Poszukuje - kupno/wymiana
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Poszukuje - kupno/wymiana
Nie bądź taki szwany
troche się zmieniłem przez ostatni czas
W takim wypadku sorry za tego pinka 
Znaczy się, że chcesz tego Pinka? :>
Nie
Zamiast tego Pinka kupiłem Pinka z EMI i jescze Keepera 2 Expanded więc dlatego nie kupiłem Pinka Expanded 
Jak będę mieć coś na sprzedaż to zamieszczę stosowne info w tym temacie.peep4 pisze:WszystkoLp, mc WSZYSTKO
OK to może napiszę czego mi nie trzeba.
Pink Bubbles Go Ape ( CD )
Keeper Of The Seven Keys Part 1 ( CD / MC )
Keeper Of The Seven Keys Part 2 ( CD / MC )
Rabbit Don't Come Easy ( CD )
Walls Of Jericho { CD )
Mrs God
If I Could Fly
Live In The UK ( CD )
The Time Of The Oath ( MC )
Better Than Raw ( CD )
Pink Bubbles Go Ape ( CD )
Keeper Of The Seven Keys Part 1 ( CD / MC )
Keeper Of The Seven Keys Part 2 ( CD / MC )
Rabbit Don't Come Easy ( CD )
Walls Of Jericho { CD )
Mrs God
If I Could Fly
Live In The UK ( CD )
The Time Of The Oath ( MC )
Better Than Raw ( CD )
Narazie to tylko Helloween, a gdzie reszta? Ja zbieram tylko IM i BD...
W sumie teraz to skupiłem się tylko na tym..
pozbywam sie resztek CD'kow IM z polki...
jezeli ktos jest zainteresowany to mam do zbycia :
- CD FOTD (reedycja 98')
- CD IM (reedycja 98')
- CD SIT (smieszne ruskie wydanie - kupilem to kiedys, jako ciekawostke - fajna sprawa, ze zgledu na b-side'y, co do tego legalnosci - mozna by dlugo polemizowac
, wg ruskow - oryginal, wg reszty swiata - nie do konca)
ogolnie rzecz ujmujac wszystko jest w stanie db+ <- gdzieniegdzie jakies drobne rysy - w sumei czgos sie spodziewac, po czyms co uzytkowano przez dobre 8 lat ...
za wszystkie te plyty chce razem 45 zlotych (3 plyte traktuje jako swoisty gratis do 2 poprzednich
) + przesylka <- interesuje mnie tylko sprzedaz calosci
poza tym mam na sprzedaz jeszcze :
- LP Iron Maiden GB (1985 - reedycja Fame) <- stan, ktory mozna swobodnei okreslic jako idealny, zarowno plyty jak i opakowania (55 PLN)
gdyby ktos by byl chetny kupic zarowno CDki, jak i winyl - pokrywam koszty przesylki
jezeli ktos jest zainteresowany - zapraszam na prv... co do cen mozna sie zawsze dogadac
jezeli ktos jest zainteresowany to mam do zbycia :
- CD FOTD (reedycja 98')
- CD IM (reedycja 98')
- CD SIT (smieszne ruskie wydanie - kupilem to kiedys, jako ciekawostke - fajna sprawa, ze zgledu na b-side'y, co do tego legalnosci - mozna by dlugo polemizowac
ogolnie rzecz ujmujac wszystko jest w stanie db+ <- gdzieniegdzie jakies drobne rysy - w sumei czgos sie spodziewac, po czyms co uzytkowano przez dobre 8 lat ...
za wszystkie te plyty chce razem 45 zlotych (3 plyte traktuje jako swoisty gratis do 2 poprzednich
poza tym mam na sprzedaz jeszcze :
- LP Iron Maiden GB (1985 - reedycja Fame) <- stan, ktory mozna swobodnei okreslic jako idealny, zarowno plyty jak i opakowania (55 PLN)
gdyby ktos by byl chetny kupic zarowno CDki, jak i winyl - pokrywam koszty przesylki
jezeli ktos jest zainteresowany - zapraszam na prv... co do cen mozna sie zawsze dogadac
Te rosyjskie limitedy to jeszcze pewnie długo dyskusje będąZeratul pisze:co do tego legalnosci - mozna by dlugo polemizowac, wg ruskow - oryginal, wg reszty swiata - nie do konca)
Tak jakby w Polsce zaczęto robić Polish Exclusive Editions z mnóstwem polskich fontów gdzieś pod różnymi copyrightami i tego typu pierdołami obecnymi na ruskach - także byłaby to legalna wersja. Pod warunkiem że nie wywieziesz jej z kraju.
Ufff, offtopicznie, ale zrozumiale mam nadzieję.
Zawsze możesz upierać się że jesteś ruskiem 
Jak głoszą CDMaximumy - "This CD must not be sold outside Russia".
Zatem decydują jednak granice państwowe.
-
Deleted User 804
"Nie sprzedawane poza Rosją" ale nie jest napisane ze nie można kupić w Rosji i wywieść za
choć mi i tak to wisi bo jakoś sceptycznie jestem nastawiony do rosyjskich wydać 
ma ktoś jakiś utwór Maiden jak jeszcze Paul Day śpiewał 
Obawiam się, że nie ma takiego nagrania (no chyba, że Steve wypuści jakiś limit). Jest za to koncert z Tony'm Parsons'em.EvE pisze:ma ktoś jakiś utwór Maiden jak jeszcze Paul Day śpiewał
Tony to był ten kolo od gitary czy perkusji, bo nie pamietam?
A jak sie ten koncert nazywa?
Co do tych ruskich wydań, to jak dla mnie fajna sprwaw. Mam chyba ze 2 czy 3 i przynajmniej te B-sidy sa w dobrej jakości
A jak sie ten koncert nazywa?
Co do tych ruskich wydań, to jak dla mnie fajna sprwaw. Mam chyba ze 2 czy 3 i przynajmniej te B-sidy sa w dobrej jakości
-
Filik10
- -#Clairvoyant

Gitarzysta i to bodajrze najstarszy bootleg Maiden.paniron pisze:Tony to był ten kolo od gitary czy perkusji, bo nie pamietam?
EDIT: Ha, o pare sekund szybszy
Ostatnio zmieniony ndz wrz 17, 2006 7:20 pm przez Filik10, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Deleted User 2259
tak Tony Parsons był gitarzystąpaniron pisze:Tony to był ten kolo od gitary
Moze ktos chce kupic przepiekny winyl METALLICA PICTURE "Creepig Death"?

Jakby co pisac na PW

Jakby co pisac na PW
Chetnie kupie 2 bilety na koncert IM w Dormundzie kontakt:PW albo raynor89@poczta.fm
How long on this longest day...
Poszukuję plakatów promocyjnych z AMOLAD. Może komuś został jakiś niepotrzebny i ma go na zbyciu? Proszę o pw...
--------------------NIEAKTUALNE--------------------
--------------------NIEAKTUALNE--------------------