Coma
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Filik10
- -#Clairvoyant

Re: Coma
Mnie więcej to, że Di' Annio, przed koncertem modli się zesteresowany na kolanach, a jak wchodzi na scene to zmienia się w prawdziwą rockową bestię. :rocxsyzygy pisze:O co dokładnie chodzi w tym syndromie, nie chce mi się biografii wertować
COMA na Muzycznej Scenie EMPiK i Onet.pl
http://imprezy.onet.pl/1351853,artykul.html
25 sierpnia 2006, Warszawa, EMPiK Megastore Junior
25 sierpnia łódzki zespół Coma zaprezentuje się na Muzycznej Scenie EMPiK i Onet.pl.
Będzie to druga edycja wspólnego przedsięwzięcia portalu Onet.pl, EMPiK-u. Głównym partnerem Muzycznej Sceny jest Polska Agencja Muzyczna.
Na pierwszej imprezie gwiazdą było żeńskie trio Queens. Coma zagra na scenie warszawskiego EMPiK-u Junior Megastore, przy ul. Marszałkowskiej 116/122. Początek o godz. 20.00. Koncert będzie transmitowany na żywo w portalu Onet.pl. Później odbędzie się after party w klubie "Paprotka".
Łódzki zespół promuje obecnie swoją drugą płytę "Zaprzepaszczone siły wielkiej armii świętych znaków". Następczyni "Pierwszego wyjścia z mroku" (2004) ukazała się w maju 2006 roku.
http://imprezy.onet.pl/1351853,artykul.html
25 sierpnia 2006, Warszawa, EMPiK Megastore Junior
25 sierpnia łódzki zespół Coma zaprezentuje się na Muzycznej Scenie EMPiK i Onet.pl.
Będzie to druga edycja wspólnego przedsięwzięcia portalu Onet.pl, EMPiK-u. Głównym partnerem Muzycznej Sceny jest Polska Agencja Muzyczna.
Na pierwszej imprezie gwiazdą było żeńskie trio Queens. Coma zagra na scenie warszawskiego EMPiK-u Junior Megastore, przy ul. Marszałkowskiej 116/122. Początek o godz. 20.00. Koncert będzie transmitowany na żywo w portalu Onet.pl. Później odbędzie się after party w klubie "Paprotka".
Łódzki zespół promuje obecnie swoją drugą płytę "Zaprzepaszczone siły wielkiej armii świętych znaków". Następczyni "Pierwszego wyjścia z mroku" (2004) ukazała się w maju 2006 roku.
-
szatanista
- -#Long distance runner

ej, ja ide na ten koncert 26, kto bedzie i idzie ze mna na browar? ;p
-
Filik10
- -#Clairvoyant

Wielkie dzięki, choć większość mam :beer
EDIT: Tam jest utwór "Nothing for You" który ściągnąłem. I zawsze spotykałem się z nazwą "Turn The Back River". Tak samo jest z "Piosenką Pisaną Nocą" która kiedyś się tak nazywała, a teraz jest to "Znaki Gwiazd"
EDIT: Tam jest utwór "Nothing for You" który ściągnąłem. I zawsze spotykałem się z nazwą "Turn The Back River". Tak samo jest z "Piosenką Pisaną Nocą" która kiedyś się tak nazywała, a teraz jest to "Znaki Gwiazd"
-
Filik10
- -#Clairvoyant

Pare utworów mogą sobie darować (np. Trawnik), ale taka Piosenka Pisana Nocą (teraz Znaki Gwiazd) zabija, a Nie Tylko Dla Ciebie, Turn The Back River (w tym katalogu jest jako Nothing For You) i Chimery są powalające!S1MON pisze:fajnie, jesli to wszystko kiedys ladnie wydadza w dobrej jakosci