Matek pisze:http://www.youtube.com/watch?v=gxzTC-RMZRM
dddd clip..
eh kurde nie mogę zrozumieć dlaczego nie potraktowali tej piosenki jak 'skaczemy' na pwzm... takie gówno wśród diamentów
Przyznaję się do błędu. Napisałem, że nowa płyta jest gorsza od debiutu. Myliłem się strasznie. Za to w sobotę Coma ma wystapić na Agrykoli. Wiadomo, nie będzie tej atmosfery co w klubie, ale zawsze to koncert jest
Hehe, ale zrobiłem kuzynce dobrze Nagrałem jej jakieś pliki na płyte audio i jako ostatnią piosenkę nagrałem [ jako bonusik ode mnie ] Nie ma Joozka Pozostałe pliki były w nieco złej jakości, toteż musiała włączyć płyte bardzo głośno. Sobie teraz wyobraźcie jaki czad był jak dała volume prawie na maxa i z głosników 150w poleciał wstep do "Nie ma Joozka" :laugh Ale ja jestem chamski...
kurde.. ale nie spodziewałem się takiej popularności tego tematu. 4 dni jest a już 150 postów prawie.. ale to świadczy tylko o klasie albumu chyba. bo naprawde co godznine mógłbym pisać coraz to nowe zachwyty. bo co chwilę (ona-płyta) uchyla przede mną kolejny rąbek swojego geniuszu. co chwile odkrywam coś innego. a najważniejsze jest to że się nei nudzi absolutnie! wręcz przeciwnie. z każdym przesłchaniem staje się dla mnie coraz ważniejsza... eh ja chyba już nic nie będę pisał bo staję się monotematyczny
Własnie Nic tylko bys wychwalal Comę :laugh
Ale jest za co Album rzeczywiście się nie nudzi i jest świetny i coraz więcej sie odkrywa za każdym nastepnym przesłuchaniem.