Polska vs SkandynawiaSzajba pisze:a ktos slyszal bootleg Krisuna - Evil gods in katowice?? to dobiero rzeznia
! cholera sam zalozyles, a juz drugi raz tu o brazylijczykach gadasz. Zalorz o nich temat i ju
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Polska vs SkandynawiaSzajba pisze:a ktos slyszal bootleg Krisuna - Evil gods in katowice?? to dobiero rzeznia

nie podlizuj sieGrzedi pisze:Tak jest, Kea rządzi, Kea radzi, Kea nigdy Cię nie zdradzi ( :beer ) i porządku pilnuje, Szajba.
EDIT: Wracając do tematu, to chyba oczywiste jest, że Skandynawia zawsze przodowała.

Po prostu zauważyłem, że z Keą lepiej trzymać, niż z nią walczyć, bo może być niebezpiecznieBonzo pisze:nie podlizuj sieGrzedi pisze:Tak jest, Kea rządzi, Kea radzi, Kea nigdy Cię nie zdradzi ( :beer ) i porządku pilnuje, Szajba.
EDIT: Wracając do tematu, to chyba oczywiste jest, że Skandynawia zawsze przodowała.![]()
KonformistaGrzedi pisze:Po prostu zauważyłem, że z Keą lepiej trzymać, niż z nią walczyć, bo może być niebezpiecznie

Konformizm zakłada bezkrytyczne podporządkowanie się normom obowiązującym w pewnej grupie (czy środowisku), a trzymanie z Keą nie jet normą na naszym forumArtur pisze:Konformista![]()
Długo w Wikipedii szukałeś?Grzedi pisze:Konformizm zakłada bezkrytyczne podporządkowanie się normom obowiązującym w pewnej grupie (czy środowisku)

Nie, nie mam zaufania do Wikipedii. Znalazła się tam definicja konformizmu?M@ti pisze:Długo w Wikipedii szukałeś?Grzedi pisze:Konformizm zakłada bezkrytyczne podporządkowanie się normom obowiązującym w pewnej grupie (czy środowisku)EOT
Niewiem nie szukałem.Grzedi pisze:Znalazła się tam definicja konformizmu?

Konformista to też ktoś kto jest cholernie wygodny, jeśli już tak szpanujesz definicjami, bo woli iść z prądem. A o ile pamiętam(czyli od niedawna) więcej ludzi jednak jako tako trzymało z Keą, niż nie trzymało.Grzedi pisze:Konformizm zakłada bezkrytyczne podporządkowanie się normom obowiązującym w pewnej grupie (czy środowisku), a trzymanie z Keą nie jet normą na naszym forum

Mercyful jest chyba starą kapelą Kinga Diamond, który jest z USA i ma tyle blacku co rydzyk sumieniaNomad pisze:2:0 dla Skandynawii (Bathory,Mercyful Fate)