Iron maiden TV (filmik)
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Iron maiden TV (filmik)
Dave się bawił, miał bas nawet [chyba].
Steve nareszcie zrealizował sie jako perkusista :rocx
Faktycznie, szkdoa ze Adrian nie chciałsie bawić
Faktycznie, szkdoa ze Adrian nie chciałsie bawić
Buhahaha - co to za kawalek jest
Brusio dal niezly popis, a jego wdzianko to juz w ogole wymiata 
fajne to
widać że gość ma poczucie humoru no i chłop potrafi spiewać.
przerąbane. Ciekawe poczucie humoru 
mnie sie refren kojarzy z jakimś wiejskim weselem 
No mnie też 
- Lifthrasil
- -#Wrathchild

Nie bardzo rozumiem po co to.... ale jest śmieszne 
ad. ten pierwszy filmik to widać ze steve nie jest stworzony do mikrofonu, o wiele lepiej wygląda z basem
taki niesmialy tam był 
ad. to drugie video: bruce fajnie by wyglądał jakby go na elvisa zrobic :rocx
ad. to drugie video: bruce fajnie by wyglądał jakby go na elvisa zrobic :rocx
mam propozycje WICKER MAN. jesteś w kontakcie z kapelą to może podsuń Dickonsonowi pomysł na nagranie płyty właśnie z takimi szlagierami ja Dilajla
stare kawałki Sinatry, Lewisa, Russosa w aranżacji lekko metalowej i on na wokalu. płytka może byc mało nakładowa i rozpowrzechniana tylko poprzez fan cluby Maidena. niezły miłaby ubaw przy tym a pracy nie wiele z jego umiejetnościami. znam parę osób które chętnie by taki rarytasik posiadały ja zreszta sam bym chciał mieć cos takiego. mnie się to wykonanie Dilajli podobało i sposób w jaki do tego podszedł total luz bez krempacji
:P:P jak dal mnie czadowe wykonanie starego szlagieru.
Myslę ,że jest mało a wręcz niemozliwe 
kurcze, Adrian to chyba nie załapał 
a dlaczegoAbstract pisze:Myslę ,że jest mało a wręcz niemozliwe
Jakos nie chce mi się w to wierzyć żeby Bruce nagrał coś takiego 
A pogański język to niby angielski?
A pogański język to niby angielski?
Nie rusza się, bo to jest jego piosenka. Mógł się nawet lekko wkurzyć. Ja w sumie też bym się wkurzył. Napisałbym swój kawałek, a reszta bandu by sobie jajca przy tym robiła.Fear pisze:Tylko Adrian coś się nie ruszaAle kiedy Dick dostaje gitarę to tak jakby byli dla siebie stworzeni
Co najciekawsze, Steve czasami pogrywa na perkusji, Nicko na basie, a Bruce kiedyś pogrywał na gitarze. No, ale większość z Was wie o tym
jasne ze wiemy mozna podsunac dla przykładu chocby Live After Death gdzie Bruce gra na gitarze w RevelationsBartSmith pisze:a Bruce kiedyś pogrywał na gitarze.
ee, nie przesadzasz trochę? Czy to aż takie ważnie, kto napisał dany kawałek, przecież zespół nie robił tego na złość Adrianowi, tylko w proteście przeciw playbackowiBartSmith pisze:Nie rusza się, bo to jest jego piosenka. Mógł się nawet lekko wkurzyć. Ja w sumie też bym się wkurzył. Napisałbym swój kawałek, a reszta bandu by sobie jajca przy tym robiła.
Wiem, ale widać po jego minie, że jest trochę zakłopotany. Adrian to perfekcjonista, więc on wolał zapewne zagrać całość normalnie, bez jajsyzygy pisze:ee, nie przesadzasz trochę? Czy to aż takie ważnie, kto napisał dany kawałek, przecież zespół nie robił tego na złość Adrianowi, tylko w proteście przeciw playbackowi