Kacik Rezencji Sanktuarium czy nazwa jakakolwiek . no, z recenzjami naszymi. tylko tylko.
a drugi "komentarze" do recenzji ,aby nie zasmiecac. ten pierwszy przykleic moznaby
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
To właśnie nie jest rozdrabnianie, mniej miejsca by to poprostu zajmowało, ale spoko jak będzie tak będzie byle wyszło wszystko dobrze.slayer pisze:bo rozdrabnianie sie gatunkowe IMO jest bez sensu ;]
O tak właśnie...slayer pisze:a drugi "komentarze" do recenzji ,aby nie zasmiecac. ten pierwszy przykleic moznaby
W sumie to tak... tym bardziej, że niektóre zespoły nie dadząsię przypisać do danego gatunkuslayer pisze:bo rozdrabnianie sie gatunkowe IMO jest bez sensu ;]
No był dobry, ale szczerze mówiąc pisząc tam cokolwiek nie przykładałem się do tego zbytnioArtur pisze:topic "płyty tygodnia" stanął niestety, a IMO to był dobry pomysł...
No może i racja, najważniejsze żeby to było w miarę przejrzyste i będzie dobrze.Artur pisze:tym bardziej, że niektóre zespoły nie dadząsię przypisać do danego gatunku Wink ja myślę, że możnaby zespołami zrobić, ale tymi, które mają napisanych(niekoniecznie płyt), po .. no nie wiem... 8 recenzji?? Żeby po prostu było w miarę przejrzyście, żebym nie musiał szukać recki M@tiego o Kreatorze na przykłąd przez 20 stron topicu, jeśli może być temat o Kreatorze... a recki mniej nznaych kapel mogły bybyć w dziale inne... no i tak jak Slayer pisał - jakiś offf-top pod tym, do jakichś rad(??), zapytań, komentarzy..
W kupie siła!Wrathchild_88 pisze:no ale wszystko zależy od tych na górze
przeciez nie wydajemy magazynu za 19.99syzygy pisze:tylko to nie będzie zbyt fachowa recka, tylko taki luźny opis, jak w płycie tygodnia
To ja bym razem z Tobą mógł byćFear pisze:Wtedy mógłbym byc moden takiego działu, żeby odciążyć trochę GTW
Ups, niebardzo kapuję Slejer, oświeć mnieslayer pisze:albo w tym temacie komentarze zapisywac , powiedzmy w pierwszym poscie (edytujac go) recenzje jakie zostaly napisane i na ktorej stronie sa.
No raczejArtur pisze:To ja bym razem z Tobą mógł być Mr. Green Mógłbym prawda, powiedz że tak Mr. Green
To ja też DamiankuFear pisze:Wtedy mógłbym byc moden takiego działu, żeby odciążyć trochę GTW
Wrathchild_88 pisze:To ja też Damianku