NOTB najgorszy? na pewno nie najlepszy jak wielu uwaza, ale tym bardziej nie nagorszy ! genialne single, niesmiertelny Hallowed, cudowny children of the damned oraz kilka utworow w stylu pierwszych plyt z di anno. Zapowiedz tego co bedzie! Ale jednak, tak jak na poprzednich albumach brakuje mi nieco Nicko
Najgorszy studyjny album Iron Maiden
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Najgorszy studyjny album Iron Maiden
No prayer. Juz kiedys pisalem o tym na forum, jak komus zalezy niech sobie poszuka.
NOTB najgorszy? na pewno nie najlepszy jak wielu uwaza, ale tym bardziej nie nagorszy ! genialne single, niesmiertelny Hallowed, cudowny children of the damned oraz kilka utworow w stylu pierwszych plyt z di anno. Zapowiedz tego co bedzie! Ale jednak, tak jak na poprzednich albumach brakuje mi nieco Nicko
"The Number Of The Beast" najgorszy?? Śmiech na sali
Ja rozumiem, że dla kogoś może nie być najlepszym, może nawet(
) nie mieścić się w czołówce, ale żeby najgorszy?? Bez przesady...
Dla mnie najsłabszy album to "No Prayer For The Dying" i tyle... uważam, że to najbardziej nierówny album Iron Maiden. Wobec tego najrzadziej przeze mnie słuchany... Ale i tak jest dobrą płytą :rocx
Dla mnie najsłabszy album to "No Prayer For The Dying" i tyle... uważam, że to najbardziej nierówny album Iron Maiden. Wobec tego najrzadziej przeze mnie słuchany... Ale i tak jest dobrą płytą :rocx
Czy to aż tak pewne to bym się spierał....Dziku pisze:na pewno nie najlepszy jak wielu uwaza,
Najgorszy to Piece Of Mind, ale to nie znaczy, że zły...
...Byłby całkiem fajny, gdyby nie 3 ostatnie utwory...
-
Filik10
- -#Clairvoyant

Zgadzam się w pełni. :beer dla panaBartSmith pisze:Przestań truć kansas!!!![]()
Co za kretyński temat. Każdy album ma swoje plusy i minusy! Ja lubię każdy mniej lub więcej, więc dla mnie ten temat to porażka!
Przestań truć kansas!!!
Niema najgorszwego albumu Iron Maiden. Są wspaniałe, bardzo dobre i dobre. ;]
Niema najgorszwego albumu Iron Maiden. Są wspaniałe, bardzo dobre i dobre. ;]
Ekhem....executioner pisze:Frajer :gunsBartSmith pisze:Przestań truć kansas!!!![]()
Co za kretyński temat. Każdy album ma swoje plusy i minusy! Ja lubię każdy mniej lub więcej, więc dla mnie ten temat to porażka!
Dzieci, proszę wziąść łopatki, grabki i foremki i rozsiąść się do osobnych piaskownic... ... I NIE RZUCAĆ SIĘ PSIMI KUPAMI NA ODLEGŁOŚĆ
Dziękuję
-
executioner
- -#Wrathchild

Przepraszam to już się nie powtórzyAscot pisze:Ekhem....executioner pisze:Frajer :gunsBartSmith pisze:Przestań truć kansas!!!![]()
Dzieci, proszę wziąść łopatki, grabki i foremki i rozsiąść się do osobnych piaskownic... ... I NIE RZUCAĆ SIĘ PSIMI KUPAMI NA ODLEGŁOŚĆ
Dziękuję
Chyba pomyliłeś post w moim ostrzeżeniu. Podważałem waszą kompetencje w księdze skarg i wniosków.
Kaaaaansas... znowu kolejna 'mądra' sonda/post. Pierwsza była ta sonda o Miriam. No parodia, teraz, to później temat o Toki Hotel i niby twoja prowokacja. Chłopie daj sobie spokój.
Najmniej słucham... Powerslave? 
-
Deleted User 1499
x factor.Mimo swojej morcznosci i swietnych kompozycji, jest jakis niedopracowany no i ten wokal.
Glos poszedl na Fear...
Nie ma takiego! Ale musze wybrac! Wkladam reke do urny- losuje-losuje-losuje, wyciagam kartke . . . a na niej napis: Virtual XI
ostatnia odpiwedź jest najtrafniejsza 
Jeśli już musiałbym jakiś podać to na pewno Powerslave, choć szkoda mi trochu Aces High I 2 Minutes to Mignight
- dostoevsky
- -#Assassin

Niestety Virual XI.
Abstract pisze:ostatnia odpiwedź jest najtrafniejsza
Zgadzam się
Przestań truć kansas!!!
Number i Powerslave to moje ulubione albumy a wy je wymieniacie

Ehh...no nie ma takiego albumu. Powiem że najmniej chyba słucham Virtual XI i DOD...zdaje sie, ale to nie oznacza że nie wpadałem w ekstaze słuchając tych płyt. Są po prostu słabsze od innych, więc generalnie temat z dupy jest

Duzo ludzi wymienia No Prayer... lub X Factor, jednak nie moge sie z tym zgodzic - najgorszym albumem w dorobku Dziewicy jest Virtual XI, i tego albumu slucham najmniej