Lord of light?Addie pisze:Przedostatni do mnie nie przemawia za bardzo...
Najgorszy kawałek na AMOLAD
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Najgorszy kawałek na AMOLAD
Aces High cpt. Dickinson!
Chodź Addie, pomoge ci się spakowac 
Celestial pisze:Lord of light?Addie pisze:Przedostatni do mnie nie przemawia za bardzo...Pogratulować. Właśnie zostałeś nominowany do opuszczenia domu Wielkiego Brata
Mnie nie pasuje DW.
The Reincarnation of Benjamin Breeg - zdecydowanie! Nie mogę się do niego przekonać. Nie podchodzi mi !!! Zresztą wcześniej o tym pisałem na forum 
No widzicie ludziska, jakie skrajne opinie.. ogólnie, odnośnie płyty. Benjamin jako wcześniej usłyszany singiel zrobił na niebie średnie wrażenie: dłużyzna, nuda, jeden dobry riff i beznadziejny teledysk (czytaj: pokaz w PowerPoincie
). Ale teraz świetnie komponuje mi się z płytą, podoba mi się ta historia z tym rumuńskim grafikiem i w ogóle... ale kawałek odstaje zdecydowanie od Legacy, FTGGOG, LoTL...
W II lidze umieściłym więc Different World, Out of the Shadows i Reincarnation of Bendżamin.
W II lidze umieściłym więc Different World, Out of the Shadows i Reincarnation of Bendżamin.
Aces High cpt. Dickinson!
Bingo! The Legacy w moich uszach powoli wychodzi na utwor nr 1 z tego albumu, ta gitarka akustyczna....Celestial pisze:ale kawałek odstaje zdecydowanie od Legacy
Lord of Light ssie maksymalnie. Zawsze opuszczam go słuchając całego albumu. Nie dość, że zapychacz, to jeszcze przygługi.
Uważaj, bo mogą się odezwać fani tego kawałka
A jest ich sporo
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

Proszę bardzoAbstract pisze:Uważaj, bo mogą się odezwać fani tego kawałka
Kiedyś w końcu go przesłuchasz i będziesz się zastanawiał czemu wcześniej tego nie robiłeśSashh pisze:Lord of Light ssie maksymalnie. Zawsze opuszczam go słuchając całego albumu
Benek nie jest zly, ale w porownaniu z reszta plyty wypada blado.
-
Beltrametix
- -#Invader

Dla mnie najgorszy jest "Different World". Jest to co prawda bardzo fajny utwór i miło się go słucha, ale kompletnie nie pasuje do reszty i dobrze, że jest pierwszy, bo inaczej niszczyłby całą kompozycję albumu 
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Nie ma słabych kawałków, ale DW nie pasuje do reszty i dlatego na niego głosuję. 
Zdecydowanie "Different World". Nie jest to jakiś gniot i wstyd dla zespołu, ale po prostu nie pasuje ten kawałek do całości.
nie pasuje wam bo nie przynudza ani wstępem ani zakończeniem i jest krótszy i szybszy od całej reszty. to dobry typowo maidenowski numer i tyle.
większym badziewiem są Słoneczka z tym swoim umpa umpa w środku pasuje to jak świni siodło
większym badziewiem są Słoneczka z tym swoim umpa umpa w środku pasuje to jak świni siodło
Out Of the Shadows
Zdecydowanie Lord Of Light. Początek fajny, z resztą jest niestety gorzej.
... oczywiście "the Longest Day" :guns - dlaczego
- pisałem już na ten temat w odpowiednim topicu

Myslę, że "Out Of The Shadows".
Different World.
Zdziwiła mnie duża ilość oddanych głosów na Out Of The Shadows. Jak dla mnie to świetna balladka, ale że o gustach się nie dyskutuje to zamilknę
Zdziwiła mnie duża ilość oddanych głosów na Out Of The Shadows. Jak dla mnie to świetna balladka, ale że o gustach się nie dyskutuje to zamilknę