jeszcze mecz o trzecie miejsce, Phantom-FearLord Of The Flies pisze:No to mój głos niech będzie na Hallowed Be Thy Name
Jutro o 12 koniec konkursu
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
jeszcze mecz o trzecie miejsce, Phantom-FearLord Of The Flies pisze:No to mój głos niech będzie na Hallowed Be Thy Name
DokładnieArtur pisze:dla mnie "FOTD" jest jednym z najlepszych
Byłby wtedy BNWOpra_M pisze:ale gdyby tak robic ogolna statystyke wszystkich fanow maidem to napewno fear bylby na szczycie.
Tak ;] I to jest piękneOpra_M pisze:ale dobrze ze kazdy ma swoj gust bo bylo nudno Very Happy
hehee bez dwoch zdan:)Fear pisze:Tak ;] I to jest piękne A gdyby każdy lubił to samo, to nie mozna byłlo by przekonywać innych o tym, że BNW jak i FOTD to zajebiste albumy
no tutaj sie zdecydowanie zgadzamBartSmith pisze:PS: Album FOTD jest na pewno lepszy od NPFTD i VXI. :
Toś mi podpadł teraz :closedBartSmith pisze:
PS: Album FOTD jest na pewno lepszy od NPFTD i VXI.
Od Virtuala na bank, bo to według mnie jeden z gorszych albumów Maiden... Od NPFTD też lepszy ale niewiele, lubię No PrayeraBartSmith pisze:PS: Album FOTD jest na pewno lepszy od NPFTD i VXI.
Eeee tam, zaraz podpadłzygfryd pisze:Toś mi podpadł teraz :closedBartSmith pisze:
PS: Album FOTD jest na pewno lepszy od NPFTD i VXI.
Jako zwolennik nowoczesności nei mogę zagłosować inaczej niż na:
Paschendale i Fear.
ThunderBird pisze:Public Enema No.1
Te akurat lubię, tamtych faktycznie nieThunderBird pisze:Holy Smoke
Tu by się coś znalazło jeszcze, na bankThunderBird pisze:Jedynym utworem naprawde świetnym jest Tailgunner.
Np tytułowy przecieżArtur pisze:Tu by się coś znalazło jeszcze, na bank