Jasna sprawaXiminez pisze:[Mowa o thrashu.]
Ximinez pisze:bardziej surowo i agresywnie
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Jasna sprawaXiminez pisze:[Mowa o thrashu.]
Ximinez pisze:bardziej surowo i agresywnie
Ale 3 Inches Of Blood to też zajebisty zespółXiminez pisze:(3IoB to wyjątek )
Nie nie, mi chodzi o to, że na końcu tej:Ximinez pisze:No co? To, że nigdzie nigdzie nie napisałem, że amerykański trasz jest cukierkowy a Meta to poprock nie definiuje amerykanów jako kriegowych żygających tekstami dewastatorów [TM]
wypowiedzi, dodałeś, że:Ximinez pisze:Ameryka ma ten swój wyczuwalny styl. Niemcy w moim odczuciu grają bardziej surowo i agresywnie. Mi jednak odpowiada styl zza wielkiej wody.
I słusznie, bo Syzygy poruszył wcześniej też temat amerykańskiego power metalu i ktoś mógłby pomyśleć, że w tej Twojej wypowiedzi właśnie o różnicę między amerykańskim a niemieckim power metalem Ci chodzi , a nie o różnice między thrashem robionym w USA i w Niemczech, co byłoby oczywiście śmieszne, bo o niemieckim power metalu można powiedzieć chyba wszystko, ale nie to, że jest bardziej surowy i agresywny od amerykańskiegoXiminez pisze: [Mowa o thrashu.]
Hehe, no spokoXiminez pisze:[właśnie dotarł do mnie sens twojej wypowiedzi. Ten post jest do usunięcia]

Jeśli to w ogóle power metalem można nazwać, dodam tylkoSzajba pisze:niemcy maja niezly power metal(mneij znane kapele)
Ekhm....Szajba pisze:nawet kreator podpada pod inustrial,tlyko troche ale jednak

No spoko, ale napisałeś, że niemcy mają:Szajba pisze:powiedzialem....TROSZECZKE:)
tym samym Kreatora niemal przypisałeś do industrialu... a na Twoje pytanie na końcu, tj. "ale thrash?" jedną z najlepszych odpowiedzi będzie właśnie Kreator. Po prostu trochę dziwnie to wyszło.Szajba pisze:niezly power metal(mneij znane kapele) i indriustal(remmstei czy nawet kreator podpada pod inustrial,tlyko troche ale jednak) ale thrash?
:beer Tak samo uważam ale jednak IMO USA pod względem ilości i jakości thrashowych kapel przewyższa Niemców.kevin pisze:strasznie ciężki wybór, z niemiec uwielbiam kreatora a ze stanów slayera, to moje dwie ulubione kapele thrash metalowe,