Disturbed
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
executioner
- -#Wrathchild

Disturbed
Zna to ktoś??
Re: Disturbed
nie ale tez sie zastanawiam co to jest bo widze na jednej stronie cala dyskografie 
już nie mam tu najwięcej postów

-
Filik10
- -#Clairvoyant

Słyszałem jedne utwór - "Down With A Sickness" (czy jakoś tak) i był taki sobie, ale "Ła aa a" wokalisty na początku mnie rozwaliło
. Chyba kiedyś kumpel mi jakiś inny puszczał, ale nie pamiętam
.
Znam dość dobrze pierwszą ich płytę, drugą i trzecią pobieżnie. Fajne granie, ale już kiedyś pisałem, że na krótką metę, szybko się nudzi.
"Fear" rządzi :rocx Lubię sobie puścić od czasu do czasu, był czas, że chciałem się nimi zainteresować bardziej, ale męczyło mnie takie granie w dużych ilościach
Za to w małych daje niezłego kopa :solo
Lubię
Lubię
- Elevatorman
- -#Clansman

to na 4fun leci chyba i nie jest takie złe ale ogólnie nie dla mnieFilik10 pisze:"Down With A Sickness"
- Wakterstein
- -#Trooper

Nawet fajny zespół, mam nawet najnowszą płytę (wcześniejsze słuchałem również). Nie ma tam solówek, ale wokal i ogólnie utwory fajne. Na ostatnich 2 płytach trochę zrezygnowali ze swojej "drapieżności", niestety, ale materiał nie jest zły (pomimo 3-4 zapychaczy na 14 utworów).
ja znam tą kapele dość dobrze, niestety live prezentują się sporo gorzej od tego co można usłyszeć ze studia(chodzi o brzmienie całości zespołu), cóż moge dodać pierwsza płyta super, druga niezła, 10000 fists jest w sumie już mocno średnia... jeśli kolejna nie będzie przebojem to raczej zespół zejdzie już z wielkiej sceny ...
-
executioner
- -#Wrathchild

Mnie sie 10 000 fits podoba the stickness też tylko believe jakoś nie zabardzo mało kawałków mnie tram rusza z wyjatkiem prayera ten kawałek mnie rozwala jedna z lepszych piosenek jakie w życiu słyszałem. No i wokal Dawida jest genialny szkoda tylko że facet łysy jest.
Scorpien pisze:10000 fists jest w sumie już mocno średnia...
Cienka ta ich ostatnia płyta jest, zupełnie zatracili ten charakterystyczny styl z pierwszej płytki, 10000 fists nudzi mnie strasznieVacter pisze: trochę zrezygnowali ze swojej "drapieżności", niestety, ale materiał nie jest zły (pomimo 3-4 zapychaczy na 14 utworów).
-
executioner
- -#Wrathchild

Fakt że jest troche monotonna ale ma kilka niezłych kawałko jak np. 10 000 fits lub land of confusion. No i pojawiły sie solówk. Nie wiecie kto jest oryginalnym wykonawcą piosenki która nosi tytuł w wykonaiu disturbed jako shout2000.syzygy pisze:Scorpien pisze:10000 fists jest w sumie już mocno średnia...Cienka ta ich ostatnia płyta jest, zupełnie zatracili ten charakterystyczny styl z pierwszej płytki, 10000 fists nudzi mnie strasznieVacter pisze: trochę zrezygnowali ze swojej "drapieżności", niestety, ale materiał nie jest zły (pomimo 3-4 zapychaczy na 14 utworów).
Znam, niezły. Od czasu do czasu coś śłucham, ale żebym specjalnie za nim przepadał to nie powiem 
- Wakterstein
- -#Trooper

Co do grania na żywo. To jest jeden z zespołów, które słucha się dobrze raczej w wersji studyjnej.
ostatnio Sickness mogę sluchać w kółko
-
Stormshield
- -#Moonchild

Dobre, ale jak ktoś już napisał szybko się nudzi.
I raczej średnio im wyszedł cover Genesis
I raczej średnio im wyszedł cover Genesis
zapoznałęm sie z jedną ich plytą "10 000 fists" i powiem szczerze - gdyby nie owy cover znajdujący sie na niej to bym ta płe z błotem zmieszał 
już nie mam tu najwięcej postów

bo ta płyta, to kiszka lekka jestSzajba pisze:zapoznałęm sie z jedną ich plytą "10 000 fists" i powiem szczerze - gdyby nie owy cover znajdujący sie na niej to bym ta płe z błotem zmieszał
Słuchaj The Sickness
jak ktoś woli słuchać kapel grających jak 20 lat temu to faktycznie mu się nie spodoba coś nowego
Słyszałem The Sickness i więcej nie zamierzam.