Different World - oceny, wrażenia, recenzje!
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Different World - oceny, wrażenia, recenzje!
Dobra cicho bo moderatory wpadna i rozwala towarzycho.
Nawet nie czujesz kiedy rymujeszQba666 pisze:Dobra cicho bo moderatory wpadna i rozwala towarzycho.
-
Filik10
- -#Clairvoyant

Nie moge się powstrzymać, OT - A potem przyjdzie Zdzicho i zrobi towarzychoQba666 pisze:Dobra cicho bo moderatory wpadna i rozwala towarzycho.
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Na priv możecie wysyłać sobie co chcecie, w to nie ingerujemy. 
Natomiast za podawanie linków do jakichkolwiek tajnych stream'ów czy download'ów grozi nawet zakaz pisania!
Natomiast za podawanie linków do jakichkolwiek tajnych stream'ów czy download'ów grozi nawet zakaz pisania!
-
Filik10
- -#Clairvoyant

Wicker, a bedzie jakiś link dla fan Klubowiczów?
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Raczej tak. Pracujemy nad tym. 
- Elevatorman
- -#Clansman

filik na priva wyslij:D
No to lepiej zeby to dzisiaj bylo do posluchania, bo normalnie o 22.30 spac mam zamiar isc - jak dzis przeciagne to o godzine i nic z tego nie bedzie to zly bede 
Szymon dla Ciebe to i czas byśmy wszyscy przesunęli i zatrzymali 
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Będzie tuż po 23.00.
-
Deleted User 804
22 czasu angoli Nasza 23 czyli bez szansSzymon pisze:o to lepiej zeby to dzisiaj bylo do posluchania, bo normalnie o 22.30
ciekaw jestem, bo nie ukrywam ze to jeden kawałków na ktore mocno licze,chociaz po uslyszeniu Benjamina emocje sa troche stonowane ;/
Jak pieknieEvE pisze:Szymon dla Ciebe to i czas byśmy wszyscy przesunęli i zatrzymali
To ja mam dwie opcje.
Albo niech jutro rano nie nadajedzie, albo niech juz bedzie jutro godzina 15 i łikeeeeent
aha bo to jutro juz piatek... eh te wakacje maturzystySzymon pisze:Jak pieknieEvE pisze:Szymon dla Ciebe to i czas byśmy wszyscy przesunęli i zatrzymali
To ja mam dwie opcje.
Albo niech jutro rano nie nadajedzie, albo niech juz bedzie jutro godzina 15 i łikeeeeent
Chcialem zalozyc podobny post a tu juz 2 strony 
Ludzie zapisujcie sie do SANKTUARIUM nie zbawi Was te pare groszy a sami widzicie jak sie ludziska staraja zebysmy mieli jako "pierwsi" dostep do wszystkiego co nowe!
Swoja droga DW to typowy opener ponoc wiec o plycie tym bardziej nam nic nie powie juz predzej Benjamin. Ale porownac go do Wickermana czy WD zawsze mozna
Ludzie zapisujcie sie do SANKTUARIUM nie zbawi Was te pare groszy a sami widzicie jak sie ludziska staraja zebysmy mieli jako "pierwsi" dostep do wszystkiego co nowe!
Swoja droga DW to typowy opener ponoc wiec o plycie tym bardziej nam nic nie powie juz predzej Benjamin. Ale porownac go do Wickermana czy WD zawsze mozna
-
Filik10
- -#Clairvoyant

Ludzie jeszcze tylko około 20 min.
.
no własnie na to licze, ze bedzie to killerBudziol pisze:Ale porownac go do Wickermana czy WD zawsze mozna
kurde juz ktorys raz obiecuje sobie ze sie zapisze do naszego FC ;/ gdby byl koncert w polszcze to juz dawno bym sie zapisal, a tu myslalemze nic ciekawego nie bedzie w tym FC bo zbierani bootów mnie ni rajcuje, a tu jednak jst kilka pozytywnych rzeczy
EDIT: sory za literówki jak sie gdzies przytrafia, ale klawiatura sie psuje i ni wszystko wystuka co chce :guns
Cos na osiolku sie pojawilo!
mysle ze fake, chociaz jak cos do wal z tym tutaj, my to najlepiej zweryfikujemyBudziol pisze:Cos na osiolku sie pojawilo!
Zeby nie bylo potem nic nie wklejam nic nie zamieszczam pisze tylko o osle takim zwierzatku upartym 
Wazy 4,17 malo zrodel wiec to moze byc to....
czekam....
Moze Wicker bedzie pierwszy
Ale emocje
Wazy 4,17 malo zrodel wiec to moze byc to....
czekam....
Moze Wicker bedzie pierwszy
Ale emocje