IMO jest najlepsza od czasów Divine Intervention.sekcjazwlok pisze:jest o wiele lepsza od God Hates...
Slayer
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Slayer
- Elevatorman
- -#Clansman

M@ti przyszło Christ Illusion ci?? 
Jeszcze nie. Może jeszcze dziś przyjdzie albo jutro.Elevatorman pisze:M@ti przyszło Christ Illusion ci??
- Elevatorman
- -#Clansman

a ja czekam na bandame maiden i naszywe Slayera 
Z jakimiś motywami namalowanymi czy loga same?a ja czekam na bandame maiden i naszywe Slayera
moze nie dorównujący, ale Eye of the Insane czy Catatonic sa naprawde świetnymi utworami.sekcjazwlok pisze:Slyszalem nowy album Slayer.Podoba mi sie srednio , brakuje utworow dorownujacym do np.Hell Awaits , South OF Heaven czy chocby Seasons In The Abyss.
- Elevatorman
- -#Clansman

slayera pentagram z mieczy a bandame z brave new world... bo ostatnio po metal zone miałem pisake w nosi i w ustach 
Kulcik.Elevatorman pisze:slayera pentagram z mieczy
- Elevatorman
- -#Clansman

no bo reszta kijowa byla...
z każdym dniem słuchania CHRIST ILLUSION płyta wciaga mnie coraz bardziej , a moim ulubionym kawałkiem jest Jihad. Do tego zamówiłem dziś w fan remastery RiB, SOH, SITA, premiera 14.08, jak przyjdą to spłukam się z kasy doszczętnie, ale czyż nie są tego warte ??
a wam jakie kawalki z nowej płyty najbardziej się podobają ??
a wam jakie kawalki z nowej płyty najbardziej się podobają ??
Ostatnio zmieniony śr sie 09, 2006 7:02 pm przez kevin, łącznie zmieniany 1 raz.
mi też jihad najbardziej pasuje, choć zaczyna się niepozornie
bardzo ciekawy jest. ogólnie to jeszcze jestem w fazie oswajania się z tym albumem, choć nie słucham często. ale jedno jest pewne- chyba nikt się nie zawiódł. no chyba że się mylę :> ?
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Genialny album. Jak dla mnie w wielkiej trojce obok RIB i SITA. Naprawde sie nie zawiodlem. :rocx :solo
dla mnie wielka trójka to RIB + SOH + SITA, ale przyznaję rację, że Christ Illusion to genialny album, ja również się nie zawiodłem.WICKER MAN pisze:Genialny album. Jak dla mnie w wielkiej trojce obok RIB i SITA.
Są są.kevin pisze:ale czyż nie są tego warte ??
Flesh Storm- riff mi trochę przypomina Angel of Death, Cult i Skeleton Christ. Wogóle to cały albym jest genialny. :rocxkevin pisze:a wam jakie kawalki z nowej płyty najbardziej się podobają ??
Spokojnie, znajdą się tacy co się zawiedli. No ja oczywiście też się nie zawiodłem. :rocxMatek pisze:chyba nikt się nie zawiódł.
pare stron wcześniej dałem stronke na której jest do ściągnięcia
-
Deleted User 357
Pan ze sklepu muzycznego jeśli mu dasz 55złSzajba pisze:podizeli sie ktos ta plyta??
Szajba,pilnuj się. Kiedyś za takie prośby wyleciałbyś zanim byś się obejrzał
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Dokladnie Szajba... Juz raz miales zakaz pisania...
A plyty w calosci mozna posluchac na www.myspace.com/slayer
A plyty w calosci mozna posluchac na www.myspace.com/slayer
już nie będe
wkażdym razie plyta kopie ostro
ale nowy VADER bardziej mi przypadł do gustu ! ale ogulnie jest swietna !
już nie mam tu najwięcej postów

szajba proszę Cię... już chyba 3 raz. nie wiem, daj sobie w podpis albo nicka zmień na Ogólnie ale naucz się w końcu choć tego słowa jednego bo oślepne jak mnie tak w oczy raziło bedzieSzajba pisze:ogulnie
a wracając do slayera to świetnie połączyli swój nowy styl ze starym. najlepiej to imo słychać w kawałku Eyes Of The Insane który równie dobrze mógłby być na ostatnim albumie jak i na seasons