Nevermore
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Nevermore
I dostaniemy bany za zbyt wysokie abicje :laugh
To sobie dostawiaj jak chceszWrathchild_88 pisze:I dostaniemy bany za zbyt wysokie abicje
Dorba EOT bo się burdel robi
Już dawno się zrobił.Fear pisze:Dorba EOT bo się burdel robi
Więc grzecznie wracamy do tematu
Moja obecna klasyfikacja płyt Nevermore:
1. The Godless Endeavour
2. Dead Heart In A Dead World
3. Politicts Of Extasy- ale tą dopiero poznaje, więc to moze ulec zmianie
Zresztą mi trudno powiedzieć, że zdecydowanie wole Godless, bo Dead heart też uwielbiam... a do bani ta klasyfikacja
Moja obecna klasyfikacja płyt Nevermore:
1. The Godless Endeavour
2. Dead Heart In A Dead World
3. Politicts Of Extasy- ale tą dopiero poznaje, więc to moze ulec zmianie
Zresztą mi trudno powiedzieć, że zdecydowanie wole Godless, bo Dead heart też uwielbiam... a do bani ta klasyfikacja
Hehe, ale to ładnie, że już uwielbiasz(o ile dobrze wnioskuję
) pierwsze 2 w klasyfikacji... Zawsze z kimś więcej o NM można pogadać
To ostatnio nie jest trendy 
A po cosyzygy pisze:Więc grzecznie wracamy do tematu
Niesłychane!! Właśnie słucham sobie debiut i nareszcie mi podszedł, po tylu godzinach katowania tego krążka dopiero teraz zdałem sobie sprawę że to cudowne dzieło i to nie tylko jak na debiut ale wogóle.
Teraz ten album awansował w moim rankingu o wiele wyżej. :rocx Kurde no nagle mnie olśniło. 
No teraz mogę już tak powiedziećArtur pisze:Hehe, ale to ładnie, że już uwielbiasz(o ile dobrze wnioskuję ) pierwsze 2 w klasyfikacji...
A co powiecie o coverze JP Love Bites (dodatek na DHIADW)? Dla mnie geniusz :rocx
Tak się składa, że "DHIADW" słucham tylko na oryginale, tam mam 11 utworów, niedawno jak sobie całą dyskografię zgrałem na mp3 na płytkę, to mi qmpel dodał chyba ze 3 bonusy z japońskiej wersji do "DHIADW" w tym "LB", ale jeszcze nie miałem okazji słyszeć... Tzn. raz słuchałem i lekko schizowaty, ewidentnie w klimacie NMsyzygy pisze:A co powiecie o coverze JP Love Bites (dodatek na DHIADW)? Dla mnie geniusz
Bravo, bravo, bravissimoM@ti pisze:Niesłychane!! Właśnie słucham sobie debiut i nareszcie mi podszedł, po tylu godzinach katowania tego krążka dopiero teraz zdałem sobie sprawę że to cudowne dzieło i to nie tylko jak na debiut ale wogóle. Teraz ten album awansował w moim rankingu o wiele wyżej. Kurde no nagle mnie olśniło.
To bardzo ładnie, bo to był jedyny album NM którego strasznie nie trawiłem, teraz jest inaczej.Artur pisze:No to ładnie, że się spodobało
Ostatnio zmieniony sob maja 13, 2006 9:59 pm przez M@ti, łącznie zmieniany 1 raz.
No bardzo schizowaty, ale to jest właśnie w nim najfajniejsze, dużo cięższy niż oryginałArtur pisze: Tzn. raz słuchałem i lekko schizowaty, ewidentnie w klimacie NM
Ach, miałem coś pisac, ale dzisiaj mi się nie chce
I nie miałem czasu zbytnio
Ale na dniach jakos postaram się to nadrobić ;]
A czy ktoś ma, bądź słyszał coś z repertuaru Sanctuary ??
Mam "Into The Mirror Black", jak chcesz to Ci prześlę, ale we wtorek, albo środę ok??paniron pisze:A czy ktoś ma, bądź słyszał coś z repertuaru Sanctuary ??
No byłoby miło Artur, bo jakoś nie moge tego na emulu znaleść.
A tak w ogóleto ile płyt jako Sanctuary wyszło ??
A tak w ogóleto ile płyt jako Sanctuary wyszło ??
Nie inaczejmetal pisze:Zajebiste :]
"What Do You See On The News When You Watch TV"
Już sam początek rozwala, a Warrel ma tyle jadu w głosie ile nawet na płytach NM chyba nie miał.
2, "Into The Mirror Black" i "Refuge Denied"(to był debiut), której nie mam. Podobno jednak "ITMB" trochę lepsze, ale potwierdzić nie mogę... sam chcę to też zdobyć...paniron pisze:A tak w ogóleto ile płyt jako Sanctuary wyszło ??
jak nie ma jak jest :] mi się pewnie z miesiąc z tego muła bedzie ściągać...Artur, jakby Ci się chciało, to i mi prześlijpaniron pisze:No byłoby miło Artur, bo jakoś nie moge tego na emulu znaleść.
-
Deleted User 622
To prawda. Szkoda ze się oszczędzaArtur pisze:Warrel ma tyle jadu w głosie ile nawet na płytach NM chyba nie miał.
Teraz to i ja znalałemWrathchild_88 pisze:jak nie ma jak jest
ale:
Wrathchild_88 pisze:pewnie z miesiąc z tego muła bedzie ściągać
Albo i wiek robi swoje :]metal pisze:To prawda. Szkoda ze się oszczędza
Spox, wrzucę tym, którzy będą chcieli linka na rapidshare okWrathchild_88 pisze:Artur, jakby Ci się chciało, to i mi prześlij