METAL MARATHON 2 (PAUL DI'ANNO & CHAINSAW)
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: METAL MARATHON 2 (PAUL DI'ANNO & CHAINSAW)
Rzeszów
Chyba lepszego koncertu u nas nie było
Do zobacznia w listopadzie 
Ale w koszulce Tokio HotelWrath pisze:Kraków - Loch Ness - będę na bank :rocx
Myślę, że się przejdę
Błagam powiedzcie że on wykonuje stare utwory Maiden na koncertach. Jezuuu muszę tam być! Nie wiem jak Wam się to udało no ale ja nie mogę. Ja pierniczę. Znane są ceny jakieś?
- Metalophil
- -#Moonchild

prawie wyłącznieherki pisze:Błagam powiedzcie że on wykonuje stare utwory Maiden na koncertach. Jezuuu muszę tam być! Nie wiem jak Wam się to udało no ale ja nie mogę. Ja pierniczę. Znane są ceny jakieś?
Niegłupi pomysł by się pojawić, ale jeszcze duuużo czasu, więc z decyzją mozna jeszcze poczekać.
na plakacie jestherki pisze:Znane są ceny jakieś?
chłopie jedź, nie zawiedziesz się :rocx ostatni jego koncert wspominam baaardzo pozytywnie
Chyba się nie odważę :]Lucy pisze:Ale w koszulce Tokio Hotel
I jeśli ktoś może to prosze abyście nagrali te koncerty 
PS. Tylko nie róbicie potem z nich mp3
PS. Tylko nie róbicie potem z nich mp3
AA, nie zauważyłem plakatu ;]Wrath pisze:na plakacie jestherki pisze:Znane są ceny jakieś?35 zł normalnie , w dniu koncertu 40
No wiesz, daleko nie mam - jakieś 10 minut z butaWrath pisze:chłopie jedź, nie zawiedziesz się :rocx ostatni jego koncert wspominam baaardzo pozytywnie
j.w. tylko bez koszuli Tokio HotelLucy pisze:Ale w koszulce Tokio HotelWrath pisze:Kraków - Loch Ness - będę na bank :rocx
Myślę, że się przejdę![]()
![]()
Na oficjalnej Di'Anno terminy koncertów różnią się nieznacznie, tzn. wszystkie są o jeden dzień wczesniej 
o kurwa jaki bladeulogy pisze:Na oficjalnej Di'Anno terminy koncertów różnią się nieznacznie, tzn. wszystkie są o jeden dzień wczesniej
strona dianno ma racje
zaraz sie poprawi to
dzieki za uwage
:solo
oj...chyba bede do kogos z krakowa miec prosbe... 
juz daty poprawione 
jakby był posen to może za tę cenę bym pomyślał, ale tak to noł fakin łej niestety 
-
Brand
- ZASŁUŻONY SANATORIANIN
Właśnie miałem sie o to pytaćMetalophil pisze:prawie wyłącznieherki pisze:Błagam powiedzcie że on wykonuje stare utwory Maiden na koncertach. Jezuuu muszę tam być! Nie wiem jak Wam się to udało no ale ja nie mogę. Ja pierniczę. Znane są ceny jakieś?
Zarąbiście :solo
szkoda, ze nie w 'deko' w lodzi... no ale raz juz jechalem na di'anno do warszawy, wiec czemu by nie jechac raz jeszcze.. szczegolnie, ze kiedys pojechalem do bydgoszczy przez pol polski na chainsaw hehehe (no moze niekoniecznie tylko dla nich, ale na koncercie bylem hehe) ich tez chetnie znowu zobacze...
"everybody lies"
I bardzo dobrze, że te daty są o dzień wcześniejsze, bo to o wiele lepiej pasuje
Przynajmniej mnie 
-
Brand
- ZASŁUŻONY SANATORIANIN
http://www.diannostore.com/images/pauldcover.gif
Nowy album DiAnno. Dalej kasę trzepie na tych piosenkach. Może to i dobrze, na koncercie zaśpiewa te hiciory
Nowy album DiAnno. Dalej kasę trzepie na tych piosenkach. Może to i dobrze, na koncercie zaśpiewa te hiciory
- Maidenholik
- -#Ancient mariner

Nie no, Witek...
to nie prima aprilis, prawda ? Bede, bede, najprawdopodobniej w Rzeszowie, bo najblizej wychodzi, chyba, że byłby jeszcze Lublin..., gratuluje organizacji takiego wydarzenia ! :rocx
Może głupi pytanie, ale wolę spytać - headlinerem jest Chainsaw czy Paul?
Bo się z plakatu nie mogę domyślić.