Czy wiadomo juz ile sztuk przeznaczono na polski rynek sprzedaży? Wiem, że takich informacji może udzielić w EMI Pani Agnieszka Nowicka? Zapytasz?
Sprzedaż AMOLAD
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Sprzedaż AMOLAD
WICKER mnie strasznie interesują liczby...
Czy wiadomo juz ile sztuk przeznaczono na polski rynek sprzedaży? Wiem, że takich informacji może udzielić w EMI Pani Agnieszka Nowicka? Zapytasz?
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Postaram się dowiedzieć, ale na razie EMI dopiero powoli wraca z urlopu więc cierpliwości.
Myślę, że za jakiś tydzień będzie wiadomo coś więcej.
Ta płyta trzyma się na topie już od kilku tygodni, może rynek w końcu się nasyci. Zresztą Doda (ach przepraszam - Virgin) nie występowała teraz w Sopocie, a wiadomo że wielka impreza zawsze zwiększa sprzedaż.likipiki pisze:co jak co, ale maideni dody nie zdetronizują
... tak więc na 100% [tak na zdrowy rozsądek] po kolejnym tygodniu powinnismy liczyć na jeszcze lepszy wynik IRON MAIDEN 
- born_to_kill
- -#Prodigal son

Zgadzam się :beer szczególnie jeśli chodzi o lublin gdzie plakaty naprawde przyciągają uwagę a przyjeżdżając nie da się ich nie zobaczyć. Zauważyłem duże zainteresowanie co powinno się przełożyć na ilość sprzedanych płyt...dobra robota jesper :rocx .jesper pisze:... tak więc na 100% [tak na zdrowy rozsądek] po kolejnym tygodniu powinnismy liczyć na jeszcze lepszy wynik IRON MAIDEN
Up the Irons !!
... zapraszam do działu A Matter of Life And Death - pomóż w promocji, tam znajdziesz raport fotograficzny z akcji przeprowadzonej w Lublinie.
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

#1 we Włoszech. 
Mam nadzieję, że pobije u nas DOD i BNW.
Powiem Wam, że osobiście strasznie liczę na Złotą Płyte. :rocx
No oczywiście ja też. Ale co to zmieni
?
- Wakterstein
- -#Trooper

Ja mam nadzieję, że pobije chociaż jakieś plastiki typu mandaryna. Bo szkoda mi ludzi, którzy kupują ten shit. Jak chcą łatwej muzy, to niech posłuchają sobie jakiegoś łatwego metalu
.
... jak choćby Iron Maiden.Vacter pisze:Ja mam nadzieję, że pobije chociaż jakieś plastiki typu mandaryna. Bo szkoda mi ludzi, którzy kupują ten shit. Jak chcą łatwej muzy, to niech posłuchają sobie jakiegoś łatwego metalu :P .
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

#1 w Niemczech. Szykują się podziękowania w Dortmundzie. 
Zobaczymy jak sytuacja będzie miała się w kolejnym tygodniu sprzedaży w naszym kraju. Cieszyłbym się jakby AMOLAD trafił na 3 pozycję. A z kolejnymi tygodniami coraz to wyżej.
- Rainmaker.
- -#Ancient mariner

Powinno być lepiej... w końcu teraz są okładki w TR i MH

To akurat jest niemożliwetarot 20 pisze:A z kolejnymi tygodniami coraz to wyżej.
No a miejsca na listach robią duże wrażenie - jak na razie 3 numery 1
- Rainmaker.
- -#Ancient mariner

Te cyferki pozycji Maiden na liście sprzedaży 616 wtajemniczeni wiedzą o co chodzi

Ahh! chciałoby się, żeby i u nas album był na 1 miejscu w sprzedaży. Ja jednak myślę, że tak realnie patrząc, zajmą maks. 3 miejsce, to i tak będzie sukces, skoro Polacy wolą Plastikową Dodę i Mechaniczną Mandaryn(k)ę
wstyd moi państwo, WSTYD!!
Teraz to pieprzysz waszmość jak ksiądz z ambony, który użala się na mszy, że ludzie do kościoła nie chodzą.wojteq pisze:Polacy wolą Plastikową Dodę i Mechaniczną Mandaryn(k)ęwstyd moi państwo, WSTYD!!
Wiesz pomarzyć zawsze możnaArtur pisze:To akurat jest niemożliwe Wink No, teraz tylko chyba będzie miało to miejsce - "AMOLAD" po drugim tygodniu sprzedaży będzie chyba wyżej stało niż po pierwszym(niepełnym) tygodniu na OLISie. Potem to już raczej spadał będzie.