A wiesz Stary, że to chyba nie jet aż tak rzadkie wydawnictwo. Ja to zdaje się nawet w jakimś MM widziałemobserwator pisze:jest na dość chyba żadkim wydawnictwie megadeth"hidden treasures
MetallicA vs. MegaDeth
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: MetallicA vs. MegaDeth
-
obserwator
- -#Long distance runner

kupowałem w sumie niedawno, z miesiąc temuArtur pisze:A kiedy kupowałeś??
a ja już tam przestałem coś ostatnio wpisywać co kupujeArtur pisze:Trzeba było napisać w topicu "Kupione.... ble ble", przynajmniej bym wiedział wcześniej
INFO-jak ktoś będzie chciał kupić remastery to już nie dostanie ich raczej w cenie 25zł a 35 zł bo promocja była do końca maja
Ostatnio zmieniony wt lip 11, 2006 12:17 pm przez obserwator, łącznie zmieniany 1 raz.
mtszły
No tak..Ashes in Your Mouth... w każdym razie ,niesamowity utwór ..chyba najlepszy na płycie obok SoD, tam wogóle jest takich utworów w cholere, a np.Sweating Bullets ...te wypowiadane frazy przez Mustaine'a z takim cynizmem ...świetna rzecz...
A Hidden Treasures znam, tam są bardzo fajne rzeczy, np. cover Black Sabbath ,Paranoid ,znakomicie wykonany, albo cover Alice Coopera,tez bardzo fajnie zrobiony.
A Hidden Treasures znam, tam są bardzo fajne rzeczy, np. cover Black Sabbath ,Paranoid ,znakomicie wykonany, albo cover Alice Coopera,tez bardzo fajnie zrobiony.
-
obserwator
- -#Long distance runner

oo, to właśnie można jeszcze gdzieś spotkać, jade zaraz po odbiór płyt do sklepu (fear of the dark-musiałem kupować drugi raz bo mnie okradli kiedyś i dance of death i tym o to sposobem będe posiadaczem pełenej dyskografii maiden)to się zapytam gościa czy jest dostępne to wydawnictwoArtur pisze:A wiesz Stary, że to chyba nie jet aż tak rzadkie wydawnictwo. Ja to zdaje się nawet w jakimś MM widziałem
mtszły
-
obserwator
- -#Long distance runner

taa, ashes...jest super, świetny jest również dla mnie utwór "this was my life"Nomad pisze:No tak..Ashes in Your Mouth... w każdym razie ,niesamowity utwór ..chyba najlepszy na płycie obok SoD, tam wogóle jest takich utworów w cholere
mam gdzieś na kompie wersje live tego utowru (chyba jeszcze mam) wykonaną przez meghadeth-lepiej brzmi niż ta z hidden treasures, jak znajde to wrzuce, ale nie zapewniamNomad pisze:np. cover Black Sabbath ,Paranoid ,znakomicie wykonany
sorry za 2 pod rząd
mtszły
No trudno, ale mi z remasterów to jeszcze tylko zależy na "So Far, So Good... So What!". Nie wiem, może jeszcze kiedyś "Cryptic Writings" i tule chyba.obserwator pisze:jak ktoś będzie chciał kupić remastery to już nie dostanie ich raczej w cenie 25zł a 35 zł bo promocja była do końca maja
No jak to??obserwator pisze:a ja już tam przestałem coś ostatnio wpisywać co kupuje
Hehe, przecież nie lubiszobserwator pisze:dance of death i tym o to sposobem będe posiadaczem pełenej dyskografii maiden
Ależ nie przepraszajobserwator pisze:sorry za 2 pod rząd
Ups, ja też 2 pod rząd
-
obserwator
- -#Long distance runner

no, ale wypada miećArtur pisze:Hehe, przecież nie lubisz
właśnie wróciłem ze sklepu i pytałem się gościa czy dostępne jest te wydawnictwo megadeth "hidden treasures" i okazało się, że jest tak jak podejrzewałem jednak
gościu sprawdził w polsce, niemczech, usa i japonii - wydawnictwo jest niedostępne i wogóle już jest niewydawane, nie wiem czy się nakład wyczerpał czy co, ale pozostaje szukanie tego albumu na aukcjach
mtszły
aucjach mowisz? niewiem z jakich miast jestescie, ale my w katowicach mamy 2(chdoz od jakis 2 miechow tlyko 1 jak Hip zwinol interes) komisy plytowe, gdzie mozna dostac wszystko!!(no moze prawie wszystki bo na plyte SAMSONA z Brucem na wokalu polujed od 4 lat i jak anrazie bez efektow:( jakby ktos mial bede rad o informacje;)
już nie mam tu najwięcej postów

glos na mete...wczesniej ich uslyszalem, sentyment i lepiej graja..
- Elevatorman
- -#Clansman

lol... oczywiście Metallica.... jak dla mnie każda z pierwszych 5 bije wszystkie razem Megadeth na głowe
albo i samo oNe....
oczywiście że meta! poprostu zespół o klasę lub dwie lepszy.
- Elevatorman
- -#Clansman

Matek pisze:oczywiście że meta! poprostu zespół o klasę lub dwie lepszy.
dokładnie:D co do negadeth to ogólnie Rust In Peace jest nawet fajne ale jednak Metallice wole o kilka razy
-
obserwator
- -#Long distance runner

pod jakimi względami??Matek pisze:poprostu zespół o klasę lub dwie lepszy
mtszły
No Dave z deczka wyje. Więcc głos na Mete. Od nich sie zaczęło i w ogóle Ride The lightning.
wyje=steka
wyje=steka
Ostatnio zmieniony wt lip 11, 2006 4:31 pm przez iEvE, łącznie zmieniany 1 raz.
kwestia ankiety na takim forum to dziwna sprawa. wiadomo że głosując na metallice osłabiasz maiden (copyright by Nomad
) :laugh
Imo ,to że Metallica to zespół o klase lepszy od Megadeth ,to taki sam lol jak moje zdanie o osłabianiu i wzmacnianiu.
Skoro Megadeth jest taki gorszy,to dlaczego Megadeth-Countdown to Extinction>>>>>Metallica-Metallica
Skoro Megadeth jest taki gorszy,to dlaczego Megadeth-Countdown to Extinction>>>>>Metallica-Metallica
-
obserwator
- -#Long distance runner

dla mnie metallica (pomimo, że też ją bardzo lubie) może być zespołem o klasę lepszym jedynie pod względem marketingowym, komercyjnym bo do umiejętności panów z megadeth to im trochę brakuję, mogę się jedynie zgodzić z tym, że james lepiej śpiewa od dave, choć mi i tak głos rudego bardziej pasi
mtszły
Hehe ja tylko powiem, że z najlepszych płyt obydwu zespołów to za tę absolutnie najlepszą całkiem możliwe, że wybrałbym "Rust In Peace". A tak w ogóle to zespoły o bardzo zbliżonej klasie. Z tym, że Metallice w moim odczuciu od kilkunastu lat klasy brakuje.
po pierwsze... wcale tak nie jest, to tylko Twoja opinia, a po drugie to co to ma za znaczenie???????!!!!!!!!!!!!!!!!!!! że w jakimś tam okresie wydali (wg Ciebie) lepszą płytę?????????????? czy np (tylko taki przyklad teoretyczny) to że w roku 2003 Deftones wydało sto razy lepszą płytę od maiden to znaczy że jest lepszym zespołem? bawisz mnie bardzo :laughNomad pisze:Skoro Megadeth jest taki gorszy,to dlaczego Megadeth-Countdown to Extinction>>>>>Metallica-Metallica