Black Metal Festival
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Black Metal Festival
No jest fajne, jest
Rekompensata pewnie jest ze strony organizatora. Nie wiem, bo sam miałem kupić bilet w dniu kiedy go odwołali. Dziwne że na swojej stronie internetowej organizator nic o tym nie pisze 
zakladam pelerynke i jestem, kiedy to ma byc ? lol.herki pisze:ale za to muzycy MayheM wpadną do Progresji napić się z fanami. Wstęp wolny. Ktoś ze stolycy wpada
Jazz is not dead, it just smells funny.
z tego co psial herki to od godzinyslayer pisze:zakladam pelerynke i jestem, kiedy to ma byc ? lol.
już nie mam tu najwięcej postów

-
Filik10
- -#Clairvoyant

Będą zwroty pieniędzy za bilety, czytałem o tym na innym forku.
To jest jutro jak coś 
aaaaa..lol...myslalem ze dzisiaj....hm...to moze przyjade...tylko kurde hajsu nie mam...ale znowu taka okazja... sie zobaczy;)herki pisze:To jest jutro jak coś
już nie mam tu najwięcej postów

-
szatanista
- -#Long distance runner

kurcze, kiedys ich uwieblialem... kurcze moze bede 
a na ile jest to sprawdzone,ze przyjada?

Właściciele Progresji mówią za 100%
i co caly ten motloch zbierze sie wokol ich stolika i bedzie patrzyl jak pija piwo?
gdzies tam slyszalem,ze ponoc organizator da im zagrac ;]
gdzies tam slyszalem,ze ponoc organizator da im zagrac ;]
Nie wiem jak to będzie wyglądać. Pójde to opowiem ;]
Herki to chociaż pozdrów Hellhammera ode mnie.
IMO jeden z najlepszych drummerów blackowych i nie tylko.
Tylko nic o Vargu chociaż nie mów, bo Cię zabiją i złożą w ofierze Belzebubowi. 
HH nic do niego nie ma, zaraz po tej calej akcji z zabojstwem Euro , mieli ponoc ze soba kontakt. Nie kryl tego w wywiadach. Pozatym doskonale wiedzial,ze Euro schrzanil sprawe, no i zdawal sobie sprawe ,ze taki los moze go czekac... 
-
szatanista
- -#Long distance runner

ta, panowie z MayheM namietnie odwiedzali/odwiedzja Bzikernessa w wiezieniu 
Hellhammer mowil w jednym z wywiadow o tym, nie zmyslam 
Mówię ogólnie o całej kapeli, Hellhammer może do Varga nic nie mieć ale wątpię żeby np. Blasphemer budził do niego sympatię.slayer pisze:HH nic do niego nie ma, zaraz po tej calej akcji z zabojstwem Euro
Widocznie panowie się lubili, w końcu Varg przez krótki okres był członkiem zespołu.slayer pisze:Hellhammer mowil w jednym z wywiadow o tym, nie zmyslam
A tak sobie myślę czym zajmie się Varg jak powróci na wolność (za jakieś ok 10 lat). Wątpię żeby dalej tworzył muzykę, pewnie zatłuką go Mayhemowcy.szatanista pisze:ta, panowie z MayheM namietnie odwiedzali/odwiedzja Bzikernessa w wiezieniu
-
szatanista
- -#Long distance runner

no kilka osob juz poprzysieglo zemste na Wilczku 
co on moze do tego miec jak do kapeli dolaczyl w '95 ?M@ti pisze:ale wątpię żeby np. Blasphemer budził do niego sympatię.
no , ale on byl jeszcze za czasow Euro . 92-93 wlasnie jakos tak.M@ti pisze:Widocznie panowie się lubili, w końcu Varg przez krótki okres był członkiem zespołu
a co innego bedzie robic? grzyby zbierac?M@ti pisze:A tak sobie myślę czym zajmie się Varg jak powróci na wolność (za jakieś ok 10 lat). Wątpię żeby dalej tworzył muzykę
Wydaje mi sie,ze rodzaj tej wojny juz dawno mial koniec.M@ti pisze:pewnie zatłuką go Mayhemowcy.
Zobaczymy za kilka lat.szatanista pisze:no kilka osob juz poprzysieglo zemste na Wilczku
On jest chyba o 1994, czyli wtedy jak Demysteriis wychodził, choć nagrywany był chyba w 1993 więc gitarzystą był kto inny. Chyba masz rację.co on moze do tego miec jak do kapeli dolaczyl w '95 ?
Rozumiem że o HH mowa. Bo Varg chyba tylko w 1993 partie bassu nagrywał.slayer pisze:no , ale on byl jeszcze za czasow Euro . 92-93 wlasnie jakos tak.
Spieprzać przed fanatykami żądnymi zemsty.slayer pisze:a co innego bedzie robic? grzyby zbierac?
A nie pogardził bym takim kolejnym albumem ambientowym.slayer pisze:pewnie odwali jakies pitu pitu na klawiszach, przeciez doskonale wie jak to sie sprzeda :]
A mi się wydaje że to jeszcze nie koniec, zawsze znajdzie się jakiś fanatyk.slayer pisze:Wydaje mi sie,ze rodzaj tej wojny juz dawno mial koniec.