Image i założenie istnienia IMO. Potęga stali i tego typu kelthuzowanie. Z tym że HF zatrzymali się muzycznie w jednym punkcie w przeciewieństwie do M.EvE pisze: co ma Manowar z Hammerfall wspólnego?![]()
![]()
Moje zdanie znacie.
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Image i założenie istnienia IMO. Potęga stali i tego typu kelthuzowanie. Z tym że HF zatrzymali się muzycznie w jednym punkcie w przeciewieństwie do M.EvE pisze: co ma Manowar z Hammerfall wspólnego?![]()
![]()

może syfiatość?EvE pisze:co ma Manowar z Hammerfall wspólnego? Laughing Laughing Laughing
nie utożsamiaj pedalstwa z homoseksualizmem bo się na tym przejedzieszSzajba pisze:czy ty masz jakies uprzedzenie czy co ?? Rolling Eyes
może jak dla kogolikipiki pisze:może syfiatość?
mnie się czepiają i obrażają za wyrażanie własnej opinii więc ja też się przyczepięlikipiki pisze:z jednej strony żałosny manowar, z drugiej lichy hammerfall.

Żadnym Edguy'em czy GRNomad pisze:Hammerfall można porównać z Edguyem, Sonatą Arcticą czy Gamma Ray,
Masz racje, ale isteniją dwa power metale - ten o którym ,,mówisz'' to US a ten o który chodzi w temacie to podejrzewam niemiecki/europejski, który HF jak najbardziej prezentuje w formie troche wtórnej, ale wg mnie power metal europejski ogólnie łatwo moze być wtórny. A dziwi mnie, że piszesz o HF że to heavy metal, przecież to przesłodzone wesołe granieNomad pisze:Nomad pisze:Odnoście power-metalu...to tu i tu go nie ma,ale jakbym miał stwierdzić gdzie jest go więcej to jednak...w Manowar...bo power-metal to coś pośrodku między thrashem a heavy-metalem,
Problem w tym, że nie tylko kobiece O_o.Matek pisze:a poza tym cycki na koncertach
Tutaj się zgadzam jak najbardziej. Hammerfall do Edguy`a czy GR porównywać to zbrodniaEvE pisze:Żadnym Edguy'em czy GR . Z SA tak, ale tamtymi nie