24/06/2006 - Tool - Katowice @ Spodek
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 24/06/2006 - Tool - Katowice @ Spodek
a mi dokładnie 1h23min:)
a mi z koncertu na ktorym nie bylo Right in Two wychodzi 1h 43 min 10 sek
pozatym wersje koncertowe zawsze są dłuzsze
pozatym wersje koncertowe zawsze są dłuzsze
"Wings/10,000Days".....Michcio pisze:wszystkie najlepsze kawalki z nowego albumu zawarte...
Też prawda :rocx Ale za tą cenę mogliby jakiś support dać... no ale trudno. Bo w sumie to liczyłem na Meshuggah... ale trudno. Tool ponad wszystko :rocxMichcio pisze:a co do supportu to mi wisi na palancie ja jade na TOOL
Ta jest
Tool ponad wszystko :rocx ale tak szczerze to jakiś support by się przydał 
Abstract pisze:ale tak szczerze to jakiś support by się przydał
No pewnie, ale Tool rulez.... :rocx ale mogliby dać tego saporta
Koniec,bilet sprzedany 
Ostatnio zmieniony czw cze 15, 2006 10:43 pm przez Iznogoud, łącznie zmieniany 1 raz.
być możę znajdę Ci chętnego ale niczego nie obiecuję
odezwij się do mnie jak możesz jutro na priva.
odezwij się do mnie jak możesz jutro na priva.
- real_alien
- -#Long distance runner

Pięęęękny! Mój i tylko mój!
po opisie bylo widacreal_alien pisze:Pięęęękny! Mój i tylko mój!
- real_alien
- -#Long distance runner

Oj będzie, będzie... I need to watch things die. :soloS1MON pisze:po opisie bylo widacreal_alien pisze:Pięęęękny! Mój i tylko mój!nie boj..nie zgub...bedzie sie dzialo :solo
Alien ale on nieaktualny jest, przeciez ponoc Isis nie bedzie
ja bym Cie nie wpuscil 
a w radiowej reklamie MM ciagle mowia ze wystapi gosc specjalny
a w radiowej reklamie MM ciagle mowia ze wystapi gosc specjalny
much better You than Ireal_alien pisze:I need to watch things die. :solo
no i super, sie już nawet nie zastanawiam teraz.
Hmmm... przeglądam te set listy z każdego koncertu(mimo, że wszędzie niemal taka sama, może tylko kolejność inna
) i się okazuje, że jednak nie jest ona aż tak krótka , bo dla przykładu "Right In Two" jest poprzedzone "Intension"(a to jest dobrych 5 minut), o czym mało ludzi tam wspomina, "Sober"(tak jak kiedyś) jest poprzedzany "Merkabą"(Ci co mają "Salival" wiedzą co i jak
), grają też dłuższe wersje "Stinkfist" i "Schism"(może razem z "Mantrą"??)... z tym, że chyba nie ma to miejsca podczas każdego koncertu, bo na wystepach festiwalowych odpuszczają czasem "Rosetta Stoned" bądź też "Right In Two". Ale koncert u nas nie jest częscią żadnego festu więc powinno być ok.
Dlatego jakby być strasznie szczegółowym to grają nie 11 ale 13-14 utworów. Ale jednak niestety koncerty i tak chyba nie osiągają 2h
Fatalna sprawa. Mam tylko nadzieję, że "Merkaba" i "Intension" a także te poszerzone wersje 2-óch utworów, o których wspomniałem będą grane i że koncert osiągnie tę powalającą długość czasu trwania równą ok. 1h 40 min
No a jeśli będziemy mieli szczęście to zagrają też "The Pot" na przykład. Najdłuższy, bo poszerzony o "aż" 1 utwór("The Pot" właśnie) koncert na europejskiej trasie zagrali w Luksemburgu
W każdym bądź razie to czasem nie grają(ale to jak już pisałem na festiwalach) "Right In Two", "Rosetta Stoned"(razem z "Lost Keys") a często nie jest grany "The Pot". Biorąc pod uwagę to, że u nas grają normalny koncert, to pewnie nie będzie "The Pot"
EDIT: kto z Forum w końcu się wybiera na bank ??
Dlatego jakby być strasznie szczegółowym to grają nie 11 ale 13-14 utworów. Ale jednak niestety koncerty i tak chyba nie osiągają 2h
W każdym bądź razie to czasem nie grają(ale to jak już pisałem na festiwalach) "Right In Two", "Rosetta Stoned"(razem z "Lost Keys") a często nie jest grany "The Pot". Biorąc pod uwagę to, że u nas grają normalny koncert, to pewnie nie będzie "The Pot"
EDIT: kto z Forum w końcu się wybiera na bank ??
chyba real_alien 
No fakt, bileta walnął na całą stronkę
A Ty S1 w końcu jak?? ;>
A Ty S1 w końcu jak?? ;>
a nie wiem

To się zdecyduj, super będzie
Krótko ale supeł, na bank... aaa nie dam tej ikonki, powiedzialem sobie że nie, to nie