i Tobie sie nie chcePink pisze:NIe chce mi sie zakładac nowego teamtu, wiec informuje tutaj że Exodus wraz z Hypocrisy wystapią 27 listopada w Proximie i 28 w klubie WZ.
EDIT: skad takie info?
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
i Tobie sie nie chcePink pisze:NIe chce mi sie zakładac nowego teamtu, wiec informuje tutaj że Exodus wraz z Hypocrisy wystapią 27 listopada w Proximie i 28 w klubie WZ.
WrocławYaaqb pisze:W jakim mieście ten klub WZ?
Od jednego z dziennikarzy muzycznych. Info jest pewne, ale wydaje mi sie ze to nie bedzie koncert w ramach tej światecznej trasy. A organizuje to ta sama agencja co Agnostic Front w grudniu we Wrocławiu.slayer pisze:ale skad takie info wogole, na oficjalnych nic nie ma.
Kolejny zwolennik idei "Iced Earth łoi tyłek Blind Guardiana"?syzygy pisze:No i w USA wiedzą co to powermetal, nie to co szwaby
a co to? jakaś biesiadna kapela czy co? aha! oni na tych festach piwnych grająXiminez pisze:Blind Guardiana
dla mnie to prawie jak traszsyzygy pisze:No i w USA wiedzą co to powermetal, nie to co szwaby
:rocx :beersyzygy pisze:No i w USA wiedzą co to powermetal, nie to co szwaby
no ba, Syzygy wie co to jest power metal. :rocxXiminez pisze:Kolejny zwolennik idei "Iced Earth łoi tyłek Blind Guardiana"?
No pewnie, bo właśnie tak można ogólnie scharakteryzować amerykański(no, niech już będzie to dodatkowe określenieMatek pisze:dla mnie to prawie jak trasz
Iced Earth stoi w moim rankingu zaraz po Maiden i solo Brucem (a to w sumie można liczyć jako jedno...Ximinez pisze:Kolejny zwolennik idei "Iced Earth łoi tyłek Blind Guardiana"?