A klatę ma prawie jak u Bruce'a.Artur pisze:To se obczajcie tę fotę, młody Warrel jak demon wygląda
Nevermore
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Nevermore
M@ti pisze:A klatę ma prawie jak u Bruce'a. Wink
Fear pisze:Zniszczyleś tym textem
M@ti pisze:Cool Się wie. Laughing
BTW : Dzisiaj czeka mnie mnie "The Politics Of Ecstasy"
Akurat do tej nie powinieneś, możesz być zupełnie spokojny.Fear pisze:Aż się boję podchodzić do tej płyty
To się dziś okaże :]
A co skrobniesz coś??Fear pisze:To się dziś okaże :]
Staropolskim zwyczajem zapewne tak
Grunt czy będziecie chcieli to czytać też 
Na mnie możesz liczyć.Fear pisze:Grunt czy będziecie chcieli to czytać też
Na mnie też
Zwłaszcza jak recka będzie pozytywna 
Będzie.Artur pisze:Zwłaszcza jak recka będzie pozytywna
Jak będzie inaczej to inaczej
pogadamy z Firusiem w pociągu do Łodzi 
To brzmi jak...mobilizacja dla Fira.Artur pisze:Jak będzie inaczej to inaczej Laughing pogadamy z Firusiem w pociągu do Łodzi
Oj tak, a jednocześnie jak ultimatum 
No to Fear nie ma wyboru chyba.

No chyba nie
Już i tak musi poprawić sobie oceny "TGE" i "EOR" 
Cicho hultaje
Widze, że nieźle mnie obgadują 

Zapewne będzie to miało marny wpływ na mą reckę, ale co tam 

Pewnie, że pogadamyArtur pisze:Jak będzie inaczej to inaczej Laughing pogadamy z Firusiem w pociągu do Łodzi Twisted Evil
M@ti pisze:To brzmi jak...mobilizacja dla Fira. Laughing Wink
A co bedzie jak się nie wpiszę w kluczArtur pisze:Oj tak, a jednocześnie jak ultimatum Twisted Evil
Aaa am. Zawsze będę mógł zmienić wagon w pociąguM@ti pisze:No to Fear nie ma wyboru chyba. Razz Wink
To mi napisz "poprawne" wersje to może zmienięArtur pisze:No chyba nie Mr. Green Już i tak musi poprawić sobie oceny "TGE" i "EOR" Laughing
No porawne to jest tak:
"This Godless Endeavor" 15/10

"Enemies Of Reality" 8,5/10
I tak nie zmienisz
Nie no, myślę, że i tak będzie, na "TPOE" najbardziej słychać wpływy innego genialnego zespołu, co się Death zowie :solo Który to zespół Ty bardzo lubisz 
Kogo chcesz Firuś oszukaćFear pisze:Aaa am. Zawsze będę mógł zmienić wagon w pociągu
Się zobaczyFear pisze:A co bedzie jak się nie wpiszę w klucz
Ale ocena musi być dobraFear pisze:Zapewne będzie to miało marny wpływ na mą reckę, ale co tam
Za plecami.Fear pisze:Widze, że nieźle mnie obgadują
Marny ale zawsze to coś.Fear pisze:Zapewne będzie to miało marny wpływ na mą reckę,
Tylko żebyś na towarowy nie trafił.Fear pisze:Aaa am. Zawsze będę mógł zmienić wagon w pociągu
Aaa to ja pozer jestem, bo nie dostrzegam takich ocen dla tych labumów póki coArtur pisze:No porawne to jest tak:
Arrow "This Godless Endeavor" 15/10 Exclamation Mr. Green
Arrow "Enemies Of Reality" 8,5/10 Wink
EvE mnie ukryje xDArtur pisze:Kogo chcesz Firuś oszukać Wink I tak nie zmienisz Wink
:> Mam nadzieję, że nic poważnegoArtur pisze:Się zobaczy Very Happy
To jak Death słychać, to już mogę powiedzieć, że to jest super albumArtur pisze:Ale ocena musi być dobra Laughing Nie no, myślę, że i tak będzie, na "TPOE" najbardziej słychać wpływy innego genialnego zespołu, co się Death zowie OK Który to zespół Ty bardzo lubisz Wink
O wy! Jak tak możnaM@ti pisze:Za plecami. Twisted Evil
Zobacze w drodze do ŁodziM@ti pisze:Marny ale zawsze to coś. Razz
Towarowy to jeszcze pół biedy, a jak trafię na kotłownię, albo zwierzęcy ?M@ti pisze:Tylko żebyś na towarowy nie trafił. Laughing Wink
[ zaraz zabieram się za płytkę, więc trzymajcie kciuki