dalej już trudniej
3. Deftones
4. Peral Jam
5. Iron Maiden
6. Red Hot Chili Peppers
7. Creed
8. Marylin Manson
9. Audioslave
10. SOAD
czyli prawie jak sama klasyka
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
czekaj czekaj, czy oddalem juz glos na ulubionego admina....Ascot pisze:Kyuss
Opeth
RHCP

Tylko te, a tych nowszych wcale nie lubisz?5.Motorhead(od Motorhead do Ace of Spades +1916+wybrane utwory z innych płyt)
Lubie wybrane utwory np.Iron Fist ,który jest wg.mnie jednym z najlepszych utworów Motorhead albo świetny,bardzo metalowy(tutaj akurat mi sie podoba) In the Name of Tragedy, ale ogólnie to raczej te stare lata,gdy grali rock'n rolla bez żadnych metalowości(dlatego Orgasmatron juz nie dla mnie),poza tym no...wszystkiego nie słuchałem jeszcze, ogólnie to najlepiej mi sie podobają właśnie Motorhead,Bomber,Overkill i Ace of Spades i wspaniała koncertówka No Sleep til Hammersmith, najlepsza rzecz jaką Motorhead zrobił,a 1916 bo jest tam powrót do rock'n rolla ,bluesa czyli tego z czym Motorheadowi najlepiej,no i utwór 1916,coś o co bym Lemmego nigdy nie podejrzewał... 8)syzygy pisze:Tylko te, a tych nowszych wcale nie lubisz? :P5.Motorhead(od Motorhead do Ace of Spades +1916+wybrane utwory z innych płyt)
a ja tych jeszcze nie słyszałem...ale kolejne dwie czyli ace i over są zajebisteNomad pisze:Motorhead,Bomber

mój ranking ostatnio trochę się zmienił:DElevatorman pisze:1 Iron Maiden
2 Metallica
3 Behemoth
4 Kreator
5. Włochaty
6. Dezerter
7.Lao Che
8. Slayer
9 Satyricon
10. Gorgoroth
z całego tego towarzycha jedynie maiden tu pasują (i na siłę deftones i soad). reszty słucham góra 2 płyty z całej dyskografii (albo też nagraly tylko 2 płytyMatek pisze:1. Coma i APC ex equo
dalej już trudniej
3. Deftones
4. Peral Jam
5. Iron Maiden
6. Red Hot Chili Peppers
7. Creed
8. Marylin Manson
9. Audioslave
10. SOAD
no ale APC wydało 3 płyty więc możesz ich tu umieścićMatek pisze:(ze stażem 3+ płyt i których slucham, żeby nie było tego samego) to wyglądało by to mneij wiecej tak
antichrista slucham. i CZASAMI mechanical animalssyzygy pisze:A Mansona, to oprócz Holy Wood coś słuchasz?
no ale słucham w zasadzie dwóchsyzygy pisze:no ale APC wydało 3 płyty więc możesz ich tu umieścić
o, no to musze sprawdzić....ale może jesieniąMatek pisze:antichrista slucham. i CZASAMI mechanical animals
Ale recenzję walnąłeś, że to cud nie albumMatek pisze:no ale słucham w zasadzie dwóch emotive tylko w wyjątkowych sytuacjach
już Ci mówie że nie spodziewaj się niczego na miare holy wood. antichrist to taki hardkor straszny. masa brudu i agresjisyzygy pisze:o, no to musze sprawdzić....ale może jesienią
no ale na wyjątkowe okazje. trzeba mieć czas i nastrój na ten album bo imo jest bardzo wymagający i potrzeba skupienia.syzygy pisze:Ale recenzję walnąłeś, że to cud nie album
dickinsona tez mógłbym wstawićsyzygy pisze:..ale z powodzeniem SOAD mógłbyś wstawić, sam pisałeś, że to jeden z niewielu zespołów którego całą dyskografię lubisz a teraz o nich zapomniałeś
No w sumie tak, ale który zespół natłukł już 13 albumow?Matek pisze: co to trzy albumy przy dyskografii maiden?
Ale nie musi być aż tak ponuro...Matek pisze:już Ci mówie że nie spodziewaj się niczego na miare holy wood.