IRON MAIDEN NIE MAJA NUŻĄCYCHY UTWORÓW!! moze to samo powiesz o 7th son czy o dream of mirros?likipiki pisze:[fakt, trochę przydługawy, troszkę nużacy,
Brighter Than A Thousand Suns - oceny, wrażenia, recenzje!
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Brighter Than A Thousand Suns - oceny, wrażenia, recenzje!
już nie mam tu najwięcej postów

-
Deleted User 1499
Ok bruce ci wybacze(Choc jak dla mnie swietnie spiewa).Ale co masz do Nicko??Przeciez na tym utworze naprawde swietnie zagral , sporo mieszania,zmian rytmu.Wiec do niego nie powinienes miec zastrzezen.Raczej powinienes sie uczepic Dave , ktory spoczywa na laurach , bo jak dotad najmniej sie wykazal.likipiki pisze:o matko, kolejny upierdliwy narwaniecRainmaker. pisze:Ale naprawdę nie trzeba obejdze się Laughing![]()
![]()
ok, a co do kawałka. z pewnością najlepszy utwór z tej nowej trójki. fakt, trochę przydługawy, troszkę nużacy, ale poziom niezły. muzycznie rzecz dobra (choć chyba niezupełnie nadająca się na koncerty, ale olać).
jedyne co mi się nie podoba, to wokal bruce'a (męczący, wyjący, irytujący). no i nicko.. ale od niego już chyba nie będziemy za dużo wymagać
Mi się wokale bardzo podobają - faktycznie Bruce śpiewa trochę inaczej niż wcześniej, ale ta zmiana wyszła zdecydowanie na dobre:] Ale wypowiem się jeszcze jak mi minie to podniecenie podniecenie 
O ile zdąże znaczy się - jutro rano wyjeżdżam do babci na tydzień do zadupia zwanego Szumiradem, gdzie o komputerze nikt nie słyszał...
Cholera, idealnie się wpasowali z terminem wypuszczenia tego kawałka :rocx
O ile zdąże znaczy się - jutro rano wyjeżdżam do babci na tydzień do zadupia zwanego Szumiradem, gdzie o komputerze nikt nie słyszał...
- likipiki
- -#Lord of the flies

absolutnie nie, bo przy całej długości i złożoności dreams of mirrors, to ten utwór nie nudzi mnie w ani jednym momencie.Szajba pisze:IRON MAIDEN NIE MAJA NUŻĄCYCHY UTWORÓW!! moze to samo powiesz o 7th son czy o dream of mirros? Evil or Very Mad Wink
ale nie uważasz że te słońca mogłyby być ze dwie minuty krótsze i nic by nikomu się nie stało?
aha, no i fakt, solówki są naprawdę świetne. generalnie utwór niezły i dajacy nadzieje co do płyty
And it's a dirty job but someone's gotta do it...
- Rainmaker.
- -#Ancient mariner

Pewnie nie powie tego tylko o "The X Factor' i "Virtual XI"Szajba pisze:IRON MAIDEN NIE MAJA NUŻĄCYCHY UTWORÓW!! moze to samo powiesz o 7th son czy o dream of mirros?likipiki pisze:[fakt, trochę przydługawy, troszkę nużacy,![]()
Widze Liki ze tym razem zgadzamy sie w 100%likipiki pisze:ale nie uważasz że te słońca mogłyby być ze dwie minuty krótsze i nic by nikomu się nie stało? Smile
pusicilem sobie te kawalki pokolei...w sluchawkach...wiecie jak super przechodzi z brightera do benka ? :rocx
super :solo

- Elevatorman
- -#Clansman

dream of mirrors jest absolutnie doskonały...absolutnie nie, bo przy całej długości i złożoności dreams of mirrors, to ten utwór nie nudzi mnie w ani jednym momencie.
eeee ja bym nie skrócił tego kawałka ani o sekunde...
Szajba pisze:pusicilem sobie te kawalki pokolei...w sluchawkach...wiecie jak super przechodzi z brightera do benka ? super
Ale na plycie nie beda w tej kolejnosci!
- likipiki
- -#Lord of the flies

EvE pisze:Widze Liki ze tym razem zgadzamy sie w 100% Wink
nareszcie!
And it's a dirty job but someone's gotta do it...
DUPA!! kawalek genialny i juz! :rocx

Mają.Szajba pisze:IRON MAIDEN NIE MAJA NUŻĄCYCHY UTWORÓW!!
A co do Nicko to zagrał naprawdę dobrze. Poza tym, jak się da zauważyć, piosenka ta jest sygnowana nazwiskami panów : Smith/Harris/Dickinson. Od nich wychodziły jedne z najlepszych utwórw IM.
-
Deleted User 1499
No w koncu go docenilFear pisze:A co do Nicko to zagrał naprawdę dobrze
:beer
Co nie zmianie faktu, że mógł nieco lepiej zagrać w niektorych moemenatch i nieco bardziej niespodziewane przejścia wykonaćsekcjazwlok pisze:No w koncu go docenilFear pisze:A co do Nicko to zagrał naprawdę dobrze
:beer
Oni są geniuszami! Ale refren brzmi jak Darkside of Aquarius Dickinsona 
MmM, nareszcie cos lepszego od TRoBB i DW, to mnie sie podoba, posłuchac w lepszej jakosci i bajka 
-
Wasted Trooper
- -#Prodigal son

Świetnie poprostu widze że pójde do sklepu tylko po okładke bo tylko ona jest najlepsza z tej płyty... No Comment...
- dostoevsky
- -#Assassin

O, pierwszy negatywny komentarz. Wy tak sie madrzycie i nawijacie o nowych kawałkach, a ja się robię czerwony ze złości. Nie mogę ich przesłuchać, bo na czas wyjazdu nad morze korzystam z przeglądarki w komórce. :/
haha moje pierwsze skojarzenie mnie samego rozwaliło. ten powtarzany refren i taka narastajaca "atmosfera" skojarzyły mi się z listopadem Comy :laugh
świetny kawałek.
świetny kawałek.
to moze powiedz czego oczekiwałes po tej plycie?Wasted Trooper pisze:Świetnie poprostu widze że pójde do sklepu tylko po okładke bo tylko ona jest najlepsza z tej płyty... No Comment...
PS Brighter z rana jak smietana