12-14/08/2006 - HunterFest 2006 - Szczytno
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Deleted User 1309
Re: 12-14/08/2006 - HunterFest 2006 - Szczytno
W ogole sa bardzo tanie biorac pod uwage skład . Moze to kwestia bogatego sponsora nie wiem . W kazdym razie Czesi umieja robic festiwale rockowo-metalowe .
Ale o czym wy mówicie? My tu siedzimy, słuchamy razem z chłpakami z Corruption i Children of Bodom występu Opetha... Już drugi dzień grają. Pogoda ładna, żarcie, piwo i kaziczanka za free, a Kea normalnie dostałą propozycję wyruszenia w trasę z Opeth jako maskotka i znajdzie się na najnowszej płycie na okładce... Plus tego będzie o niej utwór. Panowie z Opeth tak się cieszyli, że mogą przyjechać i zagrać dla nas, że nawet powiedzieli, że na weselach zagrają w Raciborzu. Przemili ludzie, zajebiści organizatorzy i fokle mega \m/
DŻIZAS FAKKKKK!!!
:guns :guns
//Kea
//Ascot
DŻIZAS FAKKKKK!!!
//Kea
//Ascot
ale chujnia.. pdeoalny opeth, nie ma CoB.. i 150zl poszlo sie jebac tylko po to zeby sie nawalic..
w dodatku kapele maja jakies smieszne godziny na gre.. te co graja z rana np.. poszedlem na Chainsaw i uslyszalem cale 3 utwory.. zajebiscie :/
w dodatku kapele maja jakies smieszne godziny na gre.. te co graja z rana np.. poszedlem na Chainsaw i uslyszalem cale 3 utwory.. zajebiscie :/
-
Filik10
- -#Clairvoyant

czyli musze się uczyć na błędach innych - nigdy nie pojade na HunterFest, zwłaszcza, ze mieszkam na drugim krańcu Polski i na MoR mam znacznie bliżej.
-
Deleted User 1309
Podobno Hunter wygłosił dramatyczne oświadczenie wprost ze sceny .
A Drak zaprosil pare niewiast z publicznosci i w imie Children Of Bodom spalil siebie wraz z nimi na krzyzach.
Jazz is not dead, it just smells funny.
- likipiki
- -#Lord of the flies

?Mareq555 pisze:Podobno Hunter wygłosił dramatyczne oświadczenie wprost ze sceny .
And it's a dirty job but someone's gotta do it...
Ale masakra z tymi zespołami
A czemu CoB nie ma?
A czemu CoB nie ma?
no ja nie moge..co za ujnia.....dobrze ze nie pojechalem :guns ja tam wole stara, dobra METALMANIE na ktora bilety sa po ok100zl, to jeszcze do spodka mam 10 minut z buta lub 1 przystanek busem... FUCK hunterFest HAIL metalMania :rocx
Jeszcze jedno fuckowanie z capsowaniem i chyba dostaniesz kolejny zakaz pisania...
Jeszcze jedno fuckowanie z capsowaniem i chyba dostaniesz kolejny zakaz pisania...
już nie mam tu najwięcej postów

na ktorej ma grac Testament i nie graSzajba pisze:na ktora bilety sa po ok100zl
Jazz is not dead, it just smells funny.
-
szatanista
- -#Long distance runner

tam tez odwoluja zawsze polowe kapelSzajba pisze:a tam wole stara, dobra METALMANIE na ktora bilety sa po ok100zl, to jeszcze do spodka mam 10 minut z buta lub 1 przystanek busem... FUCK hunterFest HAIL metalMania
...ale nie na 24h przed wystepem
-
Deleted User 1309
Cos w stylu . Mozecie nas ukamieniowac , ale najpierw zobaczcie wydruki z rachunkami(czy tam z przelewami)?
Zapewne kasa misiu , kasa . Zawsze chodzi o kaseA czemu CoB nie ma?
no fakt...gdyby w tym roku, tak jak miał byc był testament a nie terion to bym sie wybraal....metalmania 2003 to była jazdaszatanista pisze:tam tez odwoluja zawsze polowe kapel
już nie mam tu najwięcej postów

-
szatanista
- -#Long distance runner

ta, MayheM musial byc odwolany bo Maniac nie mogl sie ruszyc z Norwegii z przyczyn prawnych ;/
Ło nie no to powiało dramatyzmemMareq555 pisze:
Cos w stylu . Mozecie nas ukamieniowac , ale najpierw zobaczcie wydruki z rachunkami(czy tam z przelewami)![]()
Nie wiem co oni sobie myśleli
Zapewne kasa misiu , kasa . Zawsze chodzi o kase
beznadzieja
- likipiki
- -#Lord of the flies

o proszę. widzę, że full profesjonałka. genialne tłumaczenie.Mareq555 pisze:Cos w stylu . Mozecie nas ukamieniowac , ale najpierw zobaczcie wydruki z rachunkami(czy tam z przelewami) Razz
And it's a dirty job but someone's gotta do it...
-
Deleted User 1309
Moze i maja racje , ale sorry jezeli ktos nie umie dokonac przelewu to o czym tu w ogole mowic
.
Jezeli przyjac wersje racjonalna to zaafiszowali kilka znanych kapel , liczyli na 10 tys sprzedanych biletów i na to ze gdy sprzedadza bilety to opłaca kapele . Jak dla mnie zabawa w rosyjska rulete podczas organizacji festu to nie jest najlepszy pomysł .
Jezeli wierzyc ich tłumaczeniom to mieli kase , przelali , zawinił ktos inny niz oni .Nie wiem co oni sobie myśleli
Jezeli przyjac wersje racjonalna to zaafiszowali kilka znanych kapel , liczyli na 10 tys sprzedanych biletów i na to ze gdy sprzedadza bilety to opłaca kapele . Jak dla mnie zabawa w rosyjska rulete podczas organizacji festu to nie jest najlepszy pomysł .
-
szatanista
- -#Long distance runner

wg. to od poczatku troche smierdzialo. 3 dniowy fest z 6 zagranicznymi gwiazdami (Ill Nino, Amorphis, Fear Factory, CoB, Opeth, Born From Pain), masa polskich, naprawde nie tanich zespolow, darmowym polem namiotowym za 150zl to dziwnie malo. to raczej nie mialo szansy sie udac.
Kto inny mogł zawinić?
Bo nie bardzo mi do głowy przycvodzi
Ta druga wersja bardziej prawdopodobna
Nie no tragedia
Bo nie bardzo mi do głowy przycvodzi
Ta druga wersja bardziej prawdopodobna
Nie no tragedia
-
Deleted User 1309
MoR był za 110 zł a gwiazdy nieporównywalnie wieksze niz na HF .
A dlaczego MoR wypalił a HF nie ?
dlatego ze
a) ten pierwszy mial preznych sponsorów ten drugi chyba zadnego
b) MoR juz pewna renome posiada , w poprzednich edycjach zapraszano porzadne zagraniczne kapel . Natomiast HF nagle przepłynał z brodzika na głeboka wode i tak to sie musialo skończyc .
Podobnie sie miało z wrocławskim festwialem . Tez ni stad ni z owoad zaproszono znane kapele na pierwsza edycje . Polska to nie kraj do robienia tego typu festow , trzeba zaczynac bardzo stopniowo . Chyba , ze dorwie sie hojnego sponsora.
A dlaczego MoR wypalił a HF nie ?
dlatego ze
a) ten pierwszy mial preznych sponsorów ten drugi chyba zadnego
b) MoR juz pewna renome posiada , w poprzednich edycjach zapraszano porzadne zagraniczne kapel . Natomiast HF nagle przepłynał z brodzika na głeboka wode i tak to sie musialo skończyc .
Podobnie sie miało z wrocławskim festwialem . Tez ni stad ni z owoad zaproszono znane kapele na pierwsza edycje . Polska to nie kraj do robienia tego typu festow , trzeba zaczynac bardzo stopniowo . Chyba , ze dorwie sie hojnego sponsora.
Ostatnio zmieniony pn sie 14, 2006 12:41 am przez Deleted User 1309, łącznie zmieniany 4 razy.