hahah ja również :laughQba666 pisze:To byla jedyna kapela(nightwish) ktora slyszalem w calosci oprocz IM oczywiscie. Pol dnia przelezalem(trzezwy) pod drzewem.
Mija rok od ostatniego koncertu Maiden w Polsce...
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Mija rok od ostatniego koncertu Maiden w Polsce...
Ale to przecież nie był tekst piosenki tylko tekst , który Nergal powiedział między utworami. Mówił jeszcze jakieś inne pierdoły, ale tylko pięść mi utkiwła mocno w pamięci.
ja nawt leżąc na trawce słyszałem co on tam pierdzieli
pajac i tyle 
Pewnie chciał wzmożyć tę bardziej kriegową i satańską atmosferę wśród fanów 
Kea, Kea, Kea
warna im
sam nie zdołam bronić Behemotha
ale S1 po co ich bronić?
pajace są i tyle. muzyka to co innego.
Muzyka jeszcze, jeszcze. A to się ma nijak do tego co sobą reprezentują czasem. Trzeba umieć to rozgraniczyć 
dla mnie moga nawet w kurtkach zimowych grac i zajmowac sie satanizmem, ale to muza jest tam dla mnie najwazniejsza
Ludzie ludzie o czym tu gadac. Madrzy te szatanskie testy oleja a Ci drudzy juz nich robia tym co chca.
a trzeci się z nich śmieją :laugh poza tym to ja nawet nie wiem o czym są teksty behemtohaQba666 pisze:Ludzie ludzie o czym tu gadac. Madrzy te szatanskie testy oleja a Ci drudzy juz nich robia tym co chca.
Czekaj to chyba jakos tak leci. Bbbbbuuueeeeeeeeeeee gggggrrrrrrrr aaaaaaaa SATAN

nie no żartuję, sam trochę słuchałem behemotha swego czasu, ale teksty mnie średnio obchodziły, a jako że oryginałów nie miałem to nie znałem ich ani trochę, bo przecież ze słuchy sie nie da 
-
_Sand_man_
- -#Invader

a wogóle ma ktoś zdjęcia z leśniczówki w formie elektornicznej ???
- Elevatorman
- -#Clansman

a ja tam rozumiem teksty behemotha.... zwłaszcza te polskie bo z moim angielskim to tak nie do konca narazie;) ogólnie lubie Behemotha... nawet bardzo...chyba moja ulubiona kapela polska i koncert tez fajny tylko za krótki...
eee tam, ja bym przedluzyla koncert maidenow jesli tylko by sie dalo i oddalabym tee wszystkie supporty w zamian za dodatkowe minuty maidenowElevatorman pisze:koncert tez fajny tylko za krótki...
- Elevatorman
- -#Clansman

ja bym oddał nightwisha
i dodał maiden jakies 45 min i bedemothowi tez 45:D
w życiu...Frontside i Primal mogliby nie występywać, Behemoth jest mi zupełnie obojętny, ale nie darowałbym im, gdyby Nightwish (i Kreator) nie zagraliElevatorman pisze:ja bym oddał nightwisha
bredziszWrath pisze:Frontside moglby nie występywać, Behemoth jest mi zupełnie obojętny
no nightwisha tez by m i bylo szkoda, byli ludzie przeciez co tam przyjechali nie ze wzgledu na maidenow tlyko na nich, ale mimo wszystko ja bym w ogole zrezygnowala z supportu gdyby to miala przedluzyc wystep maiden'ow