Tak. Na IMBB i MFN zapisujemy to jako- : dorky : .
I używamy go gdy treść którą chcemy przekazać jest debilna (dork=debil), piszemy o czymś debilnym lub łamiemy się nad własną głupotą przy pisaniu tegoż
M@ti pisze:Jak w okładkach Maiden, dużo szczegółów można dostrzec.
Korzeń pisze:Tak. Na IMBB i MFN zapisujemy to jako- : dorky : .
I używamy go gdy treść którą chcemy przekazać jest debilna (dork=debil), piszemy o czymś debilnym lub łamiemy się nad własną głupotą przy pisaniu tegoż
Dzięki prof. doc. hab. inż. mgr. Korzeniu. Będę wiedział na przyszłość.
Korzeń pisze:Fajna jest ta MTzK* tonąca we krwi.
No właśnie też zauważyłem ją i mi się skojarzyła z MTzK. Może jeszcze ktoś sławny się znajdzie. Wałęsy tam brakuje. :laugh
Korzeń pisze:A sie przyjrzę, całkiem możliwe. Jacyś dyktatorzy może, albo co.
Ja myślę że wszyscy tam są znanymi postaciami tylok my niewiemy kto to jest. Ten gościu z lewej gdyby miał krótszy wąsik to by mi Hitlera przypominał nieco. I uczesanie nawet podobne. A i u tego "Jezusa" na brzuchu 666 znalazłem.
ciekawe co slayer pokaze nowym albumem, wiem ze dadza rade gdyz nadal graja tradycyjny thrash metal co sie chwali, ale ilez mozna czekac na nowa plytke :\ sa jakies pogloski ze wchodza do studia ale kurde ponoc wchodza juz od grudnia i jakos wejsc nie moga, aby to dlugie czekanie dalo nam wielki powrot thrashowego slayera
bystry pisze:ale ilez mozna czekac na nowa plytke :\ sa jakies pogloski ze wchodza do studia ale kurde ponoc wchodza juz od grudnia i jakos wejsc nie moga, aby to dlugie czekanie dalo nam wielki powrot thrashowego slayera
Ale oni nic nie nagrywają, kto Ci to naopowiadał? Slayer w studiu nagrywa tylko nową koncertówkę.
Żartuję już nagrali materiał cały, a premiera prawdopodobnie lipiec/sierpień.