Jaką piosenke IM Polacy lubią najbardziej??
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Deleted User 1499
Re: Jaką piosenke IM Polacy lubią najbardziej??
Ja niezbyt przepadam za tym utworem.Lecz wiekszosc za nim szaleje.Mowa o Fear Of The Dark.
-
executioner
- -#Wrathchild

Jeszcze rok temu wychwalałbym ten kawałek pod niebiosa. Ale teraz jest dla mnie taki sobie zbyt szybko sie nudzi.
To w takim razie sygnalizuje...executioner pisze:Dodam jeszcze że jak komuś najbardziej podoba sie jakaś piosenka nie znajdująca sie na liście to nie ch to zasygnalizuje i poda tytuł swojego ulubionego utworu.
22 ACACIA AVENUE
z podanych utworów oczywiście WASTED YEARS :solo
brakuje paru, ale cóż niech będą takie
Wynik meczu jest wypaczony bo na Powerslave wcale nie wygrał 2 Minutes to Midnight....
Z podanych oczywiście głos na Infinite Dreams.
Dla mnie the nomad.... szkoda że go nie ma, co ludzie widzą ... eee ...słyszą ..
w nim złego?
fear of the dark :guns nie lubie go.. mam prośbę: wypiszcie mi zalety fear`a bo czuję się nie na miejscu bo większość pieje peany na jego cześć. przekonajcie mnie do niego
fear of the dark :guns nie lubie go.. mam prośbę: wypiszcie mi zalety fear`a bo czuję się nie na miejscu bo większość pieje peany na jego cześć. przekonajcie mnie do niego
-
executioner
- -#Wrathchild

Co oznacza wg. ciebie ten wypaczony wynik meczu. Akurat przeoczyłem przez przypadek ta ankiete i na ślepo strzelałem z tym 2 minutes. Rime ancient of the mariner czy ja tam nie miało by najmniejszych szans żeby wygrać więc to swierdzenie z wypaczonym wynikiem meczu jest nie na miejscu. To tyleNomad pisze:Wynik meczu jest wypaczony bo na Powerslave wcale nie wygrał 2 Minutes to Midnight....
-
Deleted User 1499
Fear jest fajny,taki typowy Maidenowy numer.Zwlaszcza poczatek.Ale mi juz sie przejadl.watlowka pisze:Dla mnie the nomad.... szkoda że go nie ma, co ludzie widzą ... eee ...słyszą ..w nim złego?
Fear Of The Dark :rocx I jak wiele osób w tej ankiecie wcześniej podkreśliło dowodem był na to zeszłoroczny koncert Dziewicy w naszym karju 
Ja oddałem głos na Hallowed Be Thy Name, lecz musze przyznać że wahałem się jeszcze pomiędzy Paschendale.
- KaziorFukacz
- -#Trooper

Myślałem nad Phantom i Fear... padło na Phantoma :rocx
Hallowed Be Thy Name pierwszy utwór Maiden, który usłyszałem i mnie powalił. Od tego to wszystko się zaczeło 
Eee nie ma The Numbera to ja nie głosuje 
niach niach niach
Fear Of The Dark
-
Wasted Trooper
- -#Prodigal son

Phantom Of The Opera...Ale tylko w wykonaniu Paula DiAnno
... trudno powiedzieć jaką piosenkę IM Polacy lubią najbardziej - trzeb zapytac się Edgara Gosiewskiego Przemkiem zwanego - on wie wszystko na temat tego co Polacy lubią najbardziej i co jest dla nich najlepsze
, osobiście stawiam na : Bring Your Daughter ...... To The Slaughter :rocx 
uch... nie takiego argumentu się spodziewałam... dla mnie to żaden dowód bo nie byłam na jakimkolwiek ich koncercie. i nie zapowiada się by na jakims w bliższym czasie była. (dokuczliwy brak funduszsy)tylko nie mówcie mi że jestem złym fanem. pisze to bo w jednym z tematów bodajże nomad rozpisał się czym powiniuen się charakteryzowac prawdziwy! fan ironów. ci co czytali wiedza ze było tego całkiem sporo...HAMMERS pisze:Fear Of The Dark YEAH! I jak wiele osób w tej ankiecie wcześniej podkreśliło dowodem był na to zeszłoroczny koncert Dziewicy w naszym karju Very Happy
Paschendale ;] Kopie dupsko !!
Pachendale, za wojenną tematykę i dlatego, że to majstersztyk