Iron maiden TV (filmik)

Tu dyskutujemy tylko o Iron Maiden

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

S1MON
-#Nomad
-#Nomad

Re: Iron maiden TV (filmik)

Post autor: S1MON »

heh, widze nie tylko ja nie spie ;)
BartSmith
-#Long distance runner
-#Long distance runner

Post autor: BartSmith »

S1MON pisze:heh, widze nie tylko ja nie spie ;)
We are the night owls, albo Nightcrawlers :twisted:
Awatar użytkownika
Krzysiu
-#Prisoner
-#Prisoner

Post autor: Krzysiu »

BartSmith pisze:Adrian to perfekcjonista, więc on wolał zapewne zagrać całość normalnie, bez jaj
tylko co mu to da jak inni sie wygłupiają? odpowiedzialnosc zbiorowa.. niewielu zwróci na to uwage :wink:
Awatar użytkownika
beaviso
-#Assassin
-#Assassin

Post autor: beaviso »

Adrian niby zawsze taki luzak, a w tym konkretnym przypadku wyszedł na sztywniaka maksymalnego, od lat się temu dziwię gdy oglądam te WY z niemieckiego studio.

Ale najlepsze są ręce Steve'a - chłop ma wyraźne problemy przy mikrofonie, bo nagle okazuje się, że ma o 2 wolne ręce za dużo i nie wie co z nimi zrobić, hehe. Bas zabrali - ręce zbędne! :D
BartSmith
-#Long distance runner
-#Long distance runner

Post autor: BartSmith »

beaviso pisze:Adrian niby zawsze taki luzak, a w tym konkretnym przypadku wyszedł na sztywniaka maksymalnego, od lat się temu dziwię gdy oglądam te WY z niemieckiego studio.

Ale najlepsze są ręce Steve'a - chłop ma wyraźne problemy przy mikrofonie, bo nagle okazuje się, że ma o 2 wolne ręce za dużo i nie wie co z nimi zrobić, hehe. Bas zabrali - ręce zbędne! :D
Nie wiem gdzie żeś wyczytał, że Adrian to luzak. Większość jego wypowiedzi jest taka wręcz nieśmiała, a na scenie też rzadko świruje.

Co do Steve'a - jak się rzadko występuje bez instrumentu to tak czasami jest. Recę zawsze coś robiły, a jak są wolne to człowiek głupieje :wink: To taki już podświadomy nawyk. Jak chodzisz/chodziłeś do szkoły zawsze z plecakiem na plecach, a raz kiedyś poszedłeś bez to miało się głupie uczucie, że się o czymś zapomniało, czy nie :P ?. Mózg sobie zakodował, że coś miałeś na plecach, podobnie jest tutaj. Taka jest moja filozoficzna opinia 8) :P
Awatar użytkownika
Abstract
-#Clansman
-#Clansman

Post autor: Abstract »

Masz rację. Ostatnio sam zwróciłem na to uwagę ,że Adrian to nie jest taki 'świr' w pozytwynym ttego słowa znaczeniu tylko taki w miarę poukladany gośc :) Nie świruje ale gra zawsze swoje, do końca. W każdym zespole potrzebni są tacy :)
Awatar użytkownika
Krzysiu
-#Prisoner
-#Prisoner

Post autor: Krzysiu »

Abstract pisze:Masz rację. Ostatnio sam zwróciłem na to uwagę ,że Adrian to nie jest taki 'świr' w pozytwynym ttego słowa znaczeniu tylko taki w miarę poukladany gośc :) Nie świruje ale gra zawsze swoje, do końca. W każdym zespole potrzebni są tacy :)
bo gdyby nikogo takiego nie było to by band ześwirował :lol:
Awatar użytkownika
Iron Marcin
-#Invader
-#Invader

Post autor: Iron Marcin »

Super kiedys widzialem to video co maideni graja z playbacku, ale nie moglam go nigdzie znalezc. Super :D
Awatar użytkownika
Eol_Eddie
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: Eol_Eddie »

Łe tam stare to juz widziałem daaawno temu :(:( Myślałem, że coś nowegio
UpTheIrons
Awatar użytkownika
dostoevsky
-#Assassin
-#Assassin

Post autor: dostoevsky »

[quote="beaviso"]Adrian niby zawsze taki luzak, a w tym konkretnym przypadku wyszedł na sztywniaka maksymalnego/quote]

E tam, sztywniak. Po prostu starał się trzymać wszystko do kupy.:) Z tego, co zauważyłem, Adrian jest spoko gościem, ale najbardziej zrównoważonym.
Awatar użytkownika
widman
-#Lord of light
-#Lord of light

Post autor: widman »

Adrian nigdy nie blaznowal. Czytalem gdzieś, że Steve nawet przyznal, że jak szli do restauracji to on palaszowali danie glowne a Adrian zamawial przystawke... (Ale chyba powiedzial ironicznie). :)
Hallowed
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Post autor: Hallowed »

To nie było ironicznie. Chodziło o to, że Adrian jest bardzo niezdecydowany. Niezdecydowanie to jakby jego drugie imię.
Adrian nie błaznuje, gdyż jest perfekcjonistą, skupia się najbardziej na grze i wykonuje swoją robotę najlepiej jak potrafi. A co do tego występu w niemieckiej TV, widać, że tam też mimo wszystko chciał zachować się profesjonalnie i dlatego jest taki statyczny.
Awatar użytkownika
the Doryforos
-#Charlotte
-#Charlotte

Post autor: the Doryforos »

Największy "Swir" to Jan :lol: Adrian woli postac troche w jednym miejscu i potem przeniesc sie w inne. Juz Dave jest bardziej zywiołowy ale oczywiscie nie chodzi o to jak sie ruszaja tylko jak graja:D

co do filmiku , chłopcy postanowili sie zamienic rolami:P
Awatar użytkownika
Szajba
-#Lord of light
-#Lord of light

Post autor: Szajba »

nien o..jak dla mnei to jak do adriana podbiega nicko i steve i mu "pomagaja grac" :mrgreen: tez slyszlaem o tym wystepie...btw...a pamietacie bylo cos o tym ze oni zagrali na jakims weselu! chyba nawet w polsce...ma to ktos??
już nie mam tu najwięcej postów :roll: :evil:
Hallowed
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Post autor: Hallowed »

Tak, zgrali na weselu w Polsce, to było spontaniczne. Ten materiał jest na wydawnictwie 12 Wasted Years oraz na Behind The Iron Curtain Unedited (50 - minutowa wersja).
Awatar użytkownika
Szajba
-#Lord of light
-#Lord of light

Post autor: Szajba »

zaraz sprawdze jaka ma mwersje BTIC
już nie mam tu najwięcej postów :roll: :evil:
Awatar użytkownika
Abstract
-#Clansman
-#Clansman

Post autor: Abstract »

fajnie by było to zobaczyć :) Może jak ktoś ma to niech wrzuci :)
Freeze
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

Post autor: Freeze »

Co do Adriana to racja z tym niezdecydowaniem, perfekcjonizmem i odrobiną nieśmiałości. Ja go akurat w tej sytuacji rozumiem - on raczej do "wygłupów" nie jest skory. W ogóle to całe IM tworzy ciekawą mieszankę pod względem osobowości.

A to wykonanie Delilah jest świetne ;D Mam to w mp3, ale jeszcze nigdy nie widziałem video :p
Deleted User 2259

Post autor: Deleted User 2259 »

Freeze pisze:A to wykonanie Delilah jest świetne ;D Mam to w mp3, ale jeszcze nigdy nie widziałem video :p

jest na youtobe Bruce ma fajny fryz i fajne ubranko :)
Freeze
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

Post autor: Freeze »

Właśnie o tym mówię :D Rewelacja wprost :)))) Ciekaw jestem jak mu to wychodziło na koncertach - na ile się orientuje zaśpiewał to na Wacken open air i na ostatniej trasie na koniec bisów.
ODPOWIEDZ