TSA,Turbo czy Kat
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: TSA,Turbo czy Kat
Dysku dodatkowego nie.
polecam. on jest głupi poprostu. nie jakiś tam walniety/szalony tylko zwyczajnie głupiherki pisze:Dysku dodatkowego nie.
Thunder odpowiesz mi w końcu o co chodziło z tym fałszem?
Dysk czy Romek?Matek pisze:polecam. on jest głupi poprostu. nie jakiś tam walniety/szalony tylko zwyczajnie głupiherki pisze:Dysku dodatkowego nie.
dyskherki pisze:Dysk czy Romek?
wypowiada się. zresztą nie tylko on debil. luczyk nie lepszy, choć nie aż tak. jedynie oset robi wrażenie w miare neutralne (no ważne że nie negatywneherki pisze:A co takiego tam robi?
Z Fazeem miałem przyjemność rozmawiać i sprawia wrażenie bardzo inteligentnego. Ma zarąbiste poczucie humoru 
źle uzyłem słowa, a może nie do końca, bo odczułem wrażenie ,że ten facet kogoś gra, może masz racje,może poprostu jest głupi, spokoMatek pisze:polecam. on jest głupi poprostu. nie jakiś tam walniety/szalony tylko zwyczajnie głupiherki pisze:Dysku dodatkowego nie.
Thunder odpowiesz mi w końcu o co chodziło z tym fałszem?
czyli kto to?herki pisze:Z Fazeem
Oset.
Oset 
EDIT: lol
EDIT: lol
no on fajny jest
zapytany o 38 minutes of life powiedział że nawet nie słyszał 
Aha, jak chcesz sobie posłuchać jakie głupoty Kat potrafił gadać to dorwij singiel promocyjny "Róż miłości".
Mam go. Niedawno dostałem. Irytujące są tylko tytuły piosenek.herki pisze:Aha, jak chcesz sobie posłuchać jakie głupoty Kat potrafił gadać to dorwij singiel promocyjny "Róż miłości".
Ogólnie płytka dobra. Róże miłości to jednak nic nowego w twórczości Kata.
Ale Odi profanum vulgus zabija. Mam gdzieś nawet do tego teledysk animowany. Oglądał ktoś?Celtic pisze:Róże miłości to jednak nic nowego w twórczości Kata.
No strasznie, ale właśnie to jest w nim fajne.slayer pisze:brechtowny
Thunder pisze:Kat to taka szopka troche, takie opium dla zbuntowanych nastolatków, gadki szmatki o szatanie
Romek w jednym z wywiadów powiedział, że nie jest satanistąMatek pisze:kostrzewski twierdzi że on raczej miał negatywny stosunek do chrześcijaństwa niż był satanistą.
A na dvd "Somewhere in Poland" Romek nieźle daje czadu. Zjarany cały czas jara i gada czasem jakieś bzdury.Szkoda że u Wojewódzkiego Romek był zjarany i nachlany ;]
Matek pisze:zapytany o 38 minutes of life powiedział że nawet nie słyszał Laughing
Ale i tak wcześniejsze teledyski KAT'a są lepsze. Szydercze zwierdciadło chyba tam było i jeszcze cośM@ti pisze:Ale Odi profanum vulgus zabija.
No były lepsze, ale alkurat ten sprawiłem sobie niedawno i jakoś tak w pamięci mi utkwił.Fear pisze:Ale i tak wcześniejsze teledyski KAT'a są lepsze.
Ja mówiłem o singlu [a mi się wydaje że Ty mówisz o pełnej płycie]. Jeśli jednak też mówisz o singlu to przyznaj się ile za niego dałeś?Celtic pisze:Mam go. Niedawno dostałem. Irytujące są tylko tytuły piosenek.herki pisze:Aha, jak chcesz sobie posłuchać jakie głupoty Kat potrafił gadać to dorwij singiel promocyjny "Róż miłości".
Ogólnie płytka dobra. Róże miłości to jednak nic nowego w twórczości Kata.
LOL. Faktycznie. To nie singiel. Sorka, źle przeczytałem.
Dałbym trochę. Rozbiję skarbonkę i zerknę co się tam czai.
Dałbym trochę. Rozbiję skarbonkę i zerknę co się tam czai.