12-14/08/2006 - HunterFest 2006 - Szczytno
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 12-14/08/2006 - HunterFest 2006 - Szczytno
a tam...ktory zespol polski robi sciane jak nie FS
sie przyzwyczajac trzeba
zaluje, ze TSA nie zagralo ogranego Aliena
acha i Hunter, ktory nie zagral Medeis
kurde no...kiedy to maja grac, jak nie na HF..ech
Przeczytałem
Najlepszy z tego co czytam był fan Napalm Death. Lubię takich 
eee....nie mow, ze jechales pksem o 15:50 ze Szczytna :>lucek664 pisze:Podróż powrotna, bez atrakcji, o mało tylko nie zostawiliśmy mojej torby na dworcu:) Około 19 byliśmy na Dworcu Zachodnim w naszej Warszawie...
no domysl sie ;]
heh... trzeba było przyjść na Out Of Control, to byśmy się zgadali 
Set bardzo dobry, tylko zastanawia mnie nadal ta forma Rogucalucek664 pisze:No i ostatni koncert tego dnia. Godzina 1.45. Wg rozpiski wszystko miało się skończyć 1.30, nawet w wersji z Opetem. Ale co tam. Koncert Comy, nawet trzeci w tym roku, to nie byle co. Rozpoczęli jak zwykle utworem tytułowym z nowej płyty. Czekałem na pierwsze wejście Roguca, które miało mi powiedzieć w jakiej jest formie. Już od samego początku wydawał się zmęczony. I do Leszka Żukowskiego dawał nawet radę, potem już głos mu siadł, fragment odśpiewała już tylko publika. Tutaj solo i końcówka tej piosenki:
http://www.youtube.com/watch?v=PtdxuGPEyGk
Przed Tonacją była znów dedykacja dla rządzących, nie taka ostra co prawda jak na Woodstocku, ale zawsze. Skończyli Zbyszkiem, ale nie daliśmy im odejść tak łatwo. Bez bisu nie mogło się obejść. Spodziewałem się „Skaczemy”, a tu niespodzianka, bo „100 Tysięcy Jednakowych Miast”. Na więcej nie dali już się namówić.
Mimo niespecjalnej formy Roguca, ja bawiłem się świetnie. Sam zdarłem gardło, a szyja przestała mnie boleć dopiero na trzeci dzień festu. Mimo wszystko dla mnie najlepszy koncert Hunterfestu i całkiem niezłe pocieszenie na brak Opeth.
Oto setlista występu:
1) Zaprzepaszczone Siły Wielkiej Armii Świętych Znaków
2) Pierwsze Wyjście z Mroku
3) System
4) Sierpień
5) Czas Globalnej Niepogody
6) Święta + Wojna
7) Leszek Żukowski
Cool Tonacja
9) Zbyszek
bis:
10) 100 Tysięcy Jednakowych Miast
Choć Tobie, pomimo tej niedyspozycji wokalisty, występ się bardzo podobał, co może świadczyć tylko o tym, że Coma to jest stworzony zespól koncertowy.
Keacze mnie nie wzielylucek664 pisze:heh... trzeba było przyjść na Out Of Control, to byśmy się zgadali
a uj tam, z Alienem. KOCICY nie byloS1MON pisze: zaluje, ze TSA nie zagralo ogranego Aliena
malo to razy Ci sie mowilo, zebys dupe przytargal...? <:S1MON pisze:Keacze mnie nie wzielylucek664 pisze:heh... trzeba było przyjść na Out Of Control, to byśmy się zgadali
widocznieKea pisze:malo to razy Ci sie mowilo, zebys dupe przytargal...? <:
A mógłby ktoś napisać setlist Fear Factory?
To nie demokracja, ale własność prywatna, produkcja i dobrowolna wymiana są źródłem dobrobytu.
26 czy jakos tak, maja grac niedaleko Puław w Rykach. Wiec przyjezdzaj nie damy im tego nie zagrac, tez ogromnie lubie.S1MON pisze:ze TSA nie zagralo ogranego Aliena
Jazz is not dead, it just smells funny.
na stronie Hunterfestu jest oświadczenie organizatorów...
Jakieś dziwne to oświadczenie.lucek664 pisze:na stronie Hunterfestu jest oświadczenie organizatorów...
Fakt, fakt, to Palin. Mea culpa.S1MON pisze:to chyba Michael Palin czy jak to sie pisze
Hmm... trochę miesza mi się z występem na Wacken, ale raczej zagrali na 100% te utwory (kolejność przypadkowa):mimski pisze:A mógłby ktoś napisać setlist Fear Factory?
Transgression, Shock, Martyr, PissChrist, Archetype, Self Bias Resistor, Edgecrusher, Slave Labour, Scapegoat, Linchpin, Demanufacture, 540000 Degrees Fahrenheit, Cyberwaste, Replica, Timelessness.
Jak ktoś pamięta lepiej to proszę o korektę
www.MetalSide.pl
gumbyy pisze:Hmm... trochę miesza mi się z występem na Wacken, ale raczej zagrali na 100% te utwory (kolejność przypadkowa):mimski pisze:A mógłby ktoś napisać setlist Fear Factory?
Transgression, Shock, Martyr, PissChrist, Archetype, Self Bias Resistor, Edgecrusher, Slave Labour, Scapegoat, Linchpin, Demanufacture, 540000 Degrees Fahrenheit, Cyberwaste, Replica, Timelessness.
Jak ktoś pamięta lepiej to proszę o korektę
To nie demokracja, ale własność prywatna, produkcja i dobrowolna wymiana są źródłem dobrobytu.
W momencie podpisywania przez nas umowy, mogliśmy spokojnie dotrzymać terminów. To strona Opeth zwlekała z podpisaniem kontraktu uniemożliwiając nam przesłanie pieniędzy.Meier(D5) pisze:Jakieś dziwne to oświadczenie.lucek664 pisze:na stronie Hunterfestu jest oświadczenie organizatorów...Dlaczego organizatorzy podpisali umowę, skoro wiedzieli, że i tak nie dotrzymają jej postanowień? Poza tym od kiedy do dokonania przelewu potrzebna jest kopia umowy dla banku?
Chyba że czegoś nie rozumiem/nie wiem.
A z kopią umowy, to niestety tak jest. Nie wiem od kiedy, ale przepisy tego wymagąją przy tak dużych przelewach.
-
Filik10
- -#Clairvoyant

No ba, że Coma jest stworzona na koncerty. Z set rzeczywiście niezły, tylko kurde znów koncert na którym nie ma Spadam, a to jeden z mojej 3 ulubionych utworów.Fear pisze: Set bardzo dobry, tylko zastanawia mnie nadal ta forma Roguca
Choć Tobie, pomimo tej niedyspozycji wokalisty, występ się bardzo podobał, co może świadczyć tylko o tym, że Coma to jest stworzony zespól koncertowy.
może i dobry, ale nie na koncert zaczynający się o 1:30 :/ Za spokojny, za dużo usypiaczy.Fear pisze: Set bardzo dobry
zgadzam sie momentami oczy zaczynaly mi sie kleicCzaro pisze:może i dobry, ale nie na koncert zaczynający się o 1:30 :/ Za spokojny, za dużo usypiaczy.Fear pisze: Set bardzo dobry