M@ti pisze:Bierzcie przykład z Tobinka.
Ale mnie pół roku tu nie było przez te warny
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
M@ti pisze:Bierzcie przykład z Tobinka.
Zesłali Cię na katorgę?Ale mnie pół roku tu nie było przez te warny
Ja równieżslayer pisze:Swoja droga zgadzam sie z ocena ;]
czy ja wieem... jak czytalem ten zine, co sie tu wyzej reklamuje... to tak nie bardzo...syzygy pisze:Poza tym, w *pdf byłoby wygodniej też dla nas, bez awatrków i głupich podpisów.
oo nieeWrath pisze:edit: o, slayer....journeyman jestes
no może i racja, tym bardziej, że oprócz recenzji nie byłoby nic, żadnych wywiadów czy newsów... mało mamy do zaoferowaniaslayer pisze:Zine... zine... no nie wiem, zakladanie czegos takiego to troche roboty, potem drugie tyle, aby zareklamowac to dobrze i zachecic...
paniron pisze:A tam od razu przeczytałeś
Hehe, no wiesz, na 7 może zasługiwała, ale nie dałempaniron pisze:Pierogi zauważyłem bo odsatawały od reszty a w ogóle to sam je uwielbiam a 6/10 było na końcu Laughing
ja mialem dowalić przynajmniej 15 reckami po moim kambeku bo w wolnych chwilach trochę pisalemsyzygy pisze:..tylko ja tu jeszcze coś piszę chyba
no to wielka szkoda, co za pech, poczytałbym Twoje recenzje z chęciąWrath pisze:ja mialem dowalić przynajmniej 15 reckami po moim kambeku bo w wolnych chwilach trochę pisalem ale laptop na ktorym pracowalem szlag ttrafil i mu dysk wyczyscilo a jedyną kopię na dyskietce mój gupi kuzyn zastąpiłczymś innym, bo nie wiedzial ze mi to potrzebne
oj duzo tegosyzygy pisze:A jakie recenzje napisałeś, tak z ciekawości pytam :>