13/06/2006 - Motörhead - Warszawa @ Stodoła
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 13/06/2006 - Motörhead - Warszawa @ Stodoła
przecież nie było Fast And Loose...
http://www.youtube.com/watch?v=l6eyeR2UE0o
:laugh powinni nagrac taka wersje tego utworu i nowy singiel zrobic. ja piernicze :laugh
:laugh powinni nagrac taka wersje tego utworu i nowy singiel zrobic. ja piernicze :laugh
Jazz is not dead, it just smells funny.
na http://motorhead.rockmetal.art.pl jest relacja napisana przeze mnie
Bardzo dobra relacja :beer
Tylko:
] A po koncercie starał się wyjść innym wyjściem i najmniej czasu poświęcił fanom. Nawet odezwać się do niego nie było jak bo 4 ochroniarzy miał wokół siebie 
Tylko:
Mi się bardziej wydawało jakby grał dla grania niż dla publiki [to znaczy na koncercie dał z siebie wszystko, ale chodzi mi o jego minę jaką miał najczęściej między utworamiWłaśnie, Lemmy. Zero jakiejkolwiek gwiazdorki - najsympatyczniejszy facet na Ziemi, który właśnie gra dla kilku kumpli.
-
Fearmaiden
Istnieje już boot z tego koncertu? Widziałem że z tyłu sporo osób kamerami nagrywało.
hmm nie powiedziałbym, olał fanów czekajacych na niego przed koncertem - podobno spieszył sie na probe (tyle ze rozdanie kilku autografów i fotek zajeło by mu z 5 minut). Powiedział ze wyjdzie pozniej ale wyszedł tylko PC bo Lemmy miał ywiady...herki pisze:Bardzo dobra relacja :beer
Tylko:
Właśnie, Lemmy. Zero jakiejkolwiek gwiazdorki - najsympatyczniejszy facet na Ziemi, który właśnie gra dla kilku kumpli.
Przeca to napisałem. Ale fakt faktem, że przed tą próbą udało mi się zrobić z nim zdjęcie i wyszedł jeszcze po koncercie.
A na boota jeszcze musicie trochę poczekać. Tylko ostrzegam że marna jakość ;]
A na boota jeszcze musicie trochę poczekać. Tylko ostrzegam że marna jakość ;]
-
Fearmaiden
Co z tego że słaba jakośćherki pisze: A na boota jeszcze musicie trochę poczekać. Tylko ostrzegam że marna jakość ;]
oglądać jutro tv4 o 11:30 !!
- Metalophil
- -#Moonchild

kurde - boję się że zapomnę - mógłbyś nagrać?CoroneR pisze:oglądać jutro tv4 o 11:30 !!
-
Fearmaiden
Tak przy okazji. Ruszyło nowe forum motorhead.forumer.pl Jest nas narazie tylko dwuch więc rejestrujcie się.
Co będzie jutro na TV4?
bedzie program sztukateria, w ktorym bedzie co nieco z koncertu Motörhead... pewnie wywiad i fragmenty koncertow. a nagrywac bede napewno na vhs, ale nie mam szans zrzucic tego na komputer.
- Metalophil
- -#Moonchild

właśnie? herki? 
Na wakacjach jestem, jak wróce do domu do zgram na kompa ;] Pozdro ze wsi xd
A ja mam z jakiegoś przecieku (choć nie wiem czy autentyczny) kawałeczek pt. "Sucker" z nowego albumu "Dance of death"
na pw jak któś chce
EDIT: "Kiss of death" się zwie ten album, jak słusznie zauważył niżej kolega Metalophil
na pw jak któś chce
EDIT: "Kiss of death" się zwie ten album, jak słusznie zauważył niżej kolega Metalophil
Ostatnio zmieniony czw lip 06, 2006 12:27 pm przez Swarożyc, łącznie zmieniany 1 raz.
reaktywacja
- Metalophil
- -#Moonchild

a nie "kiss of death" przypadkiem?Swarożyc pisze:A ja mam z jakiegoś przecieku (choć nie wiem czy autentyczny) kawałeczek pt. "Sucker" z nowego albumu "Dance of death"
na pw jak któś chce