Coma
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Coma
Oszty!!! mi nie pozwolił pisać przed dniem premiery a sam zaczął wypisywać! Wstydź się
Płyta mi skopała dupsko niemiłosiernie. O wiele ostrzej, o wiele progresywniej niż na debiucie.
Napiszę recenzję za tydzień kiedy będe już dobrze zasłuchany w tym krążku. Ale na 95% Płyta roku i to nie tylko jeśli chodzi o polskie wydawnictwa ale także zagraniczne.
P.S. Listopad rządzi nieprawdaż? :>
P.S.2. A dzisiaj byłem na podpisaniu płyty w Empiku i chłopaki mi wszystkie bilety podpisali i płyte i nawet plakata dostałem
Zazdrościsz Matek?
Napiszę recenzję za tydzień kiedy będe już dobrze zasłuchany w tym krążku. Ale na 95% Płyta roku i to nie tylko jeśli chodzi o polskie wydawnictwa ale także zagraniczne.
P.S.2. A dzisiaj byłem na podpisaniu płyty w Empiku i chłopaki mi wszystkie bilety podpisali i płyte i nawet plakata dostałem
Ostatnio zmieniony ndz maja 28, 2006 10:06 pm przez Wojtek, łącznie zmieniany 1 raz.
zgadzam sie we wszystkimWojtek pisze:Oszty!!! mi nie pozwolił pisać przed dniem premiery a sam zaczął wypisywać! Wstydź się Płyta mi skopała dupsko niemiłosiernie. O wiele ostrzej, o wiele progresywniej niż na debiucie.
Napiszę recenzję za tydzień kiedy będe już dobrze zasłuchany w tym krążku. Ale na 95% Płyta roku nie tylko polska, ale także ogólnie.
pewnie, toz to oczywiste ;]
i tu pochwalak w strone EeBe, ona mnie zarazila jakies dwa lata temu pozyczajac mi 'wyjscie' . Na poczatku srednio podeszlo... a bylem zainteresowany , bo sporo o tym w "3" mowili. Ale jakos tak im dluzej, tym ciekawiej... no i teraz bardzo pozytywnie, lubimy sobie tego sluchac razem - masa wspomnien
. w ogole fajnie tak, znakomity material
Dlatego z radoscia wyczekuje nowego, a 30zl za plyte jednego z bardziej obiecujacych zespolow w naszym kraju to bardzo odpowiednia cena :]
i tu pochwalak w strone EeBe, ona mnie zarazila jakies dwa lata temu pozyczajac mi 'wyjscie' . Na poczatku srednio podeszlo... a bylem zainteresowany , bo sporo o tym w "3" mowili. Ale jakos tak im dluzej, tym ciekawiej... no i teraz bardzo pozytywnie, lubimy sobie tego sluchac razem - masa wspomnien
Dlatego z radoscia wyczekuje nowego, a 30zl za plyte jednego z bardziej obiecujacych zespolow w naszym kraju to bardzo odpowiednia cena :]
Jazz is not dead, it just smells funny.
nie w naszym krajuslayer pisze:Dlatego z radoscia wyczekuje nowego, a 30zl za plyte jednego z bardziej obiecujacych zespolow w naszym kraju to bardzo odpowiednia cena :]
Ostatnio zmieniony ndz maja 28, 2006 10:48 pm przez Matek, łącznie zmieniany 1 raz.