:rocxSujin pisze:I'm sorry I can't drink very well. But it's OK to drink a litte. And I love the pleasant atmosphere of drinking.
I feel like I'm in there now.
Damy radę
A tak w ogóle to jedziemy w czwartek rano?
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
:rocxSujin pisze:I'm sorry I can't drink very well. But it's OK to drink a litte. And I love the pleasant atmosphere of drinking.
Jesli zdazymy na te koncerty w czwartkowe to takLucy pisze::rocxSujin pisze:I'm sorry I can't drink very well. But it's OK to drink a litte. And I love the pleasant atmosphere of drinking.
Damy radę
A tak w ogóle to jedziemy w czwartek rano?
Czy twoja czasoprzestrzeń ma więź przyczynowo-skutkową w drugą stronę?iron84 pisze:Jesli zdazymy na te koncerty w czwartkowe to tak
Taaa nie ma to jak chlopska atmosfera piciaAnd I love the p(l)easant atmosphere of drinking
No prosze, zamek. To Hektorze będziesz naszym przewodnikiem, bo rok temu dotarliśmy do centrum i dalej nieHector pisze:Vizovice to rzeczywiście mała mieścina, ale bardzo piękna Jest fajny zamek i park w którym można sie troche poopalać Jedynym minusem jest to, że w nocy wszystkie knajpy są pozamykane
yhy yhy yhyŻelazny pisze:Saxon
ja dzis sie zmobilizuje i spiszę wszystkie osoby i napiszę :], coś koło 15 chyba, ale no policze.Żelazny pisze:Już nie wiadomo dokładnie,dużo
hmmmmmmmmm to będzie trzeba jeszcze mocno przemyśleć, bo niezłego rock'n'rolla mieliśmy ostatnio, więc najwyżej będziemy nocą podróżować ze środy na czwartekLucy pisze:A tak w ogóle to jedziemy w czwartek rano?
Hehe...no wlasnie czasem mi sie to zdarza...Lucy pisze: Czy twoja czasoprzestrzeń ma więź przyczynowo-skutkową w drugą stronę?
http://jizdnirady.atlas.cz/JRCis.aspEvE pisze: wystarczy że dorwiemy się do rozkładu jazdy pociągów czeskich.
Accept droga Ewo nie koncertuje teraz,ale Saxon gra trase latem więc jest spora szansa jeśli Masterplan nie znajdzie wokalaEvE pisze:Accept
Żelazny pisze:Accept droga Ewo nie koncertuje teraz
Jeszczę ja jadęEvE pisze:ok zrobilam spis osób, przejżałam cały temat
Moze sie moja kolezanka tez zdecydujeEvE pisze: Czyli nie licząc tych pod kreską jest nas:
17 (w tym 6 osób spoza Sankt, oznaczonych liczbami i Korea)
Uhuhu, cóż za pokaźna liczna osóbiron84 pisze:...pewnie dobijemy do 20 Smile
No wlasnie...to trzeba zobaczyc i uslyszec !!!Lucy pisze:13 gra Silent Stream Of Godless Elegy
dopisałam Cię z jakąs osobą, tak?IgorW pisze:Jade, wiec mozecie mnie dopisac do listy . Nie mam jeszcze biletu co prawda, ale chyba z tym problemu nie bedzie....