Wpadki Ironów
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Wpadki Ironów
szkoda, ze ma rapidzie bo nie sciągne z jednym zamachem...ale wielkie dzieki :beer
sciagnalem jedno i musze 8 min. czekac na next...ech...moze ktos cierpliwy wrzuci potem wszystko razem 
Thx już zasysam :beer
kurczę, sorki, że musicie teraz czekać by zassać następne, ale na rapidzie był największy transfer, a na pozostałych tego typu stronkach był taki, że nadaje się tylko do ROTFL & LOL 
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

Hallowed niech Twe imie będzie chwalone 
hehehe, niezłe z tym rzutem gitary przez Bruca :laugh
He he chyba se nic nie obejrze, bo pierwsza próba się nie powiodła, a na druga muszę czekać 14 minut.
Linki działają, bo po wrzucaniu sprawdzałem wszystkie. Gdyby któryś już na prawdę nie działał to wrzucę ponownie, może na yousendit będzie już w miarę dobry transfer. Później też powycinam i zapodam jeszcze inne 
AHh to ja sobie jutro pościągam bo mnie lóżeczko woła 
Część z tych wpadek można przeczytać na mojej stronce, jednak nie każdemu się chce i nie każdy zna angielski
Jest tego więcej, więc jak tylko Hallowed mnie nauczy wycinać te fragmenty to też coś wrzucę...
Jest tego więcej, więc jak tylko Hallowed mnie nauczy wycinać te fragmenty to też coś wrzucę...
Super pomysł! Tylko ,że muszę czekać na ściągnięcie pierwszego filmiku 47 min 
a ma ktoś ten upadek janicka po pijaku ??:D

Który?freeforce pisze:a ma ktoś ten upadek janicka po pijaku ??:D![]()
Nie ma zapisu video z koncertu w Mannheimie, na którym upadł Janick.
Ja bym powiedział, że nie ma żadnego dostępnego (nigdy nic niewiadomo) zapisu video na którym Janick spada lub robi coś po pijaku. Może kiedyś...Hallowed pisze:Nie ma zapisu video z koncertu w Mannheimie, na którym upadł Janick.
No dokładnie Bart. 
może mu chodzi o Wembley 1993 (nie jestem pewien czy to było Wembley), gdzie Jan był wyraźnie narąbany i sporo problemów przez to było.
Nawet napewno o to. Czytałem o tym tlko. Dobry jest moment jak Jan wbija gitarę w wzmacniacz 
a mozesz mi to przesłać albo dac linka gdzie o tym czytałeśAbstract pisze:Czytałem o tym tlko
Z wyżej zamieszczonych filmów/cytatów wynika, ze tylko Dave nie miałżadnej poważnej wpadki na scenie