Nie 'chyba'. Na pewnolikipiki pisze:jakaś tam amerykańska, rodzicielska organizacja cenzury, chyba
Slayer
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Slayer
dzieki chopaki :beer
-
Beltrametix
- -#Invader

Slayer to zespół, który niespecjalnie lubię, aczkolwiek ciekawie się ich słucha od czasu do czasu.
Bardzo cenię "Hell Awaits", który jest znacznie bardziej skomplikowany niż sąsiadujące albumy i chyba trochę niedoceniany. Natomiast moim nr 1 jest zdecydowanie "South of Heaven" z tytułowym utworem na czele
Z nowej płyty słyszałem tylko "Cult" i mogę stwierdzić jedynie, że nowatorski to nie jest
Ale i tak nice
Z ciekawostek podam, że w którymś sierpniowym "Tele Tygodniu" była recka "Christ Illusion"
Na dodatek chłop zachwalał ten album pod niebiosa, a zwłaszcza Kerry'ego, a w poincie napisał że to obowiązkowa pozycja dla fanów rocka. Było tam też kilka ciekawych stwierdzeń jak "Slayer nigdy nie szukał sławy i taniego poklasku" a sama recenzja była zatytułowana "Kontrolowany chaos" czy coś w tym stylu 
Bardzo cenię "Hell Awaits", który jest znacznie bardziej skomplikowany niż sąsiadujące albumy i chyba trochę niedoceniany. Natomiast moim nr 1 jest zdecydowanie "South of Heaven" z tytułowym utworem na czele
Z nowej płyty słyszałem tylko "Cult" i mogę stwierdzić jedynie, że nowatorski to nie jest
Z ciekawostek podam, że w którymś sierpniowym "Tele Tygodniu" była recka "Christ Illusion"
- Elevatorman
- -#Clansman

Beltrametix pisze:Z ciekawostek podam, że w którymś sierpniowym "Tele Tygodniu" była recka "Christ Illusion" Shocked Na dodatek chłop zachwalał ten album pod niebiosa, a zwłaszcza Kerry'ego, a w poincie napisał że to obowiązkowa pozycja dla fanów rocka. Było tam też kilka ciekawych stwierdzeń jak "Slayer nigdy nie szukał sławy i taniego poklasku" a sama recenzja była zatytułowana "Kontrolowany chaos" czy coś w tym stylu
czytałem to
Swego czasu na początku lat 90 dosyć często ich słuchałem i do dziasiaj wracam do starszych kawałków tej grupy!
- Elevatorman
- -#Clansman

starszych
?? a słuchałes Christ Illusion ??
jeszcze nie ale może przy najbliższej okazji wciągnę tą płytkę
- Elevatorman
- -#Clansman

a warto warto 
Bo to w sumie najbardziej "Slayerowa" płyta od czasów Divine Intervention.
- Elevatorman
- -#Clansman

no jasne
a ja w tym momencie jej słucham
szybka jak cholera jest
consfearacy jest zajebista linia wokalu 
a jest już w sprzedaży?
No od dość dawna Borys 
- Elevatorman
- -#Clansman

od jakiegoś miesiąca
to widzę, że jak zwykle jestem na czasie :buahaha:
- Elevatorman
- -#Clansman

heh ściagnij sobie 
właśnie zo za chwilkę zrobię!
Ej to jest nielegalne przecież. 
- Elevatorman
- -#Clansman

ja sie przymierzałem do kupna ale wole poczekać aż cena stopnieje M@ti a ty masz ocenzurowaną okładke czy nie ? ja nie chce cenzuralnej 
Ja mam bez cenzury, ale ostatnio byłem w Empiku i były do wyboru okładki z cenzurą i bez za taką samą cenę.Elevatorman pisze:M@ti a ty masz ocenzurowaną okładke czy nie ?
ale i tak kupię oryginałM@ti pisze:Ej to jest nielegalne przecież.