Brave New World wygrał!
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Brave New World wygrał!
No wynik moze być, tylko czemu Dance tak słabo
widze że tylko ja go dałem na pierwsze miejsce 
- KaziorFukacz
- -#Trooper

Mnie to w sumie ten virtual zdziwił... Głównie dlatego, że x-factor jest przed nim i wogóle, że factor na 7.. cała ta lista pomylona jest
No ale dobra
, najwidoczniej też nie zaliczam się do tego 'ogółu', o którym jest mowa 
No ale dobra
Dance słabo bo to raczej przecietny album, myje sie do BNW i pozostałych klasykow, nie ma chyba zadnych podstaw zeby go uwazac za najlepszy album kapeli...Norx pisze:No wynik moze być, tylko czemu Dance tak słabowidze że tylko ja go dałem na pierwsze miejsce
A ja nie głosowałem wcale, bo mi się wszystko ostatnio poprzestawiało, nie mogę uznać BNW za najlepszy, bo 5 kawałków słucham tylko z RiR praktycznie... A DoD uwielbiam, ale ostatnio też się opuścił... muszę to przemyśleć i zrobić jakiś turniej osobisty chyba, trzeba jakiś zeszycik znaleźć
:laugh
ja tam za samo Paschendale bym go nawet na pierwsze miejsce posadził bo ten utwór niszczy i miażdży, chyba najlepszy kawałek jaki w życiu słyszałem i jeszcze się nie przejada, ach ach chyba nigdy się nim nie skończe podniecaćBonzo pisze:Dance słabo bo to raczej przecietny album
Tym bardziej że popiero co wczoraj widziałem wersję z Death on The Road i aż mi słów brakuje... jeszcze się nie pozbierałem
P.S może zrobimy konkurs kolejny (
na jeden to sie nie da... na trzy zreszta tez. Zbyt duzy wybór 
Jak to nie? a Paschendale
(nie ma to jak fanatyzm)
o rany przeciez to dopiero byloNorx pisze:P.S może zrobimy konkurs kolejny ( ) na tym razem JEDEN najlepszy kawałek Ironów, albo góra 3. Co lud na to?
no jesli ty tak potrafisz wybrac jeden najlepszy no to mozna cos takiego robic, w moim wypadku to nie przejdzie bo mam duzo ulubionych i jakos w czsie się zmieniaja te najlepsze. Np kiedys był dla mnie najlepszy Nomad a teraz najbardziej lubie Alexander The Great.Norx pisze:Jak to nie? a Paschendale Very Happy (nie ma to jak fanatyzm)
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

A może na najlepszy kawałek w wersji Live?Norx pisze:może zrobimy konkurs kolejny ( ) na tym razem JEDEN najlepszy kawałek Ironów, albo góra 3. Co lud na to?
No i to jest jakiś pomysłKratos pisze:A może na najlepszy kawałek w wersji Live?
no,ale to wtedy od publiczności najwięcej zależysyzygy pisze:No i to jest jakiś pomysłKratos pisze:A może na najlepszy kawałek w wersji Live?
Ja patrzę bardziej na wykonanie utworów niż na publikęThunderBird pisze:no,ale to wtedy od publiczności najwięcej zależy
no ale publika dodaje smaku (RiR),albo osłabia jakość (LAD) wyobraź sobie taką publikę jaka była na RiR na LAD, wtedy byś inaczej mówił o tej płycie. Ale jeśli chodzi o wykonanie to dla mnie:syzygy pisze:Ja patrzę bardziej na wykonanie utworów niż na publikęThunderBird pisze:no,ale to wtedy od publiczności najwięcej zależy
-Clansman(RiR)
-2 Minutes to Midnight (LAD)
-Powerslave (LAD)
-Seventh Son of a Seventh Son (Maiden England)
-Children of the Damned( BoH)
ciekawy bylby konkurs utworow Live..... niesamowita konkurencja
a swoja droga, to Siódmy Syn z MAIDEN ENGLAND chyba jednak nie ma konkurencji
nie ma szans do bnw/rir, tego jestem pewien :laughDeep pisze:a swoja droga, to Siódmy Syn z MAIDEN ENGLAND chyba jednak nie ma konkurencji
Clansman z RiR chyba jednak najlepszy,tzn najbardziej masakruje wersje studyjną, bo ja jakośc utworu koncertowego oceniam po tym ,jak wypada przy wersji studyjnej.
a dla mnie to naprawde super wyszedł Powerslave na LAD :solo
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

Blood Brothers z RIR :rocx Świetna sprawa!