nie ma co tlumaczyc. nadal tak twierdze. szanuje Motórhead, ale oni nie nagrali TAKIEJ plyty, przy nich mozna chlac , przy nich mozna sie bawic , ale przy nich oddech sie nie zatrzymuje i nie dodaje Ci po 10 cm w barachSwarożyc pisze:proszę mi się natychmiast wytłumaczyć, bo jak nie to się już na poważnie przejdę do Ciebie
Slayer
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Slayer
Jazz is not dead, it just smells funny.
Nie będę dyskutował (może Nomad Ty masz ochotę
), ale postawienie Reign in Blood nad CAŁĄ twórczością Lemmyego & co. to dla mnie zabawne stwierdzenie. Będę się tego trzymał po wsze czasy men. Slayer jest oki, ale to nie TA klasa (No class).
a propos, kupiłem sobie właśnie Reign in Blood, to ukraińskie wydanie z allegro za całe 19 zł.
A teraz idę spać bo jestem zalany
:beer
a propos, kupiłem sobie właśnie Reign in Blood, to ukraińskie wydanie z allegro za całe 19 zł.
A teraz idę spać bo jestem zalany
reaktywacja
ja uwazam ,ze takie porownania to z dupy sa . Dla mnie RiB jest duzo wyzej niz jakikolwiek lp motorheadu, zwyczajnie wiecej sleja slucham i mi sie bardziej podoba. tyle. 
-
obserwator
- -#Long distance runner

wrzucam boota slayera z monsters of rock z 1998, jakość 5-
http://rapidshare.de/files/27430448/Sla ... 8.rar.html
http://rapidshare.de/files/27430448/Sla ... 8.rar.html
mtszły
już mam CHRIST ILLUSION, bardzo fajny album, ale jakoś na kolana mnie nie powalił, może powali z czasem po kilku czy klikunastu przesłuchaniach. z całą pewnością mogę powiedzieć, że kawałek CULT promujący płytę to jeden z lepszych kawałków na tej płytce. ale oryginał i tak pewnie kupię.
-
SebastianArcheo
- -#Ancient mariner

sluchalem w niedziele u KACZKOWSKIEGO daje rade!ten nowy "SLEJERek"
Juz go wam......
WARN!!!
milego sluchania i nie zapomnijcie kupic oryginal
- Elevatorman
- -#Clansman

wskoczył do świetej trójki obok south of heaven i reign in blood za season in the abyss.. IMO album świetny Skelton Christ , Flesh Storm czy supermist są imo bardzo fajne... do tego 3 kawałki zx singla...catatonic też fajny ...ogólnie płyta świetna...
sam nie wiem, dla mnie Motorhead stoi wyżej niż Slayer, a argument że przy Motoru można sie bawić to chyba nie jest minus? właśnie dla mnie jest plus, Motor kopie dupsko i można sie przy nim fajnie pobawić,a Slayer kopie dupsko bardziej,ale sie przy nim nie pobawisz,zalezy jakie kto ma priorytety.Swarożyc pisze:Nie będę dyskutował (może Nomad Ty masz ochotę),
Ale jest jedna rzeczy,która daje punkt Motorowi w tym sporze, gdyby nie Motor Slayera pewnie by nie było, to starszy zespół i większy szacunek mu sie należy...a co do konkretnych płyt,to ja zawsze będe powtarzał że najlepsza płyta Slayer to South of Heaven, RiB może sobie dupsko kopać , ale to SoH jest najciekawszy, gitarowo najlepszy, najwięcej tam sabbathowania, świetnych wstępów, agresji też dużo, no i utwory najlepsze, tytułowy,Mandatory Suicide ,Silent Scream, Spill the Blood czy Ghost of War, przede wszystkim jest świetny kompozycjnie.
A co do Motorhead to jeszcze wg.mnie SLayer nie miał tak genialnej płyty jak koncert z Hamersmith ,cudo poprostu. Najlepsze płyty studyjne to oczywiście Overkill i Ace of Spades, płyty bez których thrash-metal nie powstał by ...przynajmiej w takiej formie,hehe.
Ostatnio zmieniony wt sie 01, 2006 11:00 pm przez Nomad, łącznie zmieniany 1 raz.
A ja kurde jeszcze nie słyszałem, jestem twardy czekam do premiery. Myślałem żeby na allegro kupić, zobaczy się.Elevatorman pisze:wskoczył do świetej trójki obok south of heaven i reign in blood za season in the abyss.. IMO album świetny Skelton Christ , Flesh Storm czy supermist są imo bardzo fajne... do tego 3 kawałki zx singla...catatonic też fajny ...ogólnie płyta świetna...
szybki jestes. IMO spory kawalek ma do takiej klasyki. to se ne vrati.Elevatorman pisze:wskoczył do świetej trójki
ja w tych wersjach sensu nie widze, jak bym boota czy cd-r kupowalSwarożyc pisze: propos, kupiłem sobie właśnie Reign in Blood, to ukraińskie wydanie z allegro za całe 19 zł.
poczekam az pojawi sie normalna na allegro lub szarpnal sie na reedycje jak w przypadku Show No Mercy i Hell Awaits. A pewne zrodla mowia,ze beda.
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

To się nazywa promowanie albumu. 
EDIT: A widzieliście solówkę Kerry'ego do piosenki wchodzącej w skład soundtracku do Spidermana? Z Sum41 wystąpił.http://youtube.com/watch?v=MWVgactpYE4& ... 0spiderman
Trochę śmiesznie to wygląda.
EDIT: A widzieliście solówkę Kerry'ego do piosenki wchodzącej w skład soundtracku do Spidermana? Z Sum41 wystąpił.http://youtube.com/watch?v=MWVgactpYE4& ... 0spiderman
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Dobry ten album...
Naprawde miazdzy!
Jak dla mnie tez jest w trojce ulubionych albumow Slayer'a. Przynajmniej po pierwszych przesluchaniach. Od razu we wtorek pedze do sklepu. 
Bo to album z Biedronki.WICKER MAN pisze:Dobry ten album...
-
obserwator
- -#Long distance runner

przecież zawsze możesz przelać kase na konto sprzedającego, albo, jak jest taka opcja, mogą przecież wysłać ci cd za pobraniem, czyli płacisz przy odbiorze
dziś jest czwartek, jakby dobrze poszło to nawet jutro ci ją przyślą(tyle, że musiałbyś się dogadać żeby dziś wysłali i najlepiej priorytetem albo wogóle ups'em-więcej zapłacisz za ups, ale jutro będziesz miał) albo w sobote, w najgorszym wypadku we wtorek
dziś jest czwartek, jakby dobrze poszło to nawet jutro ci ją przyślą(tyle, że musiałbyś się dogadać żeby dziś wysłali i najlepiej priorytetem albo wogóle ups'em-więcej zapłacisz za ups, ale jutro będziesz miał) albo w sobote, w najgorszym wypadku we wtorek
mtszły
I wyszło by drożej niż w sklepie. Chyba jednak kupię w dniu premiery w normalnym sklepie (o ile w którymś będzie na tym zadupiu).obserwator pisze:albo, jak jest taka opcja, mogą przecież wysłać ci cd za pobraniem, czyli płacisz przy odbiorze
Nie ma szans, za UPS bym sporo zabulił, a i tak na jutro raczej by nie doszło.obserwator pisze:dziś jest czwartek, jakby dobrze poszło to nawet jutro ci ją przyślą(tyle, że musiałbyś się dogadać żeby dziś wysłali i najlepiej priorytetem albo wogóle ups'em-więcej zapłacisz za ups, ale jutro będziesz miał)
-
obserwator
- -#Long distance runner

no właśnie, ale jak chce się mieć wcześniej trza bulićM@ti pisze:I wyszło by drożej niż w sklepie
mtszły