek
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Anosyzygy pisze:Juz Cię przerobili?
Płyty już ocenialiśmy :] a DT nawet płyt nie ocenialiśmy ;psyzygy pisze:Iced Earth lepiej
e no co ty..."trochę" tylko ;]adam IM pisze:pewnie byłoby znowu pełno cyferek
A ja tam nie wiem co wy tam robicie w swoim temacie o DTWrathchild_88 pisze:Płyty już ocenialiśmy :] a DT nawet płyt nie ocenialiśmy ;p
To posłuchaj tego jakiegoś boota DT TNOTB i nie złamiesz swoich przekonańFear pisze:A to dlatego, że póki co mnie do IM nie ciągnie
A może Ty posłuchasz?syzygy pisze:To posłuchaj tego jakiegoś boota DT TNOTB
wszystko zależy od skali jaką byś obrał. ale mozna ocenić IM w wykonaniu DTFear pisze:Zabrakołby skaliadam IM pisze:pewnie byłoby znowu pełno cyferek RazzRazzRazz
To od przyszłego tygodnia ruszamy z ocenianiem ?:>Wrathchild_88 pisze:Płyty już ocenialiśmy :] a DT nawet płyt nie ocenialiśmy ;p
Żałuj chłopcze, ach żałuchsyzygy pisze:A ja tam nie wiem co wy tam robicie w swoim temacie o DT Razz
Wiesz, wolę nie ryzykowaźćsyzygy pisze:To posłuchaj tego jakiegoś boota DT TNOTB i nie złamiesz swoich przekonań Razz
Dobra, pomyślę nad tym jutroadam IM pisze:wszystko zależy od skali jaką byś obrał. ale mozna ocenić IM w wykonaniu DT RazzRazzRazz
choćby dziś, jestem gotówFear pisze:To od przyszłego tygodnia ruszamy z ocenianiem ?:>
OK mi pasiFear pisze:Dobra, pomyślę nad tym jutroadam IM pisze:wszystko zależy od skali jaką byś obrał. ale mozna ocenić IM w wykonaniu DT RazzRazzRazzMoże być :>
Co nagle to po diableWrathchild_88 pisze:choćby dziś, jestem gotów Very Happy
Dobra. To w tym tyg. startujemyadam IM pisze:OK mi pasi Razz
Wlaśnie dzisiaj zacząłem ściągać, w najbliższym czasie zdam Wam szczegółową (no moze przesadzam) relacjęWrathchild pisze:A może Ty posłuchasz?
bo nie używasz Opery, pewnie tylko w tej przeglądarce się tak dzieje...Wrathchild_88 pisze:mi się jeszcze ani razu to nie zdarzyło
Heh, a co jest aż tak tragicznie?Wrathchild_88 pisze:tylko nie zrażaj się wokalem! :]
żartowniś. mi też sie jeszcze nie zdarzyłosyzygy pisze:bo nie używasz Opery, pewnie tylko w tej przeglądarce się tak dzieje...
mhmsyzygy pisze:Heh, a co jest aż tak tragicznie?
lub autora tematuadam IM pisze:oj chyba widze że admina ruszyło to co napisałem bo zmienił tytuł topicku![]()
:P:P