Wszystko co jest na tym DVD można spokojnie ściągnąć z sieci już od kilku lat w praktycznie tej samej jakościGrzedi pisze:To naprawdę fajna sprawa posiadać w domu coś archiwalnego (i do tej pory praktycznie niedostępnego)
Bruce Dickinson - Anthology 3xDVD - premiera 19.06!!!
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

Re: Bruce Dickinson - Anthology 3xDVD - premiera 19.06!!!
- dostoevsky
- -#Assassin

Może.... nie znam się na tym. 
Oj przegiąłeś z tym, ponieważ takiego Scream For Me Brazil oraz Samsona nie zdobędziesz wogóleKratos pisze:Wszystko co jest na tym DVD można spokojnie ściągnąć z sieci już od kilku lat w praktycznie tej samej jakości
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

Teledyski nie są łatwe do zdobycia??? Odpal Emula a znajdziesz każdy bez najmniejszego problemu. No może za wyjątkiem Man Of Sorrows.
Scream For Me Brazil natomiast bez kłopotu ściągniesz przez DC++. Ale co do Samson masz całkowitą rację
Reszte mam na kompie od długiego juz czasu więc uważam DVD Bruca za nieporozumienie, oprócz teledysków. To tak jakby Maiden zamiast DOTR wydało jakiś bootleg z tej trasy 
Scream For Me Brazil natomiast bez kłopotu ściągniesz przez DC++. Ale co do Samson masz całkowitą rację
A ja Bicepsy ze stali ściągąłem kiedyś chyba właśnie mułem. Chyba że to jakaś inna wersja, chociaż wątpie 
E tam Man też jestKratos pisze:Teledyski nie są łatwe do zdobycia??? Odpal Emula a znajdziesz każdy bez najmniejszego problemu. No może za wyjątkiem Man Of Sorrows.
- dostoevsky
- -#Assassin

MAN OF SORROWS? Proszę Ciebie, na płytce DVD to nie jest manga. Na oryginalnym klipie do Man Of Sorrows, jest odpowiednia sceneria, jest Bruce, jest Adrian, a nie obrzydliwa manga.syzygy pisze:E tam Man też jestKratos pisze:Teledyski nie są łatwe do zdobycia??? Odpal Emula a znajdziesz każdy bez najmniejszego problemu. No może za wyjątkiem Man Of Sorrows.Ale obrzydliwy jest, ta manga
Wszystko można znaleźć, ale w słabej jakości, więc teledyski na DVD to fajna sprawa
Widziałem też Tears Of The Dragon w obrzydliwej mandze.
hehe, czyli to co ściągnąłem to jakaś domowa robótkaGrzedi pisze:MAN OF SORROWS? Proszę Ciebie, na płytce DVD to nie jest manga. Na oryginalnym klipie do Man Of Sorrows, jest odpowiednia sceneria, jest Bruce, jest Adrian, a nie obrzydliwa manga.
...czyli mam po co kupić to DVD, idę się zastanawiać dalej
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Oto pozycje Anthology na listach sprzedaży DVD:
Dania: 03
Finlandia: 02
Francja: 20
Włochy: 09
Szwecja: 10
UK: 03
Dania: 03
Finlandia: 02
Francja: 20
Włochy: 09
Szwecja: 10
UK: 03
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

Czyli według Ciebie każdy kto ściąga bootlegi jest złodziejem? To nie moja wina, że po kilku latach Bruce'owi przypomniało się o tych nagraniach i zostały one wydane oficjalnie. Zresztą Antylogie i tak posiadamVlad Tepes pisze:No dobrze. Ale my nie jesteśmy złodziejami, bezczelnie się tym nie chwalimy na forum FANCLUBOWYM i wolimy kupić oryginalne płyty.
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Dive Dive Live czy Skunkworks Live to oficjalnie wydawnictwa, a nie bootlegi...
Z kolei Scream For Me Brazil nie było wcześniej w ogóle dostępne.
Z kolei Scream For Me Brazil nie było wcześniej w ogóle dostępne.
W Media Markcie w Łodzi kosztuje 90zł. Właśnie zakupiłem i dzisiaj obejrze.
Ja oswajam się z ANTHOLOGY już od kilku dni . Powiem szczerze - jestem rozczarowany !!! Materiał jest świetny . I tak samo jak Vlad nie wyobrażam sobie zaciągać coś takiego z netu jeśli jest wydane oficjalnie . :beer -Vladek !!!!!!!!
Ale jakość jest naprawdę marna . Szkoda że ktoś taki jak Bruce , zapowiada przez dwa lata wydanie tego wydawnictwa i wydaje taką miernotę (jakościowo). Stać Go chyba na to, aby zrobić dźwięk jak na profesjonalistę przystało.
Ale jakość jest naprawdę marna . Szkoda że ktoś taki jak Bruce , zapowiada przez dwa lata wydanie tego wydawnictwa i wydaje taką miernotę (jakościowo). Stać Go chyba na to, aby zrobić dźwięk jak na profesjonalistę przystało.
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

Saper zgadzam się z Tobą w 100% :beer
Ja mam ważne pytanie. Proszę kogos żeby odpalił dość głośno Scream For Me Brazil na Tears Of The Dragon i posłuchał czy po słowach Bruce`a w pierwszym i drugim wersie też ma echo. U mnie dosyć dobrze słychać każde słowo powtarzane po niecałej sekundzie. Nie wiem czy tak ma być, czy ja mam jakąś zburaczoną kopię 
Wszystkie teledyski nie były takie łatwe do zdobycia, szczególnie w bdb jakości (nie licz ripów z Anthology, bo ja nie o tym). A co do Scream'a to miałeś tylko 2 kawałki z oficjalnej. Chyba, że miałeś jakiś dostęp do archiwów Bruce'aKratos pisze:Teledyski nie są łatwe do zdobycia??? Odpal Emula a znajdziesz każdy bez najmniejszego problemu. No może za wyjątkiem Man Of Sorrows.
Scream For Me Brazil natomiast bez kłopotu ściągniesz przez DC++. Ale co do Samson masz całkowitą racjęReszte mam na kompie od długiego juz czasu więc uważam DVD Bruca za nieporozumienie, oprócz teledysków. To tak jakby Maiden zamiast DOTR wydało jakiś bootleg z tej trasy
Tak, ale były dostępne tylko na VHS (teledysków to już wogóle nie było), a nie każdy potrafił zrobić ripa (i miał sprzęt). VHS też się szybko niszczy od oglądania...WICKER MAN pisze:Dive Dive Live czy Skunkworks Live to oficjalnie wydawnictwa, a nie bootlegi...
Dla FanKlubowiczów polskie tlumaczenie wywaidu z Bruce'em
http://forum.sanktuarium.org/viewtopic. ... 257#263257
http://forum.sanktuarium.org/viewtopic. ... 257#263257
-
misio666
Pewnie bym to kupił i zapewne kupie ale teraz szkoda mi kasy zwłaszcza że i tak nie mam czasu oglądać. Jeszcze Early days i death on the road nie miałem czasu obejżeć w całości
Zanim tamte obejże minie pewnie troche czasu, przez który zapewne stanieje to DVD a przynajmniej nie będzie zalegało nieoglądane u mnie na półce
Ja mam zamiar kupić po powrocie z wakacji czyli pod koniec lipca. Mam nadzieję ,że wyrobię z kasą , bo mam reż zamiar kupić blachy do perkusji 
Świetne DVD szkoda że jakość nie zachwyca ale...