Najlepszy album DEATH
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Najlepszy album DEATH
Wszystkie sa wspaniale. Jezeli mialbym wybrac to The Sound Of Perseverance
Individual oczywiście...świetana technicznie, szczególnie bass brzmi cudownie, ale w ogóle całą płytę słucha się miło. :rocx
No ja jeszcze się nie wypowiem co do najlepszego albumu Death, bo wszystkich nie znam
ale może jakiś dobry admin/mod zmienił tytuł topicu na Death, żeby sobie tak ogólnie o tej wielkiej kapeli porozmawiać
Bo teoretycznie topic traktuje tylko o najlepszejszej ich płycie i li tylko o tym. A jakby tak topic się "Death" tylko nazywał to już by miało taki swobodniejszy i ogólniejszy charakter
Co do mojej ulubionej płyty to już nie raz w dyskusjach o Death pisałem, że uwielbiam "Symbolic" - płyta po prostu wspaniała, doskonała. Kapitalne riffy, niesamowite, przestrzenne solówki, które dla mnie kreują jakiś inny, niesamowity świat. Do tego Hoglan zapieprza na garnkach fantastycznie. Pamiętam jak pierwszy raz zetknąłem się z tym albumem. Nie obiecywałem sobie zbyt wiele, "bo to death metal", ale jednak rzeczywistość okazała się diametralnie inna i krążek mną po prostu zawładnął
Aż sobie pluję w brodę, że nie dorwałem tego albumu kiedy kosztował 16 zł (słownie - SZES-NAŚ-CIE
) w katowickim MM. Żałuję bardzo, bo to jedna z płyt, które teraz bardzo bym chciał kupić.
O innych płytach Death się wypowiem jak już wszystkie poznam, teraz chciałem oddać hołd tej muzycznej doskonałości
Co do mojej ulubionej płyty to już nie raz w dyskusjach o Death pisałem, że uwielbiam "Symbolic" - płyta po prostu wspaniała, doskonała. Kapitalne riffy, niesamowite, przestrzenne solówki, które dla mnie kreują jakiś inny, niesamowity świat. Do tego Hoglan zapieprza na garnkach fantastycznie. Pamiętam jak pierwszy raz zetknąłem się z tym albumem. Nie obiecywałem sobie zbyt wiele, "bo to death metal", ale jednak rzeczywistość okazała się diametralnie inna i krążek mną po prostu zawładnął
O innych płytach Death się wypowiem jak już wszystkie poznam, teraz chciałem oddać hołd tej muzycznej doskonałości
A jakich jeszcze nie znasz??Artur pisze:O innych płytach Death się wypowiem jak już wszystkie poznam,
Pierwszych 4-ech.
Wszystkich oprócz SymbolicaM@ti pisze:A jakich jeszcze nie znasz??
O Stary to nadrabiaj zaległości.Artur pisze:Pierwszych 4-ech.
:laughpaniron pisze:Wszystkich oprócz Symbolica
Niewykluczone, że w najbliższej przyszłościM@ti pisze:O Stary to nadrabiaj zaległości.![]()
SYMBOLIC!!!
Norbert, masz dar do pisania w świeżych tematach.
Głosowałem w temacie ale nie ma mojej wypowiedzi 
No to Sound of Perseverance.
Skoro już wykopano.
No to Sound of Perseverance.
Skoro już wykopano.
Bo mi ze świeżych rzeczy podoba się tylko Mastodon hehe A tak poważnie to nie mam za bardzo czasu żeby wszystko śledzić na tym forum bo muszę ostro zapierdzielać i tylko czasami jak widzę coś o dobrym zespole to piszę