ty tez zapomniałes o 2freeforce pisze:Jeszcze okładki singli:
the trooper i Aces high były militarne
Tailguner i 2 minutes to midnight
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
ty tez zapomniałes o 2freeforce pisze:Jeszcze okładki singli:
the trooper i Aces high były militarne
To trzeba dodac okladke ,,Somewhere In Time'' , Eddie ma w reku pistolet , a to przeciez militaria.Sashh pisze:No tak, chodziło mi o albumowe.

Lekkie przegięciesekcjazwlok pisze:To trzeba dodac okladke ,,Somewhere In Time'' , Eddie ma w reku pistolet , a to przeciez militaria.Sashh pisze:No tak, chodziło mi o albumowe.
no to x factore tez! eddie jest torturowany. tez element wojennysekcjazwlok pisze:To trzeba dodac okladke ,,Somewhere In Time'' , Eddie ma w reku pistolet , a to przeciez militaria.

Sun?? nie!mówił że fajnyAle dla feara to dalej beznadzieja Very Happy
nie ma tuhttp://www.ultimate-guitar.com/ to nie ma wogóleDeleted User 804 pisze:Widzieliście może już gdzieś taby na gitare do tego kawałka? :solo

Gaylan Bayle pisze:fajno
Też bym prosiłCraven pisze:Niech ktoś mi też podeśle linka jeśli można...
Już mamSzajba pisze:pisac pw do mnie
Ja bym się glęboko zastanwoił, bo po tej, którą ma w Benku to nic tylko iść załamanym oglądać Modę na Sukces.Hallowed pisze:Szkoda, że Dave nie dorzucił tutaj jakiejś swojej.
Nie. Gdzie ja tak napisałem? Utwór wg mnie im się udał.Ale dla feara to dalej beznadzieja
Wszyscy chyba zwiątpilisyzygy pisze:Jak mogłem zwątpić w Maiden (po usłyszeniu ROBB) ? Laughing
Nie. Musieli się zorientować czy nowe utwory spodobają się fanomSiwy pisze:jeszcze jedna sprawa. nie wiem czy to juz bylo poruszane bo nie chce mi sie czytac calych tych tematow, ale ciekawi mnie ten wysyp utworow na oficjalnej. udostepnia cala plyte? robia to po to, zeby pokazac, ze im nie zalezy na kasie? w sumie fajny gest