Bootlegi do ściągnięcia
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Bootlegi do ściągnięcia
Nie wiem moze jest gdzies juz tu link a moze wiec bylbym wdzieczny za zapis audio tych koncertow:
- scream for me Warszawa z 2000 roku (video?)
- KING EDWARD VISITED KATOWICE
ewentualnie video z Polski z wczesniejszych tras: X, XI, oraz wyzej wymienionych
Z gory dzieki za pomoc
- scream for me Warszawa z 2000 roku (video?)
- KING EDWARD VISITED KATOWICE
ewentualnie video z Polski z wczesniejszych tras: X, XI, oraz wyzej wymienionych
Z gory dzieki za pomoc
jaka to była trasa? ta w 2003 roku ? jak tak to jakos tak w lipcu ja to sciagalem wiec linki są jakis tak na 7-8 stroinie chyba !Budziol pisze:KING EDWARD VISITED KATOWICE
już nie mam tu najwięcej postów

Faktycznie byl ten ktorego szukam w 6 czesciach ale niestety juz go nie ma na rapidzie gdybys go wrzucil bede wdzieczny!
ło matko... jak znajde w płytach to wrzuce..ale to potrwa ...albo popros tego co to wrzucal wtedy...chyba hallowed

NAPRAWDE bede wdzieczny 
Nie spieszy sie
A nie orientujesz sie jak z zapisami video z koncertow z Polski?
Nie spieszy sie
A nie orientujesz sie jak z zapisami video z koncertow z Polski?
no ten to jest wlasnie wideoBudziol pisze:A nie orientujesz sie jak z zapisami video z koncertow z Polski?

acha to ten mam
Chodzi wlasnie o audio z tego koncertu
Chodzi wlasnie o audio z tego koncertu
to sobie sxciagnij z niego scierzke audioBudziol pisze:Chodzi wlasnie o audio z tego koncertu Smile

ale myslalem ze jest jakies niezle audiio z niego. wiec jakby kots mial to dzieki. Przy okazji choc to nie ten dzial ma ktos moze okladke(link) do A REAL DRUNK ONE?
Ja już omawiałem temat video. Mogę to wrzucić, ale musicie znaleźć jakiś dobry serwer. Mogę też wysłać płytki do jednej osoby, która wrzuci to na serwer.
Koncert Bruce'a z Tokio, zawierający wykonanie "Arc of Space" (co jest rzadkością!). Plik jest na moim prywatnym serwerze więc nie zniknie dopóty, dopóki ktoś będzie chciał ściągać.
http://poczta.rybnik.pl/~mariusz/wtt.rar
http://poczta.rybnik.pl/~mariusz/wtt.rar
Świetny boot. Na ogół nie słucham bootów, bo ich jakość mnie męczy, ale tutaj jest całkiem niezła. Nareszcie moje ukochane Taking The Queen usłyszałem live
Accident lepiej zaśpiewany niż na Scream For Me Brazil
Szkoda, że z trasy AoB nie ma koncertówki...
Szkoda, że z trasy AoB nie ma koncertówki...
No tak, boot bardzo dobrej jakości. Dlatego postanowiłem się nie hamić (co niestety niektórzy czynią, nie wiem po co) tylko udostepnić fanom materiał w dobrym wydaniu.
Co do wykonań utworów, to widać (a raczej słychać), że Bruce był wtedy w kapitalnej formie
Co do wykonań utworów, to widać (a raczej słychać), że Bruce był wtedy w kapitalnej formie
-
obserwator
- -#Long distance runner

:beersyzygy pisze:Świetny boot.
mistrzowskie wykonania "flight of icarus" i "the prisoner", jedne z najlepszych jakie słyszałem
mtszły
-
Beltrametix
- -#Invader

Potwierdzam, WTT to świetny koncert
Ściągnąłem go kiedyś z jednej z polskich stron o Dickinsonie. Powalają szczególnie kawałki z "Accidenta" :solo
A mógłby ktoś udostępnić niezły bootleg z trasy "Chemical Wedding"? Niestety na "Scream for me Brazil" są tylko wycinki z koncertu
A mógłby ktoś udostępnić niezły bootleg z trasy "Chemical Wedding"? Niestety na "Scream for me Brazil" są tylko wycinki z koncertu
Jeżeli z polskiej strony to ściągałeś z www.brucedickinson.republika.pl i to też ja udostepniałem wtedyBeltrametix pisze:Potwierdzam, WTT to świetny koncert Ściągnąłem go kiedyś z jednej z polskich stron o Dickinsonie. Powalają szczególnie kawałki z "Accidenta"
Istnieją jeszcze jakieś booty w takiej jakości? Miałem kiedyś Accident In Brazil, ale jakość fatalna, no chyba, że miałem jakiś boot z publiki a istnieje z soundbordu albo co 
A co do boota to ja nie rozumiem po co Bruce gra aż 5 kawałków Maiden?
RTTH to mi już uszami wychodzi....Wolałbym usłyszeć np. Tattoed. 1000 Points Of Light, nie mówiąc już o Omedze czy man of sorrows 
A co do boota to ja nie rozumiem po co Bruce gra aż 5 kawałków Maiden?
I nie usłyszysz. Z tego co się orientuję Bruce nigdy nie zagrał Man of Sorrows na żywo. Co do Omegi, to nie jestem pewien, ale obstawiałbym, że też nie zagrał. Ja natomiast ubolewam tylko nad faktem, że nigdy nie zagrał na żywo The alchemist, imo piosenki nr. 1 ze wszystkich jakie słyszałem.
A booty są. Na oficjalnym forum Dickinsona czasem ludzie udostępniają. Gdzieś na płytce mam Road To Madrid w jakości porównywalnej do Welcome To Tokio. Jak znajdę to udostepnię w przyszłym tygodniu
A booty są. Na oficjalnym forum Dickinsona czasem ludzie udostępniają. Gdzieś na płytce mam Road To Madrid w jakości porównywalnej do Welcome To Tokio. Jak znajdę to udostepnię w przyszłym tygodniu
Z Bruce'a polecam ten koncert: www.bartsmith.republika.pl/bruceaudio/london98.htm
Mogę udostępnić jak chcecie tylko raczej w mp3 (bo z lossless za dużo problemów).
Mogę udostępnić jak chcecie tylko raczej w mp3 (bo z lossless za dużo problemów).
-
obserwator
- -#Long distance runner