obecna? czy tamta stara z tekstem Marillion?bo obecna jest sprzed 5minutBartSmith pisze:PS: Fajną masz sygnaturę (późno skapowałem...)
W kazdym razie dziekuje:)
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
obecna? czy tamta stara z tekstem Marillion?bo obecna jest sprzed 5minutBartSmith pisze:PS: Fajną masz sygnaturę (późno skapowałem...)
No bo o ile pamiętam tak właśnieBartSmith pisze:Arthur's Farewell
popieram, podpisuje sie dwoma rękamiBonzo pisze:do dupy ten album jest doskonały nie ma słabych punktów arcydzieło w każdm calu, biada kazdemu kto tiwerdzi inaczej
nie no spoko, zejdz juz ze mnie, bo jescze mi sie cos popierniczy w glowie i jutro tej gegry nie napiszeMatek pisze:to już mogłaś mnie zacytować w podobnym tonie zawsze jeżeli chodzi o ten album
ale ja nigdzie nie właziłemOpra_M pisze:nie no spoko, zejdz juz ze mnie, bo jescze mi sie cos popierniczy w glowie i jutro tej gegry nie napisze

Szkoda tylko, że są tacy którzy nie potrafią tego zrozumieć...Bonzo pisze:tych starszych, ktorzy musza zrozumiec ze lata 80 odeszly w przeszlosc i nie mozna grac caly czas tego samego
The Thin Line to ja ubóstwiam, nauczyłam się z wrażenia na pamięć w jeden dzień, nie wiem jak można nie lubić tego kawałka.EvE pisze:Blood Brothers i Thin Line