zawsze moze ci ktoś kupić ci i wysłac:P a ty mu kase przelejeszOoo, jak to dobrze mieć w pobliżu MM. Evil or Very Mad EOT
Slayer
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- Elevatorman
- -#Clansman

Re: Slayer
Z przesyłką? NIewiem czy taniej.Elevatorman pisze:zawsze moze ci ktoś kupić ci i wysłac:P a ty mu kase przelejesz Laughing Laughing wyjdzie taniej;)
- Elevatorman
- -#Clansman

przesyłka 6 zł razem 56:D
Ale wątpię żeby gdzieś ta płyta kosztowała 50zł.Elevatorman pisze:przesyłka 6 zł razem 56:D
- Elevatorman
- -#Clansman

w MM:P
Z tym że jeszcze dokładnie nie wiadomo.Elevatorman pisze:w MM:P
No comments... to jest właśnie to, o czym mowiłem...S1MON pisze:co do postu Artura - bylem wczoraj w Saturnie w katach i chcialem popatrzec na Soulfly - zadnego
EOT
Spoko, myślę, że tak jak mówi Elevator - w Media gdzieś ok. 50 powinna kosztować. Slayer w sumie myslę, że też. Ale sprawdzę jeszcze - kiedy dokładna premiera ?? 8 sierpnia ??M@ti pisze:Ale wątpię żeby gdzieś ta płyta kosztowała 50zł.
Tak
- Elevatorman
- -#Clansman

no to 100
byloby fajnie...
7 w pon.Artur pisze:Ale sprawdzę jeszcze - kiedy dokładna premiera ?? 8 sierpnia ??
kutfa. bede w wawie, ale nie mam kasy. cos trzeba wymyslic...szit.
Jazz is not dead, it just smells funny.
-
El Dorado
jak dla mnie najlepszy Thrash metalowy zespół wraz z Sodomem i starą Metallicą. Głos Arya jest nieziemsko mocny i chętny żeby komuś przy*jebać w pysk. Mocnych i zabójczo szybkich kompozycji z mistrzowskimi solówkami w połączeniu z wolnymi i często męczącymi umysł utworami wraz z ciekawymi popisami Kinga tworzą płytę doskonałą. Moja ulubiona płyta Slayera ? hmm trudno wybrac bo wacham się między Show no mercy a Hell Awaits. bardzo lubie SITA oraz SOH. RB jest dla mnei zbyt mocne, a DIVINE INTERVENTION nie przesłuchałem całego. GO Hates uS All jest dobry, ale rzadko słucham tej płyty. W tej własnie chwili leci u mnie Christ Illusion, który miażdży mnie między innymi Eye of the Insane, Skeleton Christ i Catatonic(nr 1 tego albumu!). Ulubiony utwór ? chyba otwieracz debiutu czyli The Antichrist oraz SITA
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Rano pedze do sklepu! W Stanach plyta w iscie szatanskiej cenie: $9.99.
:rocx
jakis żart ?WICKER MAN pisze:Rano pedze do sklepu! W Stanach plyta w iscie szatanskiej cenie: $9.99.:rocx
mi sie wydaje czy nawet w paru sklepach wybranych jest za 6.66 $ 
A do mnie nowy Slayerek na dniach powinien przyjść. 
jako iz jestem już bez kasy, moge liczyć że ktoś podzieli się tym wydawnictwem w formacie MP3 ?? 
już nie mam tu najwięcej postów

- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Nie. Tutejsza siec typu Media Markt sprzedaje go, tak jak i inne nowosci, w takiej cenie.esoka pisze:jakis żart ?
Ale nie w za...sciankowym Iowa.S1MON pisze:mi sie wydaje czy nawet w paru sklepach wybranych jest za 6.66 $
-
Deleted User 1499
Slyszalem nowy album Slayer.Podoba mi sie srednio , brakuje utworow dorownujacym do np.Hell Awaits , South OF Heaven czy chocby Seasons In The Abyss.
Mam wrazenie jakby kazdy utwor byl grany na jedno kopyto.Oczywiscie roznia sie , nie wyrozniaja sie pomiedzy soba.Niewiem moze dlatego takie mam wrazenie bo plytke przesluchalem z 2 razy.Jedno moge stwierdzic , jest o wiele lepsza od God Hates...
Mam wrazenie jakby kazdy utwor byl grany na jedno kopyto.Oczywiscie roznia sie , nie wyrozniaja sie pomiedzy soba.Niewiem moze dlatego takie mam wrazenie bo plytke przesluchalem z 2 razy.Jedno moge stwierdzic , jest o wiele lepsza od God Hates...