Brighter Than A Thousand Suns - oceny, wrażenia, recenzje!
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Deleted User 1499
Re: Brighter Than A Thousand Suns - oceny, wrażenia, recenzje!
Jak chcecie sobie pogadac to proponuje PW lub GG, a nie zasmiecac temat.
Nie ma dla nich nadzieji juz. Przykro mi to mowic bo byly juz momenty kiedy wierzylem ze wroca na dobra droge. A tym czasem z kazdym kolejnym utworem moj optymizm gasnie. Zegnaj Iron Maiden. Pa pa.
genialny kawałek. Paschendale nie dogoni, ale powala. Nicko i Bruce w żyiowych formach zgadzam się z Wickerem
Tez mam czasem takie wrazenie choc mnie ten utwor sie baaardzo podoba, a Dickinsonowa chrypka jaka mu na stare lataZenek ze Złotopolskich pisze:Widzę, że tutaj chyba nie da się porozmawiać normalnie. To jest po prostu za duże forum, gdzie nie da się prowadzić dyskusji na poziomie. Za dużo małoletnich trolli. Chyba się pożegnamy. Do zobaczenia na koncertach Maiden w Polsce. Mam nadzieję, że nie zagrają całego AMOLAD a polecą z hiciorami z dawnych lat.
Jak Brigher mi sie nie zabardzo podobał (może jeszcze pare razy bede musiał przesłuchać ) tak Different World było całkiem ok , no i te solówki
Brawo Maiden :rocx
jakie? sa jakies wyjatkowe?Putra pisze: no i te solówki
- Elevatorman
- -#Clansman

NickoKatarn pisze:Nicko i Bruce w żyiowych formach
Qba666 pisze:Putra napisał:
no i te solówki
jakie? sa jakies wyjatkowe?
kawałek genialny na koncert i jakieś odbajerowane efekty na scenie do tego... jeśli zagrają live, może być show niezły... chociaz co ja mówie, jeszcze trzeba reszty płyty posłuchać
oby tak dalej
Ja liczę bardzo na The Legacy 
Jak to bedzie The Legacy takie jak Helloween nam zafundowal to skladam zamowienie na trumne dla siebie.
Z jakiego drewna ?? Mam znajomego w zakładzie pogrzebowym i za pół ceny Ci załatwię 
Moze poczekam az wszyscy optymisci i marzyciele zmienia swoje zdanie po przesluchaniu plyty na jej temat. Podejrzewam ze troche ich bedzie.
Zobaczymy ;] Może po przesłuchaniu płyty i Ty zmienisz zdanie ??:D:D

akurat mi legacy podeszło nawet szczególnie kawałek Occasion Avenue, ale fakt trzeba przyznać panowie od dyni zafundowali taki materiał, że jak ktoś nie trawi helloween "standartowego" to raczej nie będzie The Legacy zachwycony...no i 14min utwór na otwarcie płyty to też był błąd raczej ;pQba666 pisze:Jak to bedzie The Legacy takie jak Helloween nam zafundowal to skladam zamowienie na trumne dla siebie.
[/img]
watpie ale jezeli taka zmiana bezdie to sie napewno przyznam.freeforce pisze:Może po przesłuchaniu płyty i Ty zmienisz zdanie ??
Nawet nie chodzi o to żebys się przyznawał
każdy człowiek robi błedy 
Jak ma ktoś mp3 to prosze o wyslanie linka na PW
Moze ja nie jestem obiektywny, ale mysle ze moja zona tak(lubi IM ale jest obiektywna
). I powiedziala ze zarzucanie Dickinsonowi ze wyje to nieporozumienie bo jak na koncercie wyciaga to ciarrry ludzie maja! A na zywo to raczej nie moze naniesc poprawek :] A skoro chlopaki by swtwierdzili ze Bruce wyje to juz wiedzieli by jak tym odpowiednio zajac sie w studiu
Co do Nicko nie komentuje bo jego gra w tym kawalku wedlug mnie jest super i czepiac sie go mozna chyba tylko dla zasady ale po co
Co do Nicko nie komentuje bo jego gra w tym kawalku wedlug mnie jest super i czepiac sie go mozna chyba tylko dla zasady ale po co
... głupio gadasz bo oba zespoły poza faktem że grają metal - stylistycznie przy podziale gatunkowym grają całkiem inną muzykę ... fałszował i Hetfield w Metallice i Dickinson w Iron Maiden - posłuchaj bootlegów z okresu A Real Dead Livefreeforce pisze:Mi chodziło że Metallica się nie umywa do Maiden :];]![]()
... wracając do istoty tematu, o utworze pisałem już wcześniej gdzieś przed tymi kilkunastoma stronami offtopa na temat wymiany MP3, jednak śmiało mogę stwierdzić że po kilku przesłuchaniach 'Brighter Than A Thousand Suns' to REWELACYJNY kawałek ... trochę walcowaty - może smętny ale napewno nie nużący :rocx ... po pierwszym przesłuchaniu stwierdziłem - w mordę to IRON MAIDEN
Ale ja mówiłem o płytach studyjnych ;];]jesper pisze:posłuchaj bootlegów z okresu A Real Dead Live