Black Metal Festival
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- Elevatorman
- -#Clansman

Re: Black Metal Festival
Slayer co ten kolo mana głowie
??
-
El Dorado
"MAYHEM frontman Attila Csihar, who himself wore a pig's head during the performance, told the Norwegian newspaper VG, "We were very pleased with the concert and it seems like the audience loved it." He explained that there is a symbolism in the stage performance and that he himself is a vegetarian."We wish to reflect society," he said. "Everyone who eats meat becomes fatter and fatter and slowly but surely turns into a pig."Elevatorman pisze:Slayer co ten kolo mana głowie ??
Jazz is not dead, it just smells funny.
nie mogę.... 

-
Filik10
- -#Clairvoyant

Głupota ludzi w naszym kraju powala
.
Nie, nie... A tak się napaliłem na ten koncert. Taki zestaw... Dziś miałem po bilet jechać. Nie mogę... Co za debile. Co za kraj. Ja piermandolę...
myśle że nie chodziło tu jedynie o teksty bo już przecież kiedyś u nas występowali, ale o prase, która by strasznie potępiała ich za dopuszczenie do koncertu i inne takie
ROTFL, bylo do przewidzenia od kiedy oglosili....nastepny w kolejce satyricon?
Jedyna reakcja na jaką mnie stać to wielkie parsknięcie. dobrze, że nie słucham blacku bo bym chyba całkiem ocipiała w tym kraju, ale współczuję jak ktoś się wybierał... Co za wtórny debilizm...
Szkoda, że organizatorzy nie mieli dość odwagi, żeby postawić na swoim.
Szkoda, że organizatorzy nie mieli dość odwagi, żeby postawić na swoim.
To chyba właściciele klubów dali dupy. Bo gdzie miałby się odbyć ten fest jak nie w Proximie lub Stodole? Progresja za mała, Torwar za duży, jakieś inne kluby to kija warte.
Jeszcze pare takich akcji i w ogóle żadne kapele do nas nie będą przyjeżdżać 
Wezmą nas za wyjatkową bande debili, ortodoksyjnych katolików, którym nic nie przetłumaczysz i w ogóle fajnie będzie na pewno
Wezmą nas za wyjatkową bande debili, ortodoksyjnych katolików, którym nic nie przetłumaczysz i w ogóle fajnie będzie na pewno
co za kretynizm...ja niemoge co za debilizm ciemnota glupta i wogóle syf.... juz wiemy czemu MAIDENi nie przyjada do polski... giertych im zakazal.... nie no co za kkretyny...dobrz ze slucham calej palety metalu i ze sie nie wybieralem bo...lol....
a tak jeszcze jako wisienka:

a tak jeszcze jako wisienka:
ta...no fajny heavy metal :gunsOkazało się, że właśnie to przesądziło los festiwalu: późnym wieczorem przedstawiciel Proximy poinformował, że heavy metalowy koncert został odwołany
już nie mam tu najwięcej postów

- Elevatorman
- -#Clansman

głupota nie zna granic ....

o nieeeePink pisze:nastepny w kolejce satyricon?
ta..... wkoncu to tez satanisci .... :gunsPink pisze:nastepny w kolejce satyricon?
już nie mam tu najwięcej postów

- Elevatorman
- -#Clansman

Szajba pisze:Pink napisał:
nastepny w kolejce satyricon?
ta..... wkoncu to tez satanisci .... pissed off
Satyricona we wrocławiu nie oddamy !!!!!
W Łodzi odwołali Dark Funeral teraz to ja pierdziele.
Ktos tam napisal ze to wina klubu ze odwolali.
Niezupelnie sie z tym zgodze, slyszalem od Marcina z Dekompresji jaka mial jazde przy okazji checi zrobienia Dark Funeral. To nie to ze ktos kazal mu odwolac od razu - najpierw nagle pojawily sie wszystkie mozliwe inspekcje, ktore sprawdzaly mu nawet daty waznosci na chipsach. Tak dlugo go nachodzili i wynajdywali uchybienia az skapitulowal. Wiadomo mozna nawet znalezc dziure w calym u nas w kraju
W przypadku Stodoly i Proximy podejrzewam ze naciski byly podobne albo jeszcze wieksze (bo to studenckie kluby)
Z koncertami Satyricon czy Cradle Of Filth nie zdziwilbym sie jakby byla podobna akcja. Prawde mowiac to sie z roku an rok poglebia i pewnie za 2-3 lata to nawet takiego Paula Di Anno czy Grave Digger sie nie da zrobic.
Niezupelnie sie z tym zgodze, slyszalem od Marcina z Dekompresji jaka mial jazde przy okazji checi zrobienia Dark Funeral. To nie to ze ktos kazal mu odwolac od razu - najpierw nagle pojawily sie wszystkie mozliwe inspekcje, ktore sprawdzaly mu nawet daty waznosci na chipsach. Tak dlugo go nachodzili i wynajdywali uchybienia az skapitulowal. Wiadomo mozna nawet znalezc dziure w calym u nas w kraju
W przypadku Stodoly i Proximy podejrzewam ze naciski byly podobne albo jeszcze wieksze (bo to studenckie kluby)
Z koncertami Satyricon czy Cradle Of Filth nie zdziwilbym sie jakby byla podobna akcja. Prawde mowiac to sie z roku an rok poglebia i pewnie za 2-3 lata to nawet takiego Paula Di Anno czy Grave Digger sie nie da zrobic.