Oto słowo Wojciecha
Amen!
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
wojteq pisze:Poza tym opener, czyli Wicker Man uważam za równy WD, jeśli nie słabszy od niego, na pewno za to słabszy od DW z nowej płyty
kawałek nie jest zły, ale to powtarzanie refrenu trochę momentami wkurza.szpara pisze:no i Mercenary
zly nie jest ale moim zdaniem najgorszy na plycie...ale na RiR fajnie wyszedłIron maidenka pisze:kawałek nie jest zły, ale to powtarzanie refrenu trochę momentami wkurza.

Zgadzam się z przedmówcą. Wadą dla niektórych może być to, że większość utworów napisał Janick ale to dotyczy głównie oddanych fanów Adriana.[/url]michi pisze:Jak dla mnie ten album nie ma słabych utworówMercenary bardzo lubię, ma powera i jest imo dobry na koncerty
, a Wicker Man to jeden z najlepszych openerów IM [nie wybiore najlepszego bo nie potrafie
]
Zgadzam sięNomad pisze:Mercenary to dla mnie bardzo dobry utwór, i mnie tam nie denerwuje powtarzanie refrenu nawet, bo i tak to "pikuś w porównaniu z najnowszą płytą, utwór ma agresje, pazura, jest po prostu zagrany z klasą...
Ma się rozumieć :beermichi pisze:Jak dla mnie ten album nie ma słabych utworów
Borys1978 pisze:Mi pasuje, więc nie szukam w nim wad

Tylko "niezły"?BartSmith pisze: Dream Of Mirrors (niezły)
The Legacy (niezły - narazie, nie wsłuchiwałem się dokładnie)
U..... polemizowałbym. Za bardzo zgnoiłeś te utwory.BartSmith pisze: Out Of The Silent Planet (średniak/niezły)
Montsegur (średniak/słaby)

no włąsnie ... tylko niezły???BartSmith napisał:
Dream Of Mirrors (niezły)
The Legacy (niezły - narazie, nie wsłuchiwałem się dokładnie)
Tylko "niezły"?
BartSmith napisał:
Out Of The Silent Planet (średniak/niezły)
Montsegur (średniak/słaby)
U..... polemizowałbym. Za bardzo zgnoiłeś te utwory.