Kto już posiada audio cd A Matter of life and death?
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Kto już posiada audio cd A Matter of life and death?
Jeśli zamówiłeś kurierem, to powinieneś mieć jutro raczej na bank.
obyś miał rację!!Hallowed pisze:Jeśli zamówiłeś kurierem, to powinieneś mieć jutro raczej na bank.
-
Deleted User 2259
Super sesja zdjęciowa a w tle Out Of The Shadows,film o Matter Of Life and death 30:15,no i Teledysk Benka i jescze Different World,książeczxka jak ładnie pachnie takim klejem wlasnie sie zaciagam dvd juz oglądnałem wszystko co dotyczy AMOLAD Z kompa już usunięte.
a za chwile biorę sie za AMOLAD
a za chwile biorę sie za AMOLAD
:laugh No to straszna kupa...Invader pisze:film o Matter Of Life and death 30:15
Napisałem maila do Fana, żeby nie czekali na singiel i wysłali album dziś oddzielnie, powinni tak od razu zrobić, bo zamówienia oddzielnie składałem. Zobaczymy co odpiszą...
Dzisiaj wpadlem pare minut po 15 do MM w Czeladzi i pierwsze co?? Z głosników leci AMOLAD, dokladnie FTGGOG - czyli juz kolo godziny wczesnije musieli zapuscicByku pisze:tez potrzebuje zeby byl w czeladzkim MM. CD+DVD
AMOLAD - CD+DVD 72.99
Benjamin - CD 16.99
Benjamin - Winyl 32.99
nie wiem czy nie wysylaja do 16 tylko
Jak nie wysłali to coś czuję, że jutro się wybiorę do Wawy do MM...
Ktoś się orientuje jak się rezygnuje z zamówienia w Fanie? Wystarczy e-mail?
Ktoś się orientuje jak się rezygnuje z zamówienia w Fanie? Wystarczy e-mail?
- dostoevsky
- -#Assassin

Mam AMOLADA CD+DVD!
Wybuliłem 90 zeta w Empiku, bo nigdzie nie ma. W Marcpolu babka powiedziała, że będzie po 19. W MM nie ma i w Traffic Club też.
Zajebisty dokument. Jak i całe DVD.
Dźwięk oczywiście lepszy niż ze ściągniętych mp3, co nie dziwi.
Wybuliłem 90 zeta w Empiku, bo nigdzie nie ma. W Marcpolu babka powiedziała, że będzie po 19. W MM nie ma i w Traffic Club też.
Zajebisty dokument. Jak i całe DVD.
Dźwięk oczywiście lepszy niż ze ściągniętych mp3, co nie dziwi.
Dostałem wreszcie odpowiedź z Fana. Poczekam chyba jednak, bo już mają potwierdzone, że winyl będzie w poniedziałek, więc się nie powinno przedłużyć, a tego się obawiałem najbardziej.
kurde jak czytam te ceny cd + dvd to zaskakuje mnie ogromny rozrzut cenowy. Ja dzisiaj o 17stej kupiłem płytkę z dvd w Media Markt w Czeladzi za 72 zł !!!!! moim zdaniem bardzo tanio :-).
Nie chce wprowadzać nikogo w błąd ale to chyba był ostatni egzemplarz, chyba, że mieli jeszcze na innych półkach. w dziale hard'n'heavy była ostatnia.
Samo wydawnictwo bardzo ładne, a zawartość dvd super!
Nie chce wprowadzać nikogo w błąd ale to chyba był ostatni egzemplarz, chyba, że mieli jeszcze na innych półkach. w dziale hard'n'heavy była ostatnia.
Samo wydawnictwo bardzo ładne, a zawartość dvd super!
Nooo wreszcie mam
nie bez trudności, bo dojechanie dzisiaj do rynku graniczyło z cudem
roboty drogowe i te sprawy... przed chwilą zauważyłem, że dali mi pęknięte pudełko, a jak dałem swoje to nie otwiera mi się jak należy...
no ale już nie marudze, ide słuchać, mam nadzieję, że zawartość muzyczna wynagrodzi mi to co dzisiaj przeżyłem 
A ja będę miał koło 21. Żona kupiła w Music Cornerze w Krakowie. CD+DVD 79.99 zł. Oprócz 3 udostępnionych kawałków, nie znam żadnego. Jakoś powstrzymałem się od ściągania albumu na mp3. Chcę mieć niespodziankę. Teraz to na pewno wytrzymam te 3 godziny.
:rocx
ja tez kupiłem w Music Cornerze
prawie dostałem zawału jak zobaczyłem, że nie ma na półkach z nowościami...dopiero po chwili babka doniosła 5 sztuk...powiedziała, że dzisiaj prawdziwy wysyp fanów Maiden 
- Wakterstein
- -#Trooper

Kurde, a ja nie wiem. Dzisiaj nic nie znalazłem, pojadę jeszcze jutro
. Przyjdzie mi chyba czekać do premiery...
Zonka wrocila z pracy z moim prezentem imieninowym, wiec też już jestem szczesliwym posiadaczem CD+DVD. W Lodzi w MM sa po 69.99(!!!) Duzo miasto a z tego co widze najtniej!
Skusil mnie ten kartonik, fajnie ze sie postarali o inne wydanie niz zwykle CD. Jestem juz na OOTS, a wieczorkiem lukniemy DVD :rocx
Skusil mnie ten kartonik, fajnie ze sie postarali o inne wydanie niz zwykle CD. Jestem juz na OOTS, a wieczorkiem lukniemy DVD :rocx
No właśnieVacter pisze:Kurde, a ja nie wiem. Dzisiaj nic nie znalazłem, pojadę jeszcze jutro . Przyjdzie mi chyba czekać do premiery...
- Metalophil
- -#Moonchild

no więc mam! nabyłem dziś w lubelskim Media Markt CD+DVD w cenie 74,90!!!
Budziol - żona kupowała może w Galerii? I ile jest sztuk na oko? Zamówiłem na fanie, ale z różnych przyczyn może dam im całusa w dupę i podziękuję za zamówienie i nabędę w MM.
Tak na oko 5-6. Zwyklych Cd nie ma, ale maja byc w cenie 49.99zygfryd pisze:Budziol - żona kupowała może w Galerii? I ile jest sztuk na oko? Zamówiłem na fanie, ale z różnych przyczyn może dam im całusa w dupę i podziękuję za zamówienie i nabędę w MM.